תגידו איך רואים את אמא של אמא במפה? על איזה בית להסתכל?
E eynat6 New member 15/2/08 #8 לא.. אני רוצה לראות במפה של סבתא שלי, את סבתא שלה- כי היא הייתה דומיננטית בילדות שלה. זה העניין. אני רוצה לדעת איך רואים סבתא במפה, מצד אמא.
לא.. אני רוצה לראות במפה של סבתא שלי, את סבתא שלה- כי היא הייתה דומיננטית בילדות שלה. זה העניין. אני רוצה לדעת איך רואים סבתא במפה, מצד אמא.
י יאיר טריבלסקי New member 16/2/08 #10 הבית ה 4 מה 4 הוא הבית ה 8 והסבתא רבא - בית 12 : זה רק מראה עד כמה התורשה הסבתאית משמעותית, כך שהיא יושבת לנו בבית ה 12..
הבית ה 4 מה 4 הוא הבית ה 8 והסבתא רבא - בית 12 : זה רק מראה עד כמה התורשה הסבתאית משמעותית, כך שהיא יושבת לנו בבית ה 12..
E eynat6 New member 16/2/08 #11 יאיר..אבל שאלתי על אמא של אמא בית 4 מדבר על אבא.. ולמה לי 4 מ4 זה 7? אני מחשיבה את בית 4 עצמו כ1 בספירה..אני טועה? סבתא אז זה 10 מ10?
יאיר..אבל שאלתי על אמא של אמא בית 4 מדבר על אבא.. ולמה לי 4 מ4 זה 7? אני מחשיבה את בית 4 עצמו כ1 בספירה..אני טועה? סבתא אז זה 10 מ10?
E eynat6 New member 16/2/08 #13 אם גם סבתא מצד אמא זה בית 8 אז זה הגיוני, כי יש לה שמש ב8 וסבתא שלה מתוארת כאישה חזקה. מה אתה אומר? מצד שני ב7 יש לה צמידות מרקורי צדק ..
אם גם סבתא מצד אמא זה בית 8 אז זה הגיוני, כי יש לה שמש ב8 וסבתא שלה מתוארת כאישה חזקה. מה אתה אומר? מצד שני ב7 יש לה צמידות מרקורי צדק ..
י יאיר טריבלסקי New member 16/2/08 #14 דיברתי על העיקרון ארבע מעשר זה שתים ארבע משתים זה שש כלומר בית 2 עשוי לייצג את האמא של האמא ובית 6 את האמא של האמא של האמא בית 4 מארבע כלומר שמונה ייצג את הסבא ובית 12 את הסבא רבא
דיברתי על העיקרון ארבע מעשר זה שתים ארבע משתים זה שש כלומר בית 2 עשוי לייצג את האמא של האמא ובית 6 את האמא של האמא של האמא בית 4 מארבע כלומר שמונה ייצג את הסבא ובית 12 את הסבא רבא
ע ענבר70 New member 4/3/08 #15 אבל יש שני סבים ושתי סבתות...איך זה עובד? מישהו יכול להסביר לי, בדיוק התחלתי להתעניין בזה