תגידו

orli997

New member
תגידו

לא הבטיחו לנו איזה קלף פה פעם ב.....???????????????

Shar0ni

New member
אמממ...

קודם כל העלתי את הקוסם לפני כמה ימים שנית, כבר יומיים אי אפשר היה להעלות תמונה לתפוז. ווגם יש לי אישור מד"ר (שקר כלשהו)

Shar0ni

New member
קורא מחשבות?

אני מהבוקר מנסה להעלות קלף אבל יש בעיה עם תפוז וההודעה פשוט לא נשלחת. פניתי לפורום תמיכה ומסתבר שיש להם איזו תקלה. ניסיתי לפני חצי שעה. אבל קטע - את הכהנת הגדולה. טוב, נו - היא באה אחרי הקוסם

Mist2

New member
אשמח לשמוע מה יש לכם לומר על הכהנת הגדולה

רציתי להזהיר אותך, אבל האמת שזה כבר לא מצחיק אפילו....

orli997

New member
נו שרוני נעבור לפינה יומית?

חחח כמו אסטרולוגיה חח לא סתם האמת שזה מעניין ויש הרבה דיעות חחחח כמעט יצא לי א4בע דיעות חחח מעניין למה?

Shar0ni

New member
לא מצליח לי ../images/Emo10.gif

יקירתי, ננסה שוב מחר. תקלה טכנית כנראה, אני להיום פורשת... אגב, בעניין התנים- יש פה בחיפה, ליד הבית שלי כנראה חבורה של תנים. כשיש ירח מלא הם: אווווו.... לתוך הלילה
מפחיד ומדהים בו זמנית... הירח עושה להם את זה כנראה
לילה טוב יקירה

Mist2

New member
זהוא שהירח עושה את זה גם לנו

אבל אנו לא יודעים :).

Shar0ni

New member
כוחו של הירח והשפעותיו

האם כוונתך למכניות אשר מושפעת כולה מהירח? לזה התכוונתי כשכתבתי מזון לירח. אם לא, למה התכוונת? אשמח לשמוע.

Mist2

New member
כן ההשפעה על המכונה

מזון לירח זה כבר דבר אחר קצת :).....

Shar0ni

New member
זה מתקשר לי עם המון דברים

בינהם קלף הכהנת שאני מבינה אותו פתאום אחרת לגמרי. יכין - הוא העמוד הימני הירח ובועז - העמוד השמאלי - השמש כל עוד ולא קיבלנו את המגילה שאותה הכהנת אוחזת - לא נוכל לעבור את הפרגוד ולראות מה מסתתר שם. ונשאר מושפעים מהירח. נכון הבנתי?

Mist2

New member
לדעתי אין קשר לירח ולשמש

העמודים מסמלים את הידע ואת ההוויה (אולי בתורות מסויימות יש לכך סימליות של שמש ירח), שביחד יוצרים הבנה.

orli997

New member
תגידו

הפרשנויות הן על פי אניטואיציה בלבד או שניתמכים ברמזים בציור ?

Shar0ni

New member
אממ..

יכין ובועז - זה מה שקטורת העלתה אז חקרתי את זה קצת. חלק אני קוראת קצת מספרים, אינטרנט ועושה 1+1+1 וכן הלאה (עד מיליון) זה לגבי... מיסט - יענה בשם עצמו

למעלה