תגידו.... יש שידור חוזר ביום שישי של הפרק של יום ראשון??? או שלא כדאי להתסכן ולהקליט אותו???? יעל
מ מישהי בלי שם New member 8/6/02 #1 תגידו.... יש שידור חוזר ביום שישי של הפרק של יום ראשון??? או שלא כדאי להתסכן ולהקליט אותו???? יעל
ש שחר שמאוהבת בגידוש New member 8/6/02 #2 עדיף...... שתקליטי כבר ביום ראשון כי מי יודע מה בראש של ערוץ 3... זה מה שאני עושה לפחות...
L LAE New member 8/6/02 #3 אני חושבת שיהיה שידור חוזר בכל מקרה, אני אקליט ביום ראשון. אם יהיה שידור ביום ו´ - הרווחתי. עם כל הכבוד לסיכונים שאני מוכנה לקחת - לא להקליט את הפרק האחרון זה ממש לא אחד מהם...
אני חושבת שיהיה שידור חוזר בכל מקרה, אני אקליט ביום ראשון. אם יהיה שידור ביום ו´ - הרווחתי. עם כל הכבוד לסיכונים שאני מוכנה לקחת - לא להקליט את הפרק האחרון זה ממש לא אחד מהם...
ש שחר שמאוהבת בגידוש New member 8/6/02 #6 מה זה חמש ועשרים?? מה קרה לשתיים וחצי????. לא מספיק טוב?????
O orguy New member 8/6/02 #7 ככה היה רשום במדריך התוכניות של ערוצי זהב תביטי בעצמך!!!! אני מוכן להתערב איתך!
S Shani5 New member 8/6/02 #8 אמרו לי שהפרק ביום ראשון יהיה ארוך יותר... ז"א עד שעה יותר מאוחרת זה נכון?