תגידו...

תגידו...

ראיתי תוכנית היום בערוץ 8. הם סיפרו על זוג הומוסקסואלים בריטים, שילדו תאומים ע"י פונדקאית. בבריטניה לא הסכימו להחשיב את הילדים כבניהם וכאזרחים בריטים, בגלל נטיותיהם, והסבירו כי תינוק צריך אמא ואבא כדי להתפתח בצורה נורמלית. לעומת זאת, הזוג טען שאין סיבה למנוע מהם לגדל ילדים כזוג, גם אם הם אינם הטרוסקסואלים, וכי זו אפלייה. החוק בבריטניה אוסר על נישואים שאינם הטרוסקסואלים, וגם אוסר להזכיר בצורה ניטרלית או חיובית את נושא ההומוסקסואלים וכיוב´ בביה"ס. שתי שאלות לי אליכם: 1. האם יש לאפשר לזוג שאינו הטרוסקסואלי לגדל ילדים? 2. האם החוק הבריטי לגבי ביה"ס צודק? * את דעתי אביע בהמשך

Vendetta

New member
תשובתי

1. בהחלט. נתחיל מכך שהומוסקסואליות אינה דבר שנרכש או נלמד, אתה נולד כזה. ולכן גדילת הילד אצל הורים הומוסקסואלים לא תשפיע על נטיותיו המיניות באיזושהי צורה, נטיותיו המיניות ישארו עימו. כמו כן, לא נכון להגיד שילד חייב אמא כדי לגדול נורמלי, מאחר ויש הורים חד-הורים שמגדלים את ילדיהם לבד, ולכן במקרים רבים חסרה אמא אך הילד גודל מצויין. כמו כן אני לא רואה שאוסרים על גידול חד-הורי של ילד. 2. לדעתי מותר להביע דעה ניטרלית בביה"ס על זה, ולתת לילדים לבחור בעצמם. החוק הבריטי בעצם מאלץ לתת את החינוך שהומוסקסואליות זה משהו מגעיל ולא חינוכי, ובכך ממשיך לטפח אפליה.

שלתי

New member
תגובה

ברור שאפשר וצריך לאפשר לזוג שאינו הטרוסקסואלי לגדל ילדים. והחוק הבריטי טועה לחלוטין והוא רק מעודד את האפליה ואת ההומופוביה וזה ממש חבל... הומופוביה היא מחלה!

שלתי

New member
סליחה

זה לא שצריך לאפשר. זה שכבר אפשרי! מה שלא אפשרי זה לאמץ ילדים. וגם נשואים חד מיניים לא אפשרים שם......וחבל מאוד לדעתי. אני אישית מכיר הומוסקסואל שיש לו ילדים והם יצאו ילדים נורמלים לחלוטין ללא קשר לזהות המינית שלהם או של אביהם.

guypele

New member
שלא לומר...

שרוב ההומואים נולדו לזוג הורים סטרייטים, חונכו להאמין כברור מאליו שהם גם הטרוסקסואלים, והתעלו על התיעול החברתי והדיכוי רק בשנות העשרה המאוחרות או אף אח"כ. אם להשפעה של הורים - סביבה באמת היה קשר למיניות הילד אז כמעט ולא היו הומואים בעולם.

adva g

New member
התשובה ברורה,

בוודאי שיש לאפשר לזוג שאינו הטרוסקסואלי לגדל ילדים, והחוק בבריטניה בהחלט מעודד הומופוביה.

CANDY MAN

New member
מקרה מזעזע מהמציאות, תשפטו אתם...

אני כידוע או לא הייתי מדריך בצופים לפני שנה היה ילד אחד בשבט שלי שהיו לו שני אמהות... הילד הזה סבל כל השנה, ילדים הציקו לו בלי הרף, כולם קראו לו מוזר וצחקו עליו שאין לו אבא וקראו לו הומו (מפני שיש לו שני אמהות) ובקיצור לאחר שהוא לא עמד בזה יותר ולאחר שהוא הלך מכות עם לפחות חצי מהילדים הוא ניסה להתאבד!!! (אני מזכיר לכם שהוא רק בכיתה ז´!!!) ההורים שלו (האמא והאמא) החליטו לעבור עיר... אני לא יודע איך הם מסתדרים איפה שהם עברו אבל אני משער שהמצב ככה בכל מקום כי תמיד חריגים סובלים. אני לא מביע פה עמדה כלשהי ואל תשפטו אותי, אני רק נותן לכם נקודה למחשבה...

מן הסתם. [../images/Emo104.gif]

בגלל אלפי מקרים כמו המקרה שקרה בבריטניה, דור שלם של ילדים גדל על חינוך מוטעה והקטע שהומוסקסואלים זה דבר מגעיל ולא נכון עד שיוציאו את החינוך המוטעה הזה מהשורש יקח הרבה זמן, וכדאי להתחיל לעשות את זה רק עכשיו- אבל מה לעשות שבראשי כל המדינות עומדים אנשים בעלי סטיגמות על אחרים ודעות קדומות?

galiltalil

New member
טוב, נו.......

נתחיל בזה שהחוק הבריטי טועה,אם נאסור הצגת הומוסקסואליות כדבר ניטרלי או חיובי, זה משאיר לנו , אמממממ....., שלילי- וזה לא דבר חיובי
, אבל זאת הממלכה המאוחדת, זה עוד ישתנה, דעת קהל עושה את שלה, ולצאת נגד גייז זה לא פוליטקלי קורקט היום. הורים הומוסקסואליים, אם הסביבה היתה יותר מקבלת, ולא היו אנשים צרי מוחין כ"כ,והיו מתנהגים אל הילדים של הזוגות האלו בצורה אנושית- למה לא?. אבל ורק תסתכלו על כמות ה ו (&), במצב היום - למה להעביר את הילדים את זה, מה הם אשמים?. זאת דעתי.

haddas

New member
דעתי...

ברור שצריך לאפשר לזוג שאינו הטרו סקסואלי לגדל ילדים. הומופוביה היא בהחלט מחלה. אותי אישית, תמיד חינכו לקבל את השונה. גם אני הדרכתי פעם בתנועת נוער. ופעם, באחת מהפעולות שעשיתי לילדים בכיתה ו´- עשיתי להם שמש אסוציאציות, במרכז הייתה המילה הומו. הילדים הזדעזעו, איך אני בכלל יכולה לעשות להם פעולה כזו, הם אמרו שזה מגעיל ומוזר ושהם בחיים לא יהיו כאלה. אחרי הפעולה, קיבלתי טלפונים מההורים של החניכים, הם הבטיחו לי שלא ישלחו יותר את ילדיהם לפעולות בתנועה. זה נראה לי תגובה קצת מוגזמת מדי. אני מבינה למה אנשים שנמצאים בתוך הארון מפחדים לצאת מהארון...אבל אנחנו זה כלום לעומת הבריטים. ושאלה- אם לילד יש שני אבות, אז איך היו מכנים אותו? זה נראה לי ממש ציני ומגעיל.

Hakarhon

New member
אני חושב...

אני חושב שמותר להם לעשות מה שבא להם, למרות שזה לא "נורמלי" אבל למה שלא? זה לא מזיק לאף אחד.

Gloria_Nathan

New member
למרות שזה לא "נורמלי"???

סליחה?? אני לא חושבת שיש דבר נורמלי יותר משני אנשים שאוהבים אחד את השני ורוצים לגדל ילדים ביחד. אני חושבת שאין צורך שאני אגיד מה אני חושבת על החוקים האנגלים האלה, כי אני פחות או יותר אוהבת אנגלים (האנשים שמה הם בסדר- כמו בכל מקום זה הפוליטיקאים שהורסים הכל) ואני אצטער אם אני עכשיו אקלל את כולם בלהט הרגע. ולמי שהיה מדריך בצופים- אני מעוניינת לדעת מה בדיוק *אתה* עשית כדי להקל על החיים של הנער הזה?

שמחה לשמוע

שזו דעתכם
מסכימה במאה אחוז. יש לתת להם לחיות את חייהם ללא אפלייה, אני בטוחה שהילדים יגדלו בלי שום בעייה מיוחדת

למעלה