תגידו..

GothicAngel88

New member
תגידו..

עוד חודש בערך אני אמורה לסיים את השירות, הם אמורים לשלוח לי סיכום של כמה ימים לקחתי חופשים/ימי מחלה וכו' או שצריך לבקש מהם? ועל 4 ימים חריגה יתחשבנו איתי? =/ תודה מראש =)

nomi17

New member
הכל תלוי ברכזת

הכול תלוי ברכזת שלך, הרכזת שלי למשל כל הזמן אומרת שצריך לעשות סיכום אבל היא לא באה וגם לא שולחת סיכום, אם אין לך סיכום פשוט תתקשר לרכזת ותבקש אותו, צריך לנדנד לרכזות לפעמים. ובקשר לימי חריגה זה נראה לי גם קשור ברכזת, יכול להיות שיש רכזות שיוותרו על כמה ימים ויש כאלה שלא. אני מקווה בשבילך שיש לך רכזת טובה. שיהיה בהצלחה

GothicAngel88

New member
ואם אין לי רכזת?

היא יצאה לחופשת לידה... חח אם הייתה לי רכזת הייתי שואלת אותה ישר מן הסתם =)

nomi17

New member
ואין מישהי שמחליפה אותה??

תתקשרי לעמותה, תשאלי מה את יכולה לעשות. הייתי שמחה להגיד לך אבל אין לי מושג בהצלחה

את יכולה לעשות לעצמך את הסיכום

זה לא כזה בעייתי. כמה ימים כבר החסרת מהשירות
ולא בגלל מחלה או צום או פסיכומטרי. ולהתקשר לעמותה לברר לגבי מחליפה של רכזת, חייבת להיות מחליפה.

GothicAngel88

New member
התקשרתי לעמותה

לפני חודש והם אמרו לי שאין לה מחליפה. אממ לגבי הימים זה נכון- אבל לא צריך דוח פורמלי או משו לפני אני מחליטה על דעת עצמי אם בכלל בא לי להשלים ימים?

nomi17

New member
אני מציעה לך לבדוק באמת כמה ימים יש לך ואם את

רואה שאת צריכה להשלים אז תשלימי, חבל שאחר כך הם יבואו אליך בטענות שלא סיימת את השנה ולא תקבלי את מה שמגיע לך בגלל כמה ימים מסכנים.

../images/Emo175.gif

אין דבר כזה "אם בכלל בא לי להשלים ימים". בשביל לקבל את כל מה שמגיע לך (מענק, פקדון, מכתב שחרור) את חייבת לסיים שנה. ואם במהלך השנה יצא שהחסרת כמה ימים, את חייבת להשלים את הימים האלה. שבי עם הקלסר וכל דוחות הנוכחות שלך... ובכל חודש תכתבי כמה ימים היית חסרה (אם בכלל באותו חודש). תעשי סיכום של הימים. ימי מחלה לא נחשבים כחוסר. ימים של פסיכומטרי גם לא. ובקשר לרכזת, זה מוזר שאין מחליפה. בכל אופן, תעשי לעצמך את הסיכום הזה.. ותודיעי באגודה עצמה שככה וככה ימים את צריכה להשלים. ופשוט תשלימי... חבל שלא תקבלי את מה שמגיע לך רק כי לא השלמת או לא הייתה רכזת מחליפה.

GothicAngel88

New member
o_O

זה נראה לך הגיוני שאנשים יסכמו לעצמם ימים ויעשו לעצמם את החשבון הזה? חחח אם אין רישומים שאני צריכה להשלים ימים למה לי בכלל להעלות את זה? בשביל זה האגודה קיימת לא? אז בשביל מי אני שולחת דפי נוכחות אם ככה? o_O סורי נראה לי הזוי כל הקטע הזה.. אף אחד מהאנשים בשירות לאומי בפורום הזה לא קיבל דיווח על הנוכחות שלו? הרכזת שלי אז אמרה שהם ממילא פותחים את כל התיקים של בנות שמסיימות בספטמבר על מנת לעדכן אותן במצב שלהם אז מוזר לי לגמרי הקטע הזה.. אבל נחכה עד אמצע אוגוסט בכל מקרה, אולי מוקדם מדי עכשיו..

מה לא הגיוני בזה?

אני חושבת שרוב הבנות ובני שירות פה נורא מפונקים. חלק "בכו" על לשלם מוניות לשירות לאומי. חלק "מתעצלים" להכין לעצמם דוח סיכום. מה כבר ביקשו ממכם? למה שלא תעשי את זה? זה בדיוק 10 דקות עבודה.. חוצמזה שזה גם בשבילך.. שתהיי פחות או יותר מודעת לימים שאת צריכה להשלים. אחרי הכל כל זה בשבילך. אבל שיהיה. רוצה לחכות לאגודה.. תעשי זאת.

GothicAngel88

New member
אכלתי כ"כ הרבה חרא מהאגודה שאני

נמצאת בה שאני אפילו לא אתחיל להגיב על מה שכתבת. אולי התנאים שלך יותר טובים משל שאר בני/בנות השירות פה אז סבבה לך. לא עניין על עצלות ולא כלום. פשוט יצא לי מספר ימים שונה מזה שהם נתנו לי עכשיו אז אני בכלל מבולבלת לגמרי. לא משנה שלא נמשיך "להתבכיין" פה =)

אם ספרת כמו שצריך,

לא צריכה להיות בעיה. אולי הטעות היא אצלם. גם לי היה את זה. והטעות הייתה אצלם. וסידרנו את זה... מבחינתם תשארי כל החופש שמגיע לך... וזה לא קשור לתנאים טובים יותר, ולא קשור לאגודה... זה הכל בשבילך.

GothicAngel88

New member
הטעות אכן אצלם

ונסדר את זה כבר =) אם את חושבת שתנאי השירות לא ממש חשובים אז בכיף :] בכל אופן, תודה על התשובות :]

Digi Lista

New member
מסכימה לגמרי עם שירן../images/Emo45.gif

כול מה שבשבילנו אנחנו צריכים לדאוג,לסמוך שאחרים יעשו זה בעייתי המון פעמים,"אם אין אני לי-מי לי?"...

אגב -

הדפי נוכחות שאת שולחת להם, נכון שזה בשביל המעקב שלהם. אבל זה בעיקר בשבילך, בסופו של דבר (במקרה שלך בסופה של שנה) הם שולחים למשרד העבודה והרווחה את כל הנתונים שלך, והם אלה שמודיעים עלייך כבת שירות לאומי משוחררת ונותנים לך את כל מה שמגיע לך. את יכולה גם לא לשלוח להם את הדוח... ואז לא תקבלי כלום. הכל בשבילך פה.

למעלה