תגידו

WeHaveExplosive

New member
תגידו

לא מפריע לכם שהפורום הזה הוא לא באמת פורום אלא לוח הופעות ו-"דרוש קלידן\מתופף\גיטריסט"?

orenharp

New member
דרוש - קלידן מתופף וגיטריסט

להרכב בלוז חדש. צרו איתי קשר במסרים :)

orenharp

New member
שמע

הפורום במצב מאד חלש, אני אישית בעד הפייטים שהיו הולכים פה בין ג'אז לבלוז אליבא דה רועי גיארי (!!) אבל כנראה שלאנשים אין מה לכתוב כבר וזה מתקבל על הדעת..זה בא והולך. לגבי הפרסום של הדרושים? שיהיו בריאים כולם - מה שמקדם את המוזיקה הזאת בעיני זה מבורך - ובלי זה, היית רואה רק הודעות של תפוז פורומים פה או שהפורום היה נסגר כמו הפורום בוב דילן ז"ל עליו הייתי מנוי. שבלוז - תביא אותה באיזה מאמר מחייה, בחייאט! אורן.

שבלוז

New member
ציפיתי שידברו על הפסטיבל באילת או על קוריאה

אבל בינתיים אין כלום! האתרים שלהם לא מעודכנים! למישהו יש הסבר?

orenharp

New member
דבר אחד

דבר אחד תומר - יש לי את המקור הכי אבל הכי הכי קרוב להפקה שם באילת ..חכה בסבלנות, בוא נגיד שאני אהיה שם למרות שאני לא סובל ג'אז...

locnar

New member
התעדכן באתר

ובאמת נכון מה שפורסם פה לא מזמן לגבי רשימת ההופעות. נראה, שאחרי כמה שנים שכונות, הפסטיבל מתחיל לחזור לעצמו. אינקוגניטו - הפקת פאנק-סול ברמה גבוהה מאוד. קיטש, אבל כמו שצריך. ג'ואי דפרנצ'סקו - גאון. סטפס אהד - ואו, אבל למה הם באים לארץ רק אחרי שברקר הלך? פסגת הסקסופוניסטים - ראיתי אותם ב-98 או 99 רק שבמקום ראבי קולטריין היה ברקר, והיה מדהים. בירלי לגרן - טוב, הוא בא הרבה. בקטע של האמנים הישראלים - אותם שמות רגילים, ואותן מחוות לכל מי שמת למיטב רפרופי. נראה לי שלראשונה מאז 2001 אני אאלץ להיות שם כמה ימים.

TheWonderGirl

New member
אם היה לי מספיק ידע.....

הייתי מצטרפת לניהול עם יוני שועל הים שלנו, ומרימה אותו קצת עם עוד קצת הגרלת הופעות, חידונים ופראסים...
ועם איזה מפגש
(ראו מה הולך עכשיו בפורום של מתי כספי.....)

למעלה