תגידו...

תגידו...

אני יודע שזה לא פורם סקא... אבל זה הכי קרוב שיש (ניראה לי)... אז אולי אתם יכולים להמליץ לי על להקות סקא אבל סקא טהור רק סקא ! אבל משהו איכותי לא איכפת לי ישן הוא חדש העיקר סקא!!

manic_subsidal

New member
שמעתי את catch22

יש לי דיי הרבה שירים שלהם וכמעט נרדמתי... בשיא הרצינות לא אהבתי אותם בכלל reel big fish התלהבתי הרבה יותר...

g.o

New member
יש גם את

suicide machines אני חושבת buck-o-nine Voodoo Glow Skulls the mighty mighty bosstones

TimBuck2

New member
אני חושבת ש...

סקא טהור זה יותר בכיוון של רגאיי מאשר פאנק (לא?). למרות ש catch 22 הם אחלה. שאלה: למה באודיו גלקסי קוראים להם רק קטצ´, והשמיטו את המספר??? יומטוב!

ANTiADi

New member
Mad Caddies!

הם לדעתי להקת סקא ממש מעולה, חוץ מזה שהם ממש הכי קרובים לרגאיי שאני שמעתי. MONKEYS ;)

pikitup

New member
לא ממש

Sublime, Less Than Jake, buck-o-nine, Voodoo Glow Skulls, Catch 22 גרועים? לא ממש.. ואת אפילו מקשיבה להם..

pikitup

New member
לא הייתי כאן. אז ככה

סקא טהור - English Beat ,The Specials, Selcter, Madness, Rude Boys, The Toasters, Bad Manners סקא פאנק - Operation Ivy, Catch 22, Less Than Jake, Buck-O-Nine, Assorted Jelly Beans, Rancid, Slapstick, RX Bandits, Home Grown, Planet Smashers. יאללה מספיק. תהנה!

Sham 69

New member
יש גם את

LAUREL AITKEN AND THE SKATELITES DESMOND DEKER JUDGE DREAD DOUBLE BARREL שזה להקות סקא מהגל הראשון (69).. "סקא טהור"

kopatch

New member
הנה כמה להקות סקא שאני מכיר ואוהב

Buck-O-Nine less than jake mad caddies mu330 mustard plug reel big fish voodoo glow skulls וחוץ מזה תגדיר סקא טהור....

למעלה