תגידו...

תגידו...../images/Emo52.gif../images/Emo92.gif../images/Emo51.gif

גם שמנות יכולות לרקוד ריקודי עם
אני ממש רוצה...אבל אני בהתלבטות/חששות/פחדים/מועקות וכו'. בקיצור, יש מצב

כמובן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש לא כל הרוקדות דקיקות וחטובות. אם תתבונני ברוקדות, תוכלי לראות מספר לא מבוטל של רקדניות מלאות למדי, שרוקדות בחן רב. אני מכירה כאלה. אז אם את אוהבת לרקוד - אל תוותרי

המון תודה../images/Emo140.gif ועוד שאלה...

מישהו יודע איפה אפשר/מומלץ לרקוד בראשל"צ
אני מניחה שאני צריכה קבוצה של מתחילים (כמה עולה בכלל הסיפור הזה
)...יש המלצות

dw2322

New member
ראי אתר rokdim

באתר אפשר לבחור עיר (וגם יום אם רוצים) וכך לקבל את רשימת ההרקדות עם מיקום ושעה. בד"כ מצויין גם המחיר. אפשר להתייחס לחוג ריקודי עם גם כחוג לכושר גופני וכך משיגים תועלת נוספת. היתה פעם גם כתבה בנושא ב ynet.

אליתמי

New member
|בהצלחה../images/Emo140.gifאין שום סיבה שלא ../images/Emo24.gif

בואי תרקדי ותשתלבי בכיף בריקודי עם כולם רוקדים ואין לך מה להתבייש. ושיהיה בצלחה וחג שמח.

הרקדות בראשון

יש הרקדות כמעט כל השבוע בראשל"צ יום ראשון - שמעון עשור בהיכל הספורט גן נחום גבי כותה בקאנטרי הסתדרות יום שני - מוטי מנחם בנאות אשלים איתן טביב בגלי הדר יום שלישי - שמעון עשור בהיכל הספורט יום רביעי - מוטי מנחם בקאנטרי הסתדרות יום חמישי - איתן טביב במקיף ח' מוצ"ש - שמעון עשור בהיכל התרבות יש גם הרקדה חופשית במוצ"ש בחוף ראשון. החל מנובמבר זה יעבור לשעות הבוקר. מקוה שלא פספסתי. הרקדה עולה בד"כ 25 ש"ח. בהצלחה ותעשי חיים

נטע , שמנים/ות יכולים לרקוד אפילו

יותר טוב ויותר יפה, מאשר רזים/ות, אז זה שאת שמנה לא צריך להפריע לך לעשות כל דבר שבא לך.

אבישג10

New member
המלצות

אם את רוצה לרקוד בראשל"צ, מוטי מנחם הוא הכתובת בשבילך, התזמורת 17 נאות-אשלים. אמנם החוג רץ כבר מינואר, אבל המרקיד מצוין, האולם הכי טוב שיש בעיר, והאוירה משפחתית וכיפית . אם את ממש מתחילה, וזה עדיין קצת קשה לך, נסי לעקוב אחרי פירסומים שונים, שלטי חוצות, או אפילו להתקשר למרקידים, זה ממש בסדר, כל אחד מפרסם את הטלפון שלו, ויגידו לך איפה פותחים חוג מתחילים חדש. אם בא לך לצאת מגבולות העיר, לא מזמן נפתחו חוגי מתחילים מין היסוד בבית-דני, ממש לפני חודש. מרקידים מצוינים לא פחות. בהצלחה!!!

למעלה