תגידו

Drorrrrrr

New member
תגידו ../images/Emo26.gif

אלכס עבר ניתוח אף משהו לדעתכם? כי האף שלו כשהוא היה קטן די שונה מהאף שלו כרגע . |אייקון של דרור מנסה לפתח טופיקים|

that girl

New member
אולי

פשוט הפנים שלו השתנו קצת? אנ יודעת שהאף שלי היום נראה ממש שונה מאיך שהוא היה פעם. גם מכות יכולות לשנות אותו קצת... |איקון של לי חושבת|

crazy4tc

New member
אוקיי שימו לב...

בתמונה רואים שבאמת האף שלו עבר קצת שינויים אבל זה כתוצאה מגדילה ולא מניתוח פלסטי... ואם כבר אז עוד משהו, לכל הטוענים שאלכס עושה גבות... הוא לא!!!!!! סתכלו על התמונה שלו בתור ילד, אותן גבות בדיוק! הנה לכם ההוכחה שהוא לא עושה גבות!!! הא!! מה תגידו על זה??

Drorrrrrr

New member
מותק, בתור ילד בן 12 לא הייתי רוצה

שיהיו לי גבות ברוחב של אריק שרון מעל העיניים.... ושימו לב שהאף שלו יותר מחודד עכשיו
.

crazy4tc

New member
...

בקשר לאף- הוא התחדד בהדרגה... אז ככה שנראה לי שזה כתוצאה מגדילה... יש אפשרות ממש ממש קטנה שהוא עשה ניתוח אבל לא נראה לי... חוץ מזה שהאף שלו היה יותר יפה כשוא היה קטן...אבל תמיד אפשר לשאול... בקשר לגבות- לא הבנתי אותך.... נראה לך שהוא עשה גבות כשהוא היה בן 12
רוב הבנות עוד לא עושות גבות בגיל 12... אז למה שאלכס יעשה????

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אני בטוחה שיש דרכים אחרות להעסיק את עצמך...

מצטערת נשמות...אבל אף בנאדם נורמלי

לא נולד עם גבות כאלה! יש לו צורה! וזה נקי! הוא בן! בטח לאמא שלו שיעמם אז מאז שהוא היה תינוק היא היתה יושבת ומורטת לו גבות והוא פשוט התרגל! זהו עליתי עליו!

../images/Emo3.gif לי יש גבות ג'ינג'יות..

[רמז שאני ג'ינג'י
] אז הרבה פיפול חושבים שאני מורט, כי הגבות שקופות. בעע, לא שקופות, כתומות. נו, כתום זהב כזיי. ארגג, מ'תם מלחיצים אותי?

aYaLoLy

New member
עוד ג'ינג'י לאוסף ../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

aYaLoLy

New member
יוצאת להגנתם של הג'ינג'ים../images/Emo95.gif|באג

איתן, טל ורועי.... ג'ינג'י זה יפההה

ג'ינג'י, כי אדום זה קוללל! ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

יהה, אני קול כזה? מאאאאאאגניב. או כמו שצלילע הדביקה אותי *ררר
* "יאו, שאווה.
* פאאאק, הפכתי לצפבונובון*ית*?! לאאאאאאא
לאלא.