תגידו.........

chaim1000

New member
תגידו.........

חשבתי השבוע על הקטע הזה שהבחורה יותר גדולה מהבחור. מה דעתכם בעניין? (אני לא מדבר שגדולה בכמה שנים. בכמה חודשים מקס' שנה.)

תראה

ידוע שנשים בד``כ מתפתחות יותר מהר מגברים, ז``א בחורה בת 18 מקבילה ברמה לבחור בן 21 בערך, לכן גם זה מה שקורה בד``כ שמתחתנים בהפרשי גילאים, והבנות יוצאות קודם לשוק השידוכים. יש הרבה בחורים שזה יפריע להם שהבחורה יותר בוגרת מהם או שהם מפחדים מזה, ויש כאלה שלא, כל אחד יעשה את השיקול שלו, מול הבחורה הספציפית שאיתה הוא נפגש, יכול להיות שזה דווקא טוב כי הוא לא כ``כ יודע לנהל בית או שהוא סוג שצריך שישלטו עליו, או שהבחורה לא כ``כ בוגרת יחסית לגילה, או שהכל נראה מתאים ומושלם שהגיל והשלכותיו צדדיים מידי מכדי להתייחס אליהם. בקיצור כל מקרה לגופו, בהצלחה.

בחורה בת 18 מקבילה לבחור בן 22 ?????

תגיד לי השתגעת? נפגשת פעם עם בחורה בת 18 שאתה יודע את זה? אני ניפגשתי אם כבר בחורה בת 20 מקבילה ברמתה לבחור בן 22 לזה אני מסכים

תגיד לי,

אתה נפגשת עם כל בחורות בנות השמונה עשרה שאתה מוחה בתוקף? לכל טענה שלך אני יכולה להביא את הטענה שכנגד. כן. תתפלא. זה מצוי. ואל תקח זאת בצורה אישית

ברמת העיקרון זה אמור להפריע!

אבל לא חסרים בשוק בחורים בוגרים שיכולים להסתדר מצויין גם עם בחורה שגדולה ממנו בשנה או שנתיים!

חושבת25

New member
אני נפגשתי

עם כמה בחורים שקטנים ממני(ולא רק בכמה חדשים)וזה לא הפריע לשנינו.תלוי כמה הבחור בוגר וחכם ואם יש כימיה אז מה הבעיה?

סטיגמה מפגרת.

אין בזה שום בעיה!אם כן יש בעיה אני רוצה שמישהו יסביר לי מה היא.מי החליט שהגבר אמור להיות גדול יותר?הכל תלוי ברמה.יש בחורים/ות שהם בני 28 והרמה שלהם שואפת לאפס.לעומת זאת יש כאלה בני 18(!) שהם ברמה ובשילות של גיל 25.תצאו מהסטיגמות!

קבל ווארט יפה נגד דבריך

למה נאמר בת פלוני לפלוני ולא נאמר פלונית לפלוני?? אם לא ידעו פה החברה תתשובה אענה בהמשך

Corall

New member
אני קראתי פעם

הרבה פירושים. לאו דוקא שמתקשרים לנושא הנ``ל. אולי בערך.. למשל, שהזכר יכול לישא כמה נשים, ואילו אצל האשה, צריכה שתהיה מיוחדת לבן פלוני דוקא. ובאותו ענין, להוציא אשה שעוד לא נולדה כשהוא נולד, ולכן כתוב, בת פלוני-זאת שראויה להיות בתו של פלוני... אבל זה לא משתמע מכאן, הצד הפוך.. אולי כן? או, שאדם צריך לישא בת ת``ח. ולא נאמר בן פלוני.. שאע``פ שאביו ת``ח, אם הוא עם הארץ אל ישיא בתו לעם הארץ. אלא, דוקא לפלוני, הידוע ומפורסם כת``ח.

למעלה