תגידו

תגידו ../images/Emo4.gif

אם אני פתאם שומעת את עופר לוי (תודו שיש לו קול ענק
בשיר שלו "מצטער", זה אומר שאני בדכאון, או משהו??? כי אני ממש לא דכאונית עכשיו,אני דוקא בהיי
"מצטער טעיתי, מצטער לך אומר אמת,נפגעת על ברכיי אותך זוכר יש דברים שעשיתי ובהם טעם מר עיני פקחתי והבנתי והלכתי בן יקר........."
חושילינג איזה קול יש לו הממזר

vered 37

New member
ת'אמת סופי

אותי הוא מדכא בכל מצב גם אם אהיה בהיי טוטאלי ... אבל יאללה תהני מהקול של הממזר ..ותמשיכי להיות בהיי כל הזמן .. מתאים לך השם "היי סופי " יש בו אנרגיה טובה.

חחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו אני ב "אינתא עומרי" של אום כולתום
סופי שמחכה שהשיער יתייבש

vered 37

New member
עד לכאן

שומעים את הבכי שלה ... היה היום יום מקסים ...שטוף שמש ..המון אנרגיות טובות ריחפו באוויר אנשים מסרבים להפרד מהקיץ...ולקבל את החורף המדכא הקר הגשום ונטול האנרגיות...שימי משהו שמייח... מה דעתך על השיר הזה ...הבן שלי שמע אותו מתנגן ברדיו בדרך לבית הספר ...ופתאום הוא שואל אותי "אמא היא אומרת בשיר בן זונה "
לכי תסבירי לו... שימי לב למילים... אל תשחק איתי נועה פארן לא, אל תשחק איתי בשום פנים ואופן זה לא בשבילי תרגע, מותק תדע אחת כמוני לא תמצא גם עוד מיליון שנה אני אומרת לא, אל תשחק איתי כי אין מצב שעוד פעם תבלבל אותי זהר, אל תשקר אני לא עוד אחת, לא רוצה סתם חבר למה לא ענית לי אתמול לטלפון? ואיך זה שאתה איתי כבר לא הולך לישון? כל הלילה אני יושבת, חושבת, אוכלת סרט, אולי אתה עם מישהי אחרת ממתי אתה יוצא לבד למסיבה? מספר לי סיפורים שאתה בעבודה חברות שלי אמרו לי ראו אותך רוקד צמוד עם איזה פרחה י'בן זונה לא, אל תשחק איתי בשום פנים ואופן זה לא בשבילי תרגע, מותק תדע אחת כמוני לא תמצא גם עוד מיליון שנה אני אומרת לא, אל תשחק איתי כי אין מצב שעוד פעם תבלבל אותי תזהר, אל תשקר אני לא עוד אחת, לא רוצה סתם חבר איך נתתי לעצמי להיות כזאת טיפשה? לא ציפיתי שבסוף אני אצא תמימה תאמין לי היום כבר הבנתי עם מי יש לי עסק זאת פעם אחרונה עכשיו תקשיב טוב טוב מה אני אומרת אנ'לא רוצה לשמוע שום סליחה אני עוזבת את המספר שלך ברגע זה אני מוחקת כי הצלצול שלך כבר לא עושה לי רטט לא, אל תשחק איתי בשום פנים ואופן זה לא בשבילי תרגע, מותק תדע אחת כמוני לא תמצא גם עוד מיליון שנה אני אומרת לא, אל תשחק איתי כי אין מצב שעוד פעם תבלבל אותי תזהר, אל תשקר אני לא עוד אחת, לא רוצה סתם חבר והיום אני לבד ולא כל כך נורא לי פינקתי את עצמי בפילינג ומסאז' תאילנדי בערב רק עם הבנות לשתות קוקטייל יצאתי ייאגר ועוד צ'ייסר על הבר בסוף אני רקדתי כבר לא אכפת לי אם אתה מבסוט או קצת בבאסה עם כל הפוזה והדאווין שלך נמאסת עכשיו תסלח לי אני ממהרת אני זזה כי החבר הטוב שלך צופר לי מלמטה

תזכירי לי בן כמה הבן שלך?????

חחחחחחחחחחחחחח שובב טוב, סיימתי עם אום כולתום, את לא רוצה לדעת מה אני שומעת עכשיו

vered 37

New member
8 .

תמנייה בערבושית וויט בצרפתית אייט באינגליזית אופט ברומנית... אני עם מצב רוח כי הם חזרו וממש התגעגעתי אליהם...
אלהים סופי מה את שומעת עכשיו
...? אולי תעברי ל100FM איריס בראון משדרת עכשיו היא סקסולוגית ויועצת זוגית . אחלה תכנית..איזה סיפורים לתוך הלילה ..חבלז...

חחחחחחחחחחחחחחחח

בינתיים עברתי לשיר הבא עופר ניסים - "לא לא לא,אין מוקדם לשחק עם הבולבול, הוא איבר נחמד, נעים ללטף אותו, נעים להרגיש אותו, אין מוקדם לשחק עם הבולבול, זה לא משמין ,זה לא עושה חורים בשינים.... ילדים נורמלים משחקים עם הבולבול!!!! (עם ורדה רזיאל ג'קונט) חחחחחחחחחחחחחחחחח אני בעילוף מצחוק כאן עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

vered 37

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו אני רגועה מדבריה של האלילה... כי אצלי הם כל היום משחקים עם הבולבולים ...אבל בכל הזדמנות... התייעצתי עם הרופא הוא אמר לי ועוד עם חיוך תני להם לשחק זה בסדר ..הם בשלב גילוי הבולבול.. ותגידי לי שורדה לא גדולה ....?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. מישהי אמרה לי פעם חכי חכי שיהיו בני 15 ... תצטרכי לנקות את הקירות כל בוקר
.... מי זה עופר ניסים ? ...מילא ניסים סרוסי ...
אשליות....

נשבעת לך ,נקרעתי עכשיו ששמעתי

את זה פעם ראשונה שומעת את זה. ציפיטפטת כל הזמן מזכירה את העופר ניסים הזה, כמחולל מצב רוח טוב כששומעים אותו, אז הורדתי כמה שלו. הוא היה האמרגן של דנה אינטרנשיונל. עכשיו עושה טראנסים

ובנימה אופטימית זאת, הולכת לעשות

נומי נומי
השיער התייבש כבר
לילה טוב
ותשארי עם החיוך

vered 37

New member
לילה טוב ...THANKS ../images/Emo24.gif

בלי נחירות שלא תעירי את מזליקה או ההיפך...

../images/Emo6.gif אצלנו

בין השעות קולטים רק את השפה הערבית והמזרחית בטהובן לא נקלט אצלנו

שלמה ארצי שר....

ש.כשאני שומע את שירי הלב זה סימן שחסרה לי אהבה איתך תרגום את עוד לא בדיכאון את בדרך לשם..... כבי ת'מוזיקה מהר או שתחליפי דיסק

נשבעת לך בשכנה הכונפה שלי

שזאת לא אני, זה היה לי פתאומית במחשב |אייקון של מלאך|

למעלה