תגידו...

nina love amir

New member
תגידו...../images/Emo7.gif../images/Emo8.gif

כולכם ראיתה את הברכות של משתתפי הפסטיגל לפורום שלנו וטום אבני אמר אם אני לא טועה שפורום עם הזמן הופך להיות כמו משפחה אחת גדולה ונזכרתי בזב בגלל מה ששחף רשמה על שהיא אוהבת את הפורום(גם אנחנו מתים עליה) וכמה כיף לה ובהתחלה כשראיתי את הברכה של טום אבני חשבתי על מה הוא מדבר כן זה נחמד והכול אבל לא יותר מזה אבל עםהזמן זה באמת מרגיש ככה?? נכון?! ואני רושמת בשביל שכול מי שמרגיש שהוא חלק מהמשפחה של הפורום יותר נכון כל מי שבמשפחה של הפורום שיגיב ויספר מה הוא חושב כי אני לפחות רוצה לשמוע(יותר נכון לקרא...) *זה הזמן להודות לבתאל ולשרון לבתאל שפתחה את הפורום הזה ולשרון שהיכירה לי אותו ועזה לי להירשם...

לי כייף מאוד בפורום

כייף לי גם לעשות בשבילו לעדכן ולסרוק כל מיני דברים. זה הפורום שאני הכי פעילה בו והכי אוהבת

nina love amir

New member
טוב..

מה לעשות העובדות מדברות בעד עצמם ברור לכולנו שאת חלק פעיל בפורום וחלק דיי גדול ממנו...

מסכימה איתך!!! ניראה מי יגיד שרעות היא לא הכי

פעילה בפורום!!!!!
אני מורידה בפנניך את הכובע שאין ליXDDDDD

לי מאוד כיף בפורום ../images/Emo13.gif

כולם פה אנשים מדהימים אחד אחד!!! ואנחנו גם משתתפים בפורום של הבן אדם הכי מדהים

מסכימה!!! וברור שכיף פה!!!!

הכי כיף בפורום הזה !! עד לפני חצי שנה ניראלי הייתי בפורום של ורד פלדמן המדהימממההה שייילליי
וכולן שם מעצבנות כאלה..אני כותבת הודעה ו..כלום כאילו לא כתבתי הודעה..אוויר... ופה..חעחעחעח הדבר הכי קטן שאני כותבת כולם מגיבים לי!!! אפילו אם זה סתם על משו שעשיתי!! חעחעח אגב..קניתי משו לאמיר למפגש שאני מקווה שיהיה בקרוב מאוד...בקיצור הפתעה...חעחעחח אמירררררררר
אהבת חיי
מתתעעעעליך נסיך שלי!!!![אמיר=נסיך
]

אני מסכימה לחלוטין!

אני בתפוז הרבה שנים ואני כותבת רק בפורומים שאני מרגישה בהם כמו משפחה.וכן,הפורום הזה הוא באמת כזה.יש כאן אנשים מקסימים,שיודעים לכתוב ממש יפה ותורמים המון!ממש כיף לי כאן!אני ממש אוהבת את כולכם!

למעלה