תגידו לאן נעלמה זו מהעונה השנייה, שרואה מישהו עושה משהו ואז עושה אותו דבר? זאת שגרה עם מייקה אז.
O Offry2 New member 12/10/08 #1 תגידו לאן נעלמה זו מהעונה השנייה, שרואה מישהו עושה משהו ואז עושה אותו דבר? זאת שגרה עם מייקה אז.
S Slow Cheetah New member 12/10/08 #2 מוניקה? סתם לא מופיעה. מייקה גר איתה עדיין בבית בניו-אולינס, רואים את זה שטרייסי באה לשאול על ניקי. בכל מקרה, לא ברור אם יראו אותה בהמשך.
מוניקה? סתם לא מופיעה. מייקה גר איתה עדיין בבית בניו-אולינס, רואים את זה שטרייסי באה לשאול על ניקי. בכל מקרה, לא ברור אם יראו אותה בהמשך.
G gwini1 New member 13/10/08 #4 מקווה שלא- היא סתם דמות משנית... למי יש סבלנות לכ"כ הרבה דמויות משניות?!
O Offry2 New member 13/10/08 #6 אז שיהפכו אותה למישהי שפועלת נגד החברה מכל סיבה שהיא בעולם.. העיקר לא להעלים את הכוח הגאוני שלה.
S Slow Cheetah New member 13/10/08 #7 בטח פיטר יסיג אותו מתישהו../images/Emo3.gif חוץ מזה, הכוח שלה רק שווה בה, כל השאר זבל.
D DayDreamers New member 13/10/08 #9 אל תדאג ../images/Emo58.gif כמו שהראו את מייקה שוב, מתישהו יהיה לו ולה קטע יותר רציני בסדרה. יחזירו אותם. מה שקרה לניקי יעצב את דמותם העתידית.
אל תדאג ../images/Emo58.gif כמו שהראו את מייקה שוב, מתישהו יהיה לו ולה קטע יותר רציני בסדרה. יחזירו אותם. מה שקרה לניקי יעצב את דמותם העתידית.
S Slow Cheetah New member 13/10/08 #10 נמנמ../images/Emo58.gif אף-אחד לא החזיר את ניקי, הביאו את טרייסי במקומה. כמה ניסו להבהיר שזו לא אותה אישה.
נמנמ../images/Emo58.gif אף-אחד לא החזיר את ניקי, הביאו את טרייסי במקומה. כמה ניסו להבהיר שזו לא אותה אישה.
D DayDreamers New member 14/10/08 #12 ברור Oם ../images/Emo58.gif חס וחלילה, איך הבנת ממני שאמרתי משהו על להחזיר את ניקי? "לו לה"- יהיה למייקה ומוניקה קטע יותר רציני בסדרה. "מה שקרה לניקי" - המוות. כמובן.
ברור Oם ../images/Emo58.gif חס וחלילה, איך הבנת ממני שאמרתי משהו על להחזיר את ניקי? "לו לה"- יהיה למייקה ומוניקה קטע יותר רציני בסדרה. "מה שקרה לניקי" - המוות. כמובן.
S Slow Cheetah New member 14/10/08 #13 הו../images/Emo9.gif סורי, יש לי בעיה קצת בהבנת הנקרא, אז אני לא תמיד מבינה למה מתכוונים
S Slow Cheetah New member 14/10/08 #15 דולב!!!! ../images/Emo24.gif התגעגעתי וכן, אני אדומה אתה חוזר לגמריי, נכון?