../images/Emo211.gif חי נאור ../images/Emo26.gif
1. אני אספר לך ולכל מי שמעוניין לדעת: אז התחלתי לשמוע את השירים של עמיר מאז השיר "כשאת עצובה" איך ששמעתי אותו אז חשבתי שזה שיר מאוד יפה ולא ידעתי מי שר אותו, ואז התברר לי שעמיר שר אותו ואז שמעתי ברדיו את "שלכת" שממש עשה לי סיפוק וריגש אותי, ורציתי לשמוע אותו עוד הרבה פעמים, ואז התחלתי לשמוע עוד הרבה שירים של עמיר וגם את הדיסק הרהורים שממש כיף לשמוע אותו. ההערבה של עמיר כעיקרון התחילה מלפני כמה שנים רק שלא ידעתי שזה הוא ששר את השירים היפים האלה, ואזכל כך התמכרתי אל השירים שלו כי שמעתי אותם במשך שלוש עד שלוש וחצי שעות בכל יום עד עכשיו בזנן הנסיעה לעבודה ובחזרה ביחד ואז כל כך רציתי להיות הבופעה שלו וכל כך התרגשתי לראות אותו בפעם הראשונה ואז באתי לסוזן דלל להופעה הראשונה שלו שבאתי אליה, וישבתי בשורה הראשונה וכל כך התרגשתי לראות את המיר נכנס אחרי נדב ושמוליק ומחאתי לו הרבה כפיים וכך כך התרגשתי וגם מאוד הופתעתי לשמוע שהוא שר את השיר עיניה בהופעה הזאת זה היה כל כך טוב. ומכאן מתחיל הסיפור של השוקולד: לפני כמה ימים מההופעה בסוזן דלל, הלכתי לסופר לקנות קצת ממתקים כדי לקחת איתי להופעה-לנסיעה בדרך, קניתי במבה ושתי שוקולדים-אחד חום ואחד לבן, שניהם היו אווריריים. וקניתי עוד דברים שאני כבר לא זוכרת.... ואז כשבאתי להופעה אז נזכרתי שיש לי את השוקולד האדום האוורירי ואת הבמבה בתיק ומרוב התרגשות מההופעה והרבה הערצה כלפי עמיר ורצון גדול להביע לו עד כמה אני מעריצה אותו ועד כמה אני רוצה להודות לו על כמה שהוא טוב, אז התלבטתי עם להביא לו את הבמבה או את השוקולד, ואז לא ידעתי שאפשר לפגוש את עמיר אחרי ההופעה מאחורי הבמה, אז רציתי להביא לו את זה לבמה, אז חיכיתי שהוא לא יהיה עסוק בנגינה או בשירה ואז בחרתי להביא לו את השוקולד האדום אז אגרתי אומץ וקמתי עם השוקולד אל הבמה והושטתי אותו לעבר עמיר והוא התקרב ולקח אותו ממני ואמר תודה רבה. וזה כל כך עשה לי טוב שהוא קיבל ממני את השוקולד אז רציתי להביא לו גם שוקולד לבן כי חשבתי שהוא יאהב.... ואז באמת הבאתי לו שוקולד לבן בהופעה בחדרה,זאת הייתה ההופעה הראשונה שראיתי אותו מאחיריי הבמה, אז הוא אמר למישהו, אני לא זוכרת למי "כל הכבוד לה, היא הביאה לי בפעם שעברה בסוזן דלל שוקלך וגם היום היא הביאה לי שוקולדאחד חום ואחד לבן כדי להשלים את הסט"..... אז ידעתי שהוא אוהב שוקולדים אז רציתי להביא לו עוד. ואז בהרצליה הבאתי לו שוקולד פסק זמן והוא אמר "איזה כיף לי היום זכיתי בשוקולד פסק זמן, אם אני אגלה לך משהו אז אני גומר את השוקולדים כבר בדרך לבאר שבע....." אז אמרתי בטח שאני אביא לו עוד, אם אני יכולה לעשות בישבילו משהו קטן כל כך והוא מאוד אוהב שוקולדם וזה גם מביע לו עד כמה אני אוהבת אותו כי הרי אני לא יכולה לחבק אותו..... ואז ב 29/11/07 בצוותא ביום ההולדת שלי הבאתי לו עוד שוקולד לבן אבל לא אוורירי והוא אמר "תודה רבה" והוא גם אמר"את יודעת, אני מתחיל להיתרגל למתוק הזה שאת מביאה לי, באמת...." והוא אמר לי "הרבה מזל טוב, נשמה שלי עד 120 שנה ושיהיה לך המון מתוק כמו המתוק שאת מביאה לי".... אז באמת ידעתי שהוא אוהב שוקולד. אבל אני לא חושבת שחס וחלילה אני אגרום לו למשהו רע כמו סכרת, כי הרי לא כל פעם יש הופעה קרובה ומתי שאני באה זה קצת שוקולדים, וגם תחשוב , הוא בטח מחלק קצת גם לנדב ולשמוליק ולמישל.... אז ככה שזה לא עושה לו ממש מתוק, אה ולגבי התותים, אני לא חושבת שזה רעיון טוב להביא לו תותים כי זה יתקלקל ואז זה יהיה מגעיל בגל הדרך ואני לא רוצה להביא לעמיר משהו מקולקל אף פעם! ולגבי חטיפיי בריאות, אז אני לא חושבת שעמיר אוהב את זה כמו שהוא אוהב שוקולד, הרי מי לא אוהב שוקולד. אבל באמת, חשוב לי להדגיש, אני לא רוצה בשביל עמיר שום דבר רע, לעולם לא.! זה רק מתוך כוונה טובה כדי להביע את הערכתי כלפיו. אני מקווה שלא חפרתי לכם עם הסיפורים שלי, שז שיהיה לכולם ערב טוב ונעים וגם מתוק