תגידו...

Marty McFly

New member
תגידו...

שמתם לב שהlyrics באלבום לא כל כך נכונים, ויש כמה טעויות פה ושם?? זה די מעצבן... סתם, התחלתי להסתכל על הליריקס של השירים... תגידו, בPrivacy, הוא מדבר על הנסיכה דיאנה?? זה מה שיש לי להגיד בינתיים... וזה בהחלט מסר נכון שהוא מעביר בPrivacy!

chipopo

New member
טעויות לא ראיתי

אבל יש מקומות בהם חסר טקסט... בקשר ל Privacy - זה על הנסיכה. רק יש לי בעיה אחת עם כל הסיפור הזה. דיאנה נהרגה בתחילת ספטמבר (אם אני זוכר נכון. אני טועה?) But on that cold winter night, my pride was snatched away שום ליל חורף קר. היה קיץ חם. לפחות מילולית...

Marty McFly

New member
כן, בדיוק - חסר טקסט!

לזה התכוונתי. גם חוסר טקסט זה טעות, בכל זאת... ואולי עצם זה שהיא נהרגה, הפך את זה ליום קר מבחינה רגשית?

mjkoe

New member
כן!!!!!!!!

הוא מתכוון לנסיכה דיאנה . וגם חסרה שורה שאני לא מצליחה להבין ב- Whatever Happens! זה מעצבן.... הילה נ.ב. גם אין את קטעי הראפ!

chipopo

New member
את בטח מתכוונת לשורה הזו:

To show that he cares ***She can´t stay in the room**** She´s consumed...

Marty McFly

New member
נכון - אין את קטעי הראפ!!!

וזה חבל, כי אני אוהב ראפ!! ואיזו שורה? איפה היא? אולי נוכל לעזור לך...

chipopo

New member
קטעי הראפ:

אין כל בעיה למצוא את המילים של קטעי הראפ באינטרנט. כשניסיתי, זה לקח לי לא יותר מדקה. קצת השקעה... מה יש...

Marty McFly

New member
כן, אני יודע...

זו לא בעיה למצוא... אבל חבל שלא שמו את זה גם באלבום עצמו...

mjkoe

New member
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!

איפה אפשר למצוא את הראפ? הילה

mjkoe

New member
יש לך מושג

בכמה אתרים חיפשתי???????????!!!!!!!! אין את זה בשום מקום אזאני ממש אודה לך אם תשלח לי איזה כתובת לנסות..... הילה

Marty McFly

New member
כן, גם אני לא מוצא...

וזה אף פעם לא קרה לי. תמיד כל מה שחיפשתי באינטרנט מצאתי. את זה לא... אתה באמת מוכן לתת קישור??

למעלה