תגידו...

h o l e

New member
תגידו...../images/Emo43.gif

איזה דברים שקשורים במיוז יש לכם? כמו חולצות, פוסטרים, מחזיקי מפתחות,סינגלים... ומאיפה הישגתם אותם?

יש לי

מחזיק מפתחות עם התמונה של אוריג'ין שקניתי ב"תומר" בדיזנגוף סנטר... אני גם מחפש חולצות ולא יודע איפה יש...

NiKi†a

New member
כנראה בחנוכה אני אנסע לשנקין...

ואז אני יקנה דברים של מיוז שם (בתומר) חברה שלי מתנדבת לעשות לי חולצה של מיוז!!!!! (
) יש לי 2 דיסקים מקוריים (שואוביז ואבסוליישן) פוסטטטטרר.....יא אני מתה לקנוווות! מי שיודע איפה אפשר לקנות, שיגיד לי פליז

צפיתניק

New member
2 ?

למה רק שניים ? חשבתי שאת מעריצה שרופה שרופה... לי יש את כל האלבומים ואת הולאבלו ואת הדיוידי וגם סינגל של כוכב מת/בעולם שלך

NiKi†a

New member
אני אכן מעריצה שרופה שרופה.

אבל כשתדע ממתי אתה תבין. לפני שנה בערך, מישו אמר לי להוריד שני שירים...בסדר, הורדתי, היו ממש טובים. לא המשכתי להוריד יותר. אחר כך ראיתי את Stockholm Syndrome (הקליפ) בטלויזיה, ואני כזה- וואי זאת הלהקה הזאת שאמרו לי לשמוווווע! אני חייבת ת'שיר הזה! אחרי חודשיים בערך (שהיו לי כבר 3 שירים-כמה מעפן
) ראיתי את Time is running out (הקליפ), וזהו, שיר מדהים לחלוטין, מת'יו שר מדהים, אני חייבת להתחיל לשמוע אותם, ה*רדתי את כל השירים שרק ראיתי שיש, וזהו, סוף הדרך, זאת הלהקה הכי מדהימה בעולם, אני פאקינג אוהבת אותם כמו שלא אהבתי להקה בחיים
מותר לציין שכל זה קרה לפני חצי שנה בסך הכל (אני יודעת שקצת), ככה שבינתיים יש לי 65+ שירים, 35+ הופעות ו...13 קליפים אני חושבת. ואז הגיע יומולדתי, וביקשתי שיקנו לי את הדיסקים, חברה שלי קנתה לי את אבסוליישן וחברה אחרת את שואוביז (למרות שהיא אמרה לי שהיא תקנה לי את אורג'ין!
)...לא הספקתי לנסוע לשנקין (אולי בחנוכה, לא בטוח כי יש איזה טיול)....וחולצה תיהיה לי בקרוב
וגם את הולאבלו, שגיליתי שיש בצליל (חנות שקרובה אליי), אני ילך לקנות במהרה
כך שאני בטוחה שאתם מכירים אותם כמה שנים טובות, ואני רק חצי שנה (ואין להקה אחרת שאהבתי יותר מחודשיים
). יופי מקווה שקראתם
....תהנו :)

NiKi†a

New member
מה קשור עכשיו?

איזה חוסר טאקט. הייתי בכיתה ה', עכשיו אני ב-י'..אומר לך משהו?

לכולנו...

היו את התקופות שאהבנו להקה מחוץ לז'אנר שאנחנו שומעים היום (לא מספר לכם את מי אני אהבתי)

yeross

New member
פוסטר

אההה... פוסטר יש ב"תומר" (אני קניתי בחנות בדיזינגוף סנטר), לא מכיר את החנות בשיינקין. כשאני הייתי היו להם שני סוגים: התמונה על הדיסק של אוריג'ין (הכתומה) ותמונה של שלושת חברי הלהקה...

NiKi†a

New member
יש פוסטר של שלושתם?!

כשאני בדקתי (באתר) היה רק את התמונה של אורג'ין! כמה עלה הפוסטר?

yeross

New member
פןסטר

שלי עלה עלה 45 שקל (החוצפנים רוצים 15 שקל על הלייסטים! אל תקנו שם), תקראו לי מיושן אבל המחשבה של ללכת לישון עם שלושה בחורים מעל הראש לא עושה לי את זה אז הלכתי על אוריג'ין, הוא משתלב לי יפה בחדר.. כן, תמונה של שלושתם. נראה לי שזה מימי שואוביז ואני בטוח שראיתי תמונה כזאת מסתובבת באינטרנט..

NiKi†a

New member
אני מכירה את כל הפוסטרים בערך

שיש להם.ואני יודעת למה אתה מתכוון....
גם יפה...תתחדש! כייף לך, אני אקנה את הפוסטר של שלושתם ^_^

ramoni

New member
זו התמונה שנשקת אתמול לא?../images/Emo6.gif

מגב העטיפה של שואוביז....

NiKi†a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......קורע אחד!!! חחחחחחחחחחחחחח אבל זה לא זה....אני ימצא את הפוסטר ואני יראה לך (לכם)
חחחח..אויי הרגת אותייייי
(עם הכותרת)

ramoni

New member
חחח אוקי ../images/Emo6.gif

אני בשבילך מוכן לנשק את התחת של החתול של כריס

למעלה