תגידו,

אתם לא מבינים על מה אתם מדברים !

אח שלי גר בפריז והוא היה בהופעה שלה לפני פחות משבוע, בעצם אותה הופעה מאותו סיבוב שהיא תעשה בארץ והוא אמר שהוא לא האמין שזאת לורן היל שבעיקרון היא אחרי השיא שלה. ההופעה הייתה אחת הטובות שהוא ראה... אתם מכירים את ההרגשה הזאת שאתם לא רוצים ללכת לאנשהו מתוך עצלנות או כסף ומחפשים תירוצים לעצמכם למה לא ללכת אבל אם אתם באמת הולכים אתם אף פעם לא מתחרטים, זה בול אותו דבר ! אל תנסו למצוא תירוצים- הכסף הוא לא באמת 300 אלא בעזרת הנחות קלות מגיע ל-200, הביקורות לא אקטואליות בכלל ולורן כן תפציץ וכן יהיה מדהים ואתם כן תתחרטו אז גם אם אין 200 שקל לזרוק, זה ממש לא לזרוק כי זה על הופעה בלתי נשכחת של זמרת שאת אוהבת ועל מה מבזבזים כסף אם לא על כאלה דברים ? ד"א, לורן מתחדשת והקול שלה לא הלך לשום מקום וממתי מספידים זמרות בנות 30 ?! מילא יפה ירקוני...

DJ$upreme

New member
אני מחזק אותך

גם אני שמעתי שמועות - היום בבוקר - על ההופעה בפריז. בקרוב יהיו פרסומים רשמיים. השמועות מאוד מאוד חיוביות. יש לקוות שההופעה באוקלנד נתנה לה זפטה רצינית והיא הבינה שהיא צריכה להתעשת. אמרתי ואני שוב אומר, מי שלא הולך פראייר. יש סכנה שההופעה תאכזב אם אתם באים עם ציפיה לשמוע את האלבום אחד על אחד. יש גם סכנה שחלילה יחזור הפיאסקו מאוקלנד. אבל יש סיכוי טוב שזו תהיה ההופעה הכי טובה שהיתה כאן מאז סטיבי וונדר. NUFF SAID. אני אהיה שם FRONT ROW עם הטישירט של המיסאדיוקיישן TOUR וכולכם על הזין.

חולוני

New member
ההופעה הכי טובה שהייתה בארץ אי פעם

הייתה אתמול בהופעה של הסטוג'ס בגני התערוכה. מי שלא בא: א. מעפן. ב. פיספס את הופעת הרוק'נ'רול הכי גדולה, אותנטית ואמיתית שנראה בארץ. קבלו את אני רוצה להיות הכלב שלך ותראו איך איגי קפץ על הקהל בדקה השניה של השיר. הבנאדם בן 60 (!!!), פשוט מלך המלכים.

DJ$upreme

New member
עזוב אותך באמאשך

אין לי בעיה לפרגן לאיגי, אני מניח שהיתה הופעה טובה מסוגה. אני פשוט לא מחובר אליו בשיט. אבל לעשות ממנו מלך העולם זה באמת קצת מוגזם. להזכיר לכולנו, בואי בעצמו, שמקפל את איגי ומכניס אותו לכיס הקטן, הופיע כאן ונתן הופעה בת בת זונה. וזה רק קצה הקרחון.

חולוני

New member
לא הייתי בהופעה של בואי לצערי הרב

אבל מהופעות מוקלטות שלו שראיתי אין מה להשוות בכלל. מבחינת הופעות אף אחד בעולם לא יכול על איגי. להזכירך בואי בעצמו מעריץ אותו ונדלק עליו בעקבות ההופעות של הסטוג'ס ואז הפיק להם את Raw Power. איגי פופ הוא ההגדרה לרוק'נ'רול. תשכח מכל מה שסיפרו לך ומכל ההופעות שראית בחיים שלך, אם לא היית בהופעה של הסטוג'ס אתה לא יודע מה זה רוק'נ'רול אמיתי מהביצים. כשהוא שר בהופעה ב-"1969": "Last year I was 21 I didn't have a lot of fun And now I'm gonna be 22 I say oh my and a boo-hoo" אתה אשכרה מאמין לו שהוא בן 22 (אגב, היום לחבר שלי יש יומהולדת 22, מזל טוב משה). ותראה איפה בואי היום, נאבק בבעיות הלב שלו והפסיק להופיע בעוד איגי והסטוג'ס ממשיכים לקרוע במות בכל העולם כמו גדולים. מלך העולם זה תואר שקטן על תופעת הטבע שנקראת איגי פופ.

DJ$upreme

New member
זכותך לדעתך

אותי הוא לא מעניין לא כאישיות לא כיוצר ולא כמגיש. הוא לא מרגש אותי בשום דבר שהוא מוציא החוצה, המוחצנות הבלתי נדלית שלו לא מדברת אלי כלל וכלל. ומבחינה מוזיקלית אין בו דבר שפונה אלי. אז למה שאני אפילו אטרח? כפי שאמרת, boo-hoo. אבל לא תודה.

חולוני

New member
גם אם המוזיקה שלו לא לטעמך

(סימן שהטעם שלך טעון שיפור, אבל בסדר) לראות את איגי בהופעה זאת חוויה שאסור לאף אוהב מוזיקה אמיתי לפספס. פשוט בית ספר להופעת רוק'נ'רול.

1uLtRaSoNiC1

New member
החיים בזבל

פיספסתי הזדמנות של פעם בחיים בגלל תורנות שבת שלא הצלחתי להחליף

חולוני

New member
איזה לא היו כרטיסים?

בטח שהיו, מכרו גם באוזן ובקרמבו (גל עופר מקרמבו אמר לי בהופעה שהוא מכר אצלו ב-190 במקום ב-220 חבל שלא קניתי אצלו) וגם חבר שלי שהגיע להופעה בספונטניות הצליח אפילו להשיג כרטיס ב-150 ש"ח מאחת שהבריזו לה. אח"כ הוא הודה לנו ששכנענו אותו לבוא ואמר שלא ציפה שזה יהיה כזה טוב.

1uLtRaSoNiC1

New member
חברה שלי התקשרה 3 ימים לפני ההופעה

בשביל להפתיע אותי בכרטיסים אבל אמרו לה שנגמרו

הכרטיסים לא נגמרו

יש ב"לאן", יחצ"נים ויש עדיין ת'הנחות והכל סבבה כל החבירם שלי מזמינים עכשיו.

למעלה