תגידו...

nOway1

New member
בסדר ...התכוונתי ..

שאלתי אם אבא שלך אונס אותך ..!! וגם שאלתי ..למה הקמת קבוצת נוער "הומו ולסבי" למה לקחת את האחרויות הזאת בגיל צעיר מאוד ... מה היית מחפשת תשומת לב או ..??! רצית לעזור ?

yaeli20

New member
אז ככה

כמו שכתבתי (אם תקרא את ההודעה הקודמת עד הסוף תראה) אבא שלי לא פגע מעולם בכוונת תחילה הוא אחד החברים הכי טובים שלי ואני אוהבת אותו מאוד. בתגובתי (כמו שאשכו כתבה) נתתי לך דוגמאות להורים שאינם ראויים לכבוד מידי אך ורק בגלל שהם הורים של מישהו. לגבי שאלתך השניה לא אינני לסבית ולא זה לא היה בשביל תשומת לב, הקבוצה קמה מכיוון שזיהיתי צורך. את הקבוצה הינחו אנשי מקצוע (פסיכולוגית ובחור הומו בעל ניסיון בהנחיית קבוצות) האחריות שלי הייתה בעיקר בניהול השוטף של הקבוצה (תקשורת עם החניכים וכו) למה בגיל כל כך צעיר כזאת אחריות גדולה? כי כמה מהחברים שלי יצאו מהארון והיו צריכים תמיכה שלא יכולתי לתת להם אז עשיתי את הדבר הכי קרוב שידעתי, מבחינתי הגיל לא היה עניין כאן.

nOway1

New member
כל הכבוד לך ..יאעל ..

וסליחה על אי הבנה ..פשוט רציתי לדעת !! זה סיקרן אותי ..

yaeli20

New member
מבחינתי לפחות

תרגיש חופשי לשאול הכל מקסימום אגיד לך שזה אישי מידי

eshkolit32

New member
../images/Emo45.gifבאמת כל הכבוד על ההתגייסות למטרה יעלי

אף פעם לא אמרתי לך את זה אבל אני מאד מעריכה את מה שעשית.

עדי7771

New member
כן

מאוד קשה לי לכעוס או לריב עם אמי מאז שאבי נפטר. בתור ילדה רבתי המון עם אמי, אבל מהרגע שהוא נפטר השתניתי לגמרי. אני די מנסה לרצות אותה מאותו רגע ולהיות שם בשבילה כי ממש קשה לה. אנחנו כבר אחרי 9 שנים ואמא שלי עדיין בדיכאון עמוק.

למעלה