תגידו

Angeldust1

New member
תגידו

גם אצלכם אינטר קונה את ריברי ומאלודה בכל שמירה שאתם מתחילים?

DrBall20

New member
לא אבל אצלי ריאל קונה את כריסטיאנו רונאלדו

וברסה אם מיכאל באלאק. מנצ'סטר את לוקה טוני וארסנל את הוגו ויאנה.. זהו בעיקרון

שומו

New member
אצלי צ'לסי תמיד קונה את

אסטבאן מאטיאס קאמביאסו מאינטרנאציונאלה מילאנו ואת לוקה טוני מפיורנטינה.

pasglila

New member
אצלי

אינטר את ריברי, ברסה את אגוארו ובופון. זה מה שאני זוכר בינתיים.

nagaya1

New member
אמ....

אצלי תמיד ריברי הולך לאינטר טוני הרבה פעמים לצ'לסי מאלודה לאינטר ואני לא זוכר עוד..

ניר4819

New member
אני מנסה להשיג עכשיו את קלוזה

בהעברה חופשית (נגמר לו החוזה). בינתיים הוא מסרב, למרות שהצעתי לו חוזה שיא (180 אלף דולר!) ומענק חתימה גבוה (9 מיליון!). אומר שהוא רוצה קודם למצות את העניינים עם קבוצתו הנוכחית. אני מקווה לשכנע אותו בסוף להגיע.

ניר4819

New member
הסתיימה העונה

והסתבר שקלוזה פשוט חיכה לסיום שלה, כדי לראות איזה הצעות יקבל, ולנסות לסגור עם קבוצתו. אחרי הכל, הוא הגיע אלי. ללא ספק, העברת העונה מבחינתי. והעובדה שאני משיג אותו בחינם כהעברה חופשית... נחמד... חיפשתי חלוץ חזק וטוב ברמה להיות לצד רוני, והוא בטח יצליח למלא את המשימה. עדיין מחפש מגן ימני - אין מישהו טוב בהעברה חופשית, אז מחכה לראות כמה כסף ההנהלה תתן לי לרכש, ואז מקווה לרכוש בחלק הארי של הסכום מגן ימני חזק. אה, ולסביליה הפסדתי בסוף בגמר ליגת האלופות. 2-2 אחרי 90 דקות, בהארכה השניה - משהו כמו דקה 110 - הוא כבש את שער הניצחון - דוד ווייה כמובן. כך שסיימתי את העונה רק עם האליפות, בלי גביע אנגלי ובלי גביע אלופות. אנסה שוב בעונה הבאה... עם קלוזה בחוד, יש סיבה לאופטימיות.

Angeldust1

New member
סיכום ביניים..

ההעברות שציינתם שמתרחשות גם אצלי: אגוארו לבארסה קמביאסו לצ'לסי וייה לצ'לסי ריברי ומאלודה לאינטר כמו שאמרתי בהודעה המקורית.. עכשיו שעוד אנשים יוסיפו ונוכל לעשות רשימה של העברות שתמיד קורות ונפצח את סודות המשחק

Bad N Stuff

New member
הסוד של המשחק

הוא שהוא גאוני. שחקן מסויים מגיע לקבוצה מסויימת כי הגיוני שבמציאות הם יחפשו שחקן כזה ואין הרבה אפשרויות. למשל צ'לסי שתמיד תחפש חלוץ עם שם גדול שאפשר להוציא עליו המון כסף כי הוא בתקופה מצויינת- למשל דויד ויה, קלוסה ואדריאנו שאצלי כמעט תמיד עוברים לשם. אצלי יש גם: אגוארו לבארסה אשלי קול לליברפול

למעלה