תגידו

eynat6

New member
תגידו

איך אני אני מסתכלת על מפה כזאת? מה למשל המשמעות של השמש המקודמת שצמודה לאורנוס בטרנזיטים? או של מרקורי מקודם שעולה על נפטון בטרנזיט? או על הצמידות ירח פלוטו? מה לדעתכם מביעים כל התהליכים האלה? אני לא יודעת איך להסתכל פשוט על מפה מהסוג כזה..

nomi12

New member
לדעתי הרבה סיבות להבין

שבעל המפה או שזה את מבולבלים.......

nomi12

New member
אולי אינדיקציה לכך שלא תמיד

יש יכולת לראות את המציאות כפי שהיא ונטיה להתפרצויות ואולי קשיים בתוך המשפחה.

or311

New member
לא השפעה משמעותית, מלבד פלוטו וסטורן

למעשה יש התחלפות תפקידים או חיזוק. השמש הדגית מקבלת השפעה דליית והירח הדליי מקבל השפה דגית. ובלאו הכי את בבילד-אין מורכבת משניהם. לגבי פלוטו על מרס ו... וסטורן במולות לשמש, אין צורך להרחיב.

eynat6

New member
באמת קשיים בתוך המשפחה

אבל זה במהלך כל השנים האחרונות... כל כך נמאס לי מזה כבר. יש לי למראית עין את המשפחה המושלמת ואני מרגישה כל כך מותקפת .. לפעמים נדמה לי שאני מדמיינת. אנשים לא מבינים אותי וחושבים שאני משוגעת, אבא שלי חושב שאני מטורפת או משו .. אני כבר לא בטוחה מה נכון.

eynat6

New member
זה כל כך כירון ב12 בתאומים

להרגיש מטורפת ולהרגיש שלא מבינים אותך. אני כאילו מנסה להיות שם בשביל עצמי, אבל זה כל כך קשה.. כל הזמן יש איזה בום. איזה בעיה זה שיש בתוך בית טיפוס קונבנציונאלי וטיפוס כל כך לא קונבנציונלי.. כשלראשון יש את השליטה בידיים. והוא מנסה לשכנע אותך שהדרך שלו צודקת. טוב עד כאן שפיכות לב בפורום

טומבוי10

New member
עינת...

עינת, אבל את באמת שונה מהם, זו תחושה שהולכת איתך לאורך כל חייך... את הרי מרדנית התקשורת שלך גם היא כזו ומצד שני את רגישה ופגיעה מאוד ופגיעה ובעיקר רגישה לדעתם של בני משפחתך... . עכשיו, באירועי שמש מקודמת ואורנוס זה מתפרץ ללא שליטה ... אך מתחת לפני הששטח התחושה הזו תמיד נמצאת... אעיז ואומר "אאוט אוף דה קונטקסט" שאולי הגיע הזמן שתקבלי את הייחוד בעצמך כפי שהוא כי את יכולה להפיק ממנו ה-מון תרדי כבר לעזאזל מעצמך ומהאובססיה לקבל ממשפחתך הכרה שהרי ברגע שתרפי מכך יש לזה יותר סיכויים להתרחש... ולמרות שקשה לך מאוד עם חוסר הקבלה והביקורת מצד אביך במיוחד תדלי לחיות את חייך נטולי ציפיות כי כל חייך מצד אצד את זועקת לאישורים מהם ומן הצד האחר את בכ"ז נוטה להיות "את" וכפי שאמרתי אם יום אחד תבוא הקבלה יש לה סיכויים רק לאחר הוויתור מצידך... מאחלת לך רק טוב שפע ואהבה. נ.ב. - באותה מידה זה גם יכול היה להיות כירון ב-4 ....

למעלה