תגידו

תגידו

למה היום הדעה הרווחת,ומה שנכנס לבנאדאם בראש שאם הוא יתחתן הוא נכנס לסוג של בית כלא..והחיים כבר לא יחזרו להיות אותו דבר אחרי כן,גם אם הוא יתגרש..איך זה?למה זה קורה??אני רואה את זה על אנשים!תמיד כשאומרים שמישו התחתן,כולם מעקמים פרצוף של רחמים `אבל הוא עדיין צעיר`..כאילו מה?

דlס

New member
תן לראות עולם כולם חושבים ולא

מבינים שיש נשים שלא מתנגדות (לפעמים רוצות להצטרף) לנסיעות וכאלה. (כמובן על גבול הטעם הטוב

kiss 18

New member
תלוי לאיזה אישה או בעל נופלים...../images/Emo68.gif../images/Emo197.gif

ואז יכול להיות שזה כמו בית כלא... יכול להיות שממי ששמעת את זה נפל לאחד/ת כזאת... וניכווה!

"תמיד"?

אתה בטוח שתמיד מעקמים את הפרצוף? ידידי, נסחפת לגמרי. נכון שהחיים לא יראו לעולם אותו הדבר, אבל אולי טוב שכך? נכון, החופש כבר לא אותו חופש (בכלל, יש דבר כזה חופש מוחלט לא*נשים חרדים? ממש לא). נכון, העצמאות כבר לא אותה עצמאות. נכון, פתאום צריך לדווח למה, כמה, איפה ומתי. נכון, לפעמים היא מחרפנת כי היא לא מסודרת, והוא מחרפן כי הוא סתם קשקשן. נעון, שפתאום צריך להתחנף לחמות, ולהכין עוגות של 2 קומות... אבל אבל אבל אלו החיים האמיתיים, הלא כן? לא נבראנו בשביל לחיות במתכונת אחת קבועה, וכדי להתקדם צריך גם להקריב, לנסות, וללמוד על הבשר מהם החיים. ואני יכולה לומר לך, בתור מישהי שנפגעה כבר בעבר, ובתור מישהי שלא מתרגשת מא*נשים שמתחתנים (כי אני יודעת מה הולך לחכות להם) שיש רגעים מאד טובים בחיי נישואים ושהמשוואה הקובעת היא: מה יש יותר? טוב יותר, או טוב פחות. והרבה פעמים - יש המון טוב, והפחות טוב ממש מתגמד.

kiss 18

New member
תשובה מעולה!!../images/Emo140.gif

ולמרות הכל אנשים רוצים להתחתן, ומחפשים את החצי השני.... אני לא מדברת על יוצאים מן הכלל...

תודה, מותק, על הציון.

עכשיו תהיה לי תעודה חלקה ויצליח לי בשידוכעס.

למעלה