תגידו

nerissa

New member
אההה.. הנה זה בא:

שירי רחל: הכנעה ידיך הרכות וכמובן - אישה <יש עוד שירים רבים עם סממני כניעה מסתגפת.. נו - רחל שלנו
> ושיר לכבוד המלכות שבחבורה: "אתה חייב למות עלי" של חמסה: לא יכול לקרות מצב שלא תראה אותי בלתי אפשרי שתלך ברחוב ותעבור לצד שני אין סיכוי זה לא תלוי בך או מה לבשתי זו פשוט נוכחות עצבנית אדירה שאני לא יודעת ממי ירשתי לא יתכן שאתה תטלפן אם אני לא מבקשת שום אפשרות שישנה תחרות בין מיכל וסיגל והיתר מה פתאום לא שתלטנית וזמן שלי חשוב כמו גבר אז אם לא תתקשר ותתחיל לחזר אני לא אראה אותך ממטר אתה תמיד מתוק מצחיק ושכשאני אגיד אתה תקום ותיפול ותקום ותיפול ותעמוד ועכשיו תמתין אתה חייב למות עלי אתה חייב למות עלי אתה חייב למות ולחיות רק בשבילי רק לי בשבילי לעצמי

Pixy led

New member
הממ,

פנקס הקטן - אני מכירה את השיר הזה מילדות מוקדמת, אוי-אוי-אוי, מעולם לא חשבתי עליו כך.
ועדיין, האסוציאציה שהוא מעלה בי היא דווקא של הרבה יותר... תום, אפשר להגיד. "ה-BDSM הוא בעיני המתבונן".
וידוי - השיר הזה תמיד מעציב אותי, ולמען האמת, תמיד ראיתי בו שירה של אשה מוכה, כך שה-BDSM לא קורן ממנו, לטעמי... זמר שלוש התשובות - לא הכרתי עד לרגע זה, ודווקא נשמע נחמד.

cruise

New member
וכמובן לא לשכוח את

עד אלייך של להקת פורטרט.

למעלה