בבקשה~
V Vivi Sparrow New member 24/6/07 #23 נראה לי שגם מצלמת סטילס היא מעין מכשיר הקלטה אני חושבת שגם מצלמת סטילס היא סוג של מכשיר הקלטה. . .
R rfranko New member 24/6/07 #26 אני בוחרת להבין שאפשר מצלמות, עוד 27 יום אההה וזה לא משנה את העובדה שהכרטיסים כעורים
R rfranko New member 24/6/07 #27 וחוצמיזה מי שיראה את התמונות מההופעה אתמול... ...יגלה שלטורי יש שיער שנראה דווקא נורמלי ביותר וגם משקפי שמש ממש יפות
וחוצמיזה מי שיראה את התמונות מההופעה אתמול... ...יגלה שלטורי יש שיער שנראה דווקא נורמלי ביותר וגם משקפי שמש ממש יפות
G gelrad New member 24/6/07 #28 אצלי זה יותר מסובך... אני רוצה להביא מצלמה שאי אפשר להסתיר, ושווה לא מעט כסף... כך שאם לא יתנו לי להכנס איתה אני אצטרך לחזיר אותה הביתה, ואם כבר אולי אפילו אני אנסה להשכיר ציוד יותר טוב ממה שיש לי...
אצלי זה יותר מסובך... אני רוצה להביא מצלמה שאי אפשר להסתיר, ושווה לא מעט כסף... כך שאם לא יתנו לי להכנס איתה אני אצטרך לחזיר אותה הביתה, ואם כבר אולי אפילו אני אנסה להשכיר ציוד יותר טוב ממה שיש לי...
R rfranko New member 24/6/07 #30 איזו שורה אתה? אם אתה קדימה אז דיגיטלית קטנה עם מספיק מגהפיקסל תספיק בהחלט לפי מה שראיתי באינטרנט אנשים מוציאים בובה של תמונות
איזו שורה אתה? אם אתה קדימה אז דיגיטלית קטנה עם מספיק מגהפיקסל תספיק בהחלט לפי מה שראיתי באינטרנט אנשים מוציאים בובה של תמונות
G gelrad New member 24/6/07 #31 אני לא רוצה בובה של תמונות... אני רוצה משהוא איכותי, אין תחליף לאופטיקה... מצורפת תמונה (מלפני שנה) של הבת שלי, שימו לב לניגוד מול הרקע...
אני לא רוצה בובה של תמונות... אני רוצה משהוא איכותי, אין תחליף לאופטיקה... מצורפת תמונה (מלפני שנה) של הבת שלי, שימו לב לניגוד מול הרקע...
R rfranko New member 24/6/07 #33 תשמע אתה צודק אין על איכות אבל מה תעשה? אולי תהפוך לכתב/צלם (זמני) של איזה אתר אינטרנט ועם אישור מיוחד תוכל להכנס עם ציוד מקצועי אני מתנדבת להיות עוזרת צלם...
תשמע אתה צודק אין על איכות אבל מה תעשה? אולי תהפוך לכתב/צלם (זמני) של איזה אתר אינטרנט ועם אישור מיוחד תוכל להכנס עם ציוד מקצועי אני מתנדבת להיות עוזרת צלם...
A Applebite New member 23/6/07 #16 אני כבר מתכננת לעשות את זה שבועיים וכל פעם מגיעה לאזור רק אחרי שבע בערב מקווה השבוע או שבוע הבא (אחרי סוף הסמסטר )
אני כבר מתכננת לעשות את זה שבועיים וכל פעם מגיעה לאזור רק אחרי שבע בערב מקווה השבוע או שבוע הבא (אחרי סוף הסמסטר )