תגידו,

Miss Thang

New member
תגידו,

מישהו פה הולך להופעה של לוריין ב-16? אני מתלבטת קשות בעיקר בגלל שאין לי סתם 300 ש"ח לזרוק, וגם בגלל שגדלתי על הmiseducation שלה...ואני מאוד פוחדת להתחרט. אבל מצד שני הדברים האלה נורא מרתיעים אותי:

Ambitionz

New member
היא צריכה להפסיק עם הקראק..

הביצוע לאקס-פאקטור עדיין טוב, זה לא המקור אבל עדיין יפה.. אבל הקולות שהיא מוציאה "לילילילילילילי" וכל מני כאלה, מזה?

Miss Thang

New member
לא התרשמתי לטובה מהבצוע הזה.

השיר הזה כל כך עדין ויפה, הקולות האלה שהיא מוציאה מהגרון לא מחמיאים לה, ובטח שלא לשיר היפיפה הזה. ועדיין, אף אחד לא עזר לי עם הדילמה שלי...

אני אוכלת את אותו הסרט פחות או יותר.

אחת הזמרות האהובות עליי ביותר, משהו שאני לא יכולה להרשות לעצמי לפספס, ומצד שני יש את סופרים ודומיו שמבאסים לי את החיים ורומזים שאלו 300 שקל שמיותר להשקיע. What to doooo, what to dooo?!

אגב, הביצוע הזה מזוויע...

שיר כל כך עדין ויפה והוא נשמע כאן כמו פיצוץ אחד גדול.

Miss Thang

New member
אגב, לא רק היא גרועה. אם זה מנחם ../images/Emo4.gif

גם הסאונד נשמע על הפנים. איפה סופרים כתב שזה בזבוז? לדעתי, אני אוותר... קראתי שגם את to zion, שזה בחלט אחת היצירות מופת באלבום, היא הצליחה להרוס עם שילוב של אלמנטי רגאיי ופופ.

יש גרסה מלפני כמעט שנה ביוטיוב של zion

http://youtube.com/watch?v=iwJ3u2wk0Ko שלא כזאת רעה, מצד שני הרבה הרבה פחות טובה מבאלבום

Rapid נאור

New member
אני לא מתכוון ללכת, והקליפ הזה בדיוק הסיבה.

לורין אבדה כבר את הקול שלה, היא מזייפת בטירוף תאחלס, הדבר הכי טוב בהופעה הזאת, היא הלהקה :) למי שהולך שיהנה (מקווה בשבילו) ד"א לורין, אפקטים של הד למיקרופון לא מחפים על העובדה שאת מזייפת. נאור. (שמעדיף לבזבז את הכסף שלו על ג'טרו טאל, פורטיס, קאט קאמיסט, הדבשות והארנב הלבן הקיץ)

Mc Bang

New member
הולך...

זה שאני בצבא וכל ההופעות חולפות בלי שאני יכול לעשות יותר מדי בנידון... וזה שבאותו יום אני פנוי איכשהו.. וזה שזאת לוריין היל שהיא מבחינתי כמה רמות מעל שון פול וכד' (למרות שאם הייתי פנוי בהופעה של שון פול אז אולי הייתי הולך, עד שמגיעות הופעות גדולות, להרגיש קצת אירופה: ) קיצר אני נותן סיכוי, ולא רק זה, אני יודע שאני יהנה גם אם בסוף לא תהיה הופעה אפילו, הכל בראש... : ) (אבל אני כן יחשוב "כוסאמק שיחזירו לי לפחות ת'300 ש"ח המזדיינים שזרקתי פה": )

DJ$upreme

New member
אני לא אמרתי לא ללכך - ממש לא

אנ יאמרתי שאני מפחד. ההופעה שראיתי של לוריין ב-1999 הית המהטובות שראיתי אי פעם. ברור לי שהיא בתקופה איומה כרגע, אבל תמיד יש את הסיכוי שהביקורות האיומות ושינוי האווירה יאפסו אותה כשתגיע לכאן. ואז לעולם לא אסלח לעצמי שפספסתי. היא בעיני מהאמנים הגדולים של המוזיקה הפופולרית בכלל, זה שהיא נפלה קשה לא יכול לקחת את זה ממנה, ואני בטוח שהיא יכולה עדיין לרגש. כשראיתי אותה לייב היא היתה הזמרת לייב הכי טובה שראיתי, באותהתקופה יצא הלייב של מרי ג'יי בלייג' וזה היה מגוחך עד כמה לוריין פי אלף עליה. מה שכן למי שהכסף בוער בוער בכיס, קשה לי להגיד משהו נחרץ.אבל לעומת כל פסטיבלי הקיץ העלובים שיש כאן שעולים בכל מקרה נסיעות + אוכל ובזבוזים אותו הדבר, בסופו של העניין, רק ברמה האידיאולוגית אתם חייבים לשים את הכסף שלכם על לוריין ולא על פאקינג נינט עם כל אהבתי אליה. שלא לדבר על איזה סקיני חדש.

Funky Giraffe

New member
אינקוגניטו בג'אז בים האדום זה לא עלוב בכלל

אתה לא אוהב אותם?!

DJ$upreme

New member
אני אוהב את הרעיון שלהם

אבל אין לי כוח להופעה שלהם אני גם אוהב את הרעיון של ג'אז באופן כללי, אבל כשזה מגיע לתכלס לשמוע את זה, זה משעמם אותי .

Funky Giraffe

New member
ג'אז יכול לשעמם בקלות וזה מה שרע בו

אבל בוא נגיד שאינקוגניטו למשל לא הכי מרדימים אותי.

da^Lord

New member
אם הייתי בארץ הייתי הולך

ולא משנה מה אנשים אומרים, זאת לוריין היל, 300 שקל זה אומנם קצת יקר אבל לדעתי שווה את זה. אומנים כאלה לא באים כל שנה ,והשנה הזו התברכה בהרבה הופעות טובות וכל עוד אין איזה מלחמה שהורסת הכל.. כדאי לנצל את ההזדמנות וללכת לכל מה שאפשר.

DJ$upreme

New member
תראו את זה, זה בנזונה

היא אולי לא חדה כמו פעם והקול סדוק, אבל יש לזה גרוב. ושוב, תקשיבו טוב טוב לאיש זקן. זו לוריין פאקינג היל. האלבום שלה עשה בארץ - בארץ!!! זהב. לא היה מאז אלבום מהז'אנר שהתקרב למכירות כאלה. היא גדולה מהחיים עצמם, גם כשהיא מזייפת ועל סמים. חובה ללכת. חובה גם להגיע נקיים מציפיות.

למעלה