תגידו....

תגידו....

שאלה,אממ.. דרור נובלמן כתב את העונה הראשונה(פה פה פאו של עונה!),רוני ידור כתבה את העונה השנייה(והמשעממת!),ועונה שלישית... אמממ...יש מצב שכבר יודעים מי כותב? עכשיו רציני- אני לא אחת שעושה עצומות על כול דבר, אבל אם רוני ידור כותבת את העונה השלישית- אני עושה עצומה! די ראבק כמה אפשר לסבול?סבלתי עונה שנייה רעה,לא סובלת עוד אחת(אין מ לראות בשעה הזאת
) אז אממ..כבר יודעים?

Shir Barbi

New member
תראי כמה דברים,

קודם כל אין מה לעשות עצומות מקסימום לא תראי אכן העונה הנוכחית הרבה פחות טובה! אני אומרת לך באופן אישי שבעצומות ענק אני ממש לא מתכוונת לפתוח אבל אני לא אראה. העונה השלישית לא בטוח תהיה בכלל אבל HOT אמרו שהם היו מאוד רוצים לעשות כזו. תיהי בטוחה שאם תגיע העונה ה-3 דרור לא יכתוב אותה ורוני כנראה תכתוב אותה אבל לכי תדעי אולי הלוואי אמן יש לה איזה משהו אחר על הראש והיא לא תכתוב!!!!! ולכל מי שאמרו לא לדבר על רוני ידור אז כן אני אדבר מה לעשות שהיא כותבת מעפאנה תראו איזה עונה היא הביאה לנו בלי קשר ל"האלופה" 1 וסער שמעדיף את ליאן הכלבה! מאשר את מיטל הלוואי והייתי אוהב אותה החליף לי את אני אוהב אותך עד סוף העולם!! היא מורחת כאן עונה משעממת זה לא "האלופה" של פעם ואולי קשה להתוודות ותגידו מה שבא לכם אבל מבחינתי רוני ידור היא התסריטאית הכי גרועה שנתנו לה לכתוב סדרה אם יש עונה שלישית עם רוני ידור אני אעבור לחדשות (אפילו זה יהיה יותר מעניין ומסקרן)

את יכולה להגיד עלייה שהיא חרא תסריטאית,

אבל ברגע שזה מגיע לדברים שכבר ראיתי פה, כמו 'למה היא נולדה' ודברים כאלה-את ואתם לא תעיזו אפילו לנסות להגיד את זה.

SpongeGil

New member
ועוד דבר

רוני ידור היא לא זאת שמחליטה על המתרחש בסדרה. אם אני לא טועה זאת עידית פארן אני חושב. חוצמזה שאת הסצינה הרכרוכית כתב אמיל בן שמעון אם אני לא טועה ולא רוני. די להאשים אותה בהכל.

אוי נו באמת מה זה ההתבכיינויות האלה...

חוץ מזה, שרוני ידור גם כתבה בעונה הראשונה... אז..שקט! חוץ מזה זה לא משנה מי יכתוב את העונה השניה.. כי פשוט עונות שניות זה לא זה... ולפני העונה השניה כולם אמרו האלופה זה נפילה טלנובלה בעמ היה ממש טוב.. אז תפסיקו לחשוב שכל דבר שנגמר פתאום הופך להיות טוב יותר... (למרות שאין מה לעשות, אבל באמת אין על טלנובלה בעמ
)

למעלה