תגידו

תגידו

מישהו היה פעם בלבונטין 7? זה סוג של 'מועדון' כזה שיש בו גם שולחנות ומלצרים מעצבנים וכאלה? או שזה בכלל בעמידה? או שזה בכלל הרבה יותר טוב ופשוט מקומות ישיבה בלי יותר מדי שטויות?

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif זה 2 קומות...

בקומה הראשונה יש בר וגם כמה שולחנות, ויש את איפה שההופעה, שזה למטה, שם גם יש שולחנות נמוכים כאלו ובר קטן... יש איפה לעמוד, זה מזכיר מאוד את הזאפה, אם את מכירה אני אישית אוהבת את המקום, אינטימי כזה...

אני. בן.

אוקיי אז זה כמו הזאפה בעצם כשהקומה העליונה זה סתם לא קשור ואז יורדים למטה ושם יש לך אולם תאום זאפה?

Evi Virus

New member
זה לא אולם תאום זאפה, האמת, בעיקר כי (לדעתי)

הזאפה זה מקום שיותר נעים לשבת בו [וזה גם מקום ש*אפשרי* לשבת בו כמעט ב-100% יותר מאשר בלבונטין, היות ובזאפה יש בערך מיליון כיסאות ביחס לאולם ההופעה בלבונטין
] והאווירה בו יותר מזמינה שכזאת. וגם (!), שלא כמו בלבונטין, לא כל עם ישראל מעשן עליך ביציאה/כניסה
אבל בכלליות, יש ללבונטין במה מגניבה שדווקא ממש כיף לראות את האמן מופיע עליה. למרות ההשמצות הלא משהו נחמדות שלי, כמקום להופעה - זה אחלה מקום. אתה רק צריך לבוא עם חוסר התנגדות לעמוד, כי זה לא מקומות מסומנים [יהיי, מצאנו משותף ללבונטין ולזאפה!] ואם אתה לא עומד מספיק קרוב למדרגות לאולם לפני שפותחים דלתות; = אם אתה לא מגיע לדוכן הכרטיסים לפני רוב האנשים, אין ממש סיכוי שתגיע למקומות הישיבה. מיכל תוסיף לך מידע, אני בטוחה

אה אז לא משנה :]

לא מתכוון לשלם כדי בסוף לעמוד ולשמוע יותר מדי אנשים מדברים סביבי אני שונא את זה בקיצור אם מיכל דיווחה פה שזה סיבוב 'רשמי' ולא רק כמה הופעות , אז אני אחכה לאולמות נורמלים.

Evi Virus

New member
וואו, רגע

אתה מוזמן להכות אותי על כל הבלגן - אבל אני כמעט בטוחה שבעצם יש משהו כמו 65 מקומות ישיבה וכל השאר עמידה. אם אני לא טועה, פשוט בקרבת הבמה יש כמה שולחנות עם כיסאות, ושאר מקומות הישיבה הם כיסאות בלבד... מקווה שלא טעיתי הפעם. מצטערת על הבלבול וההטעיות

Scaly

New member
אם ככה יש מספיק מקומות ישיבה...

לא?.. זה צריך לגרור מחיר נמוך להופעה לא? אני לא מצפה ל100 שקל כמו בזאפה

Evi Virus

New member
כשאני הייתי היה די מפוצץ, המון עמדו...

ולא בהכרח. אני מעריכה שזה יעלה באזור ה-80-90... הופעת החשיפה של האלבום החדש עלתה 70, אם זה אומר משהו.

מממ

טוב אז אף אחד לא יודע 100 אחוז איך האולם בנוי :p ? 80 90 100 שקל, זה לא משנה כ"כ זה באמת אותו דבר .. עדיף שיקח 100 בכולם וזהו . שיקנה צעצועים חדשים לילדים. אולי איזה אוהל חדש :p אמממ טוב נראה

TEENAGER1

New member
אין שום בעיה לשבת שם

הכל תלוי מתי אתה מגיע. אנחנו הגענו די מוקדם, ועמדנו במדרגות לאולם מספיק זמן מראש, כך שישבנו במקומות ממש טובים (שורה שניה). יש שם כמה שורות של כיסאות, ומי שלא מספיק למצוא מקום ישיבה - יכול לעמוד מאחורה או בצד. זה מקום ממש נחמד ואינטימי. אבל אם רוצים לשבת בנוח וגם לראות את ההופעה - כדאי להגיע מוקדם. אם משווים לזאפה, אז אני לגמרי מעדיפה את לבונטין. אין שם אווירה פלצנית כמו בזאפה, ובניגוד לזאפה - בלבונטין מרגישים שההופעה היא העיקר. בזאפה התחושה שלי תמיד היא שהגעתי למסעדה שבטעות בנו בתוכה במה.

כן בגלל זה אני שונא את הזאפה :(

ועכשיו אני מבין למה פעם כשהייתי בהופעה שם של אביתר, היא נגמרה כ"כ בכלום שלא שמתי לב לערב הזה בכלל. טוב תודה על הפרטים נראה מה יהיה

Evi Virus

New member
יש בזה משהו, כן, אבל דווקא כשאני הייתי בזאפה

ישבתי קרוב לבמה - בפעם הראשונה בשולחן הכי קרוב ובפעם אח"כ שולחן אחד לפני זה. אם הייתי יושבת רחוק יותר, בטח הייתי מרגישה כמוך, אבל לא יצא לי להסתכל על המקום כאילו מבנה מסעדה שלם מולי והבמה נמצאת אי שם בסוף. רק במה הייתה מולי... אבל אני מבינה למה את מתכוונת
אני גם מסכימה לגבי הרעיון שבלבונטין מרגישים שההופעה היא העיקר - את זה ממש אהבתי שם. אבל חוץ מזה, העניין של הסיגריות בלבונטין מחרפן אותי לחלוטין.

למעלה