תגידו...

תגידו...../images/Emo21.gif../images/Emo71.gif

אתם מבשלים לעצמיכם? אוכלים בחוץ? אוכלים מקופסאות מההורים? לא אוכלים בכלל? מבשלים רק כשהילדים אצלכם? אני די אוהבת לבשל (זה לא תמיד מעיד על התוצאות
), אבל אצל אמא שלי לא ממש התחשק לי, עכשיו סיימתי להכין איזה משו, יצא דווקא נחמד נורא
מה איתכם?

לצערי הרב

ובאמת לצערי, מאז שנפרדנו נעלמה לי חדוות הבישול. אני מבשלת כי "צריך" , גם משתמשת באוכל מוכן, לפעמים לוקחת מאמא, או שאוכלות שם. לצערי הרב..מחכה ליום שזה יחזור.

אני כמעט ולא מבשלת

מאז גירושיי ומאז שאימי עוזרת לי עם התאומים ואוספת את הילדים מהגן אליה. אני לא מבשלת כלל. התאומים אוכלים אצל אימי שמבשלת ואני אוכלת בחוצ ארוחת ערב זה הדברים הקלילים שלא דורשים מאמץ מיוחד. וכשאני עם הילדים או בלי אימי מבשלת הכול. בחורף אני אוהבת להכין ביחד עם הילדים מרקים למינהם או אופה אותם מזה הם נהנים חדוות האפייה והחשק נעלמו לי . כרגע טוב לי כך

goldigirl

New member
חחח עם הבישול שלי עדיף שלא../images/Emo192.gif

גם כשהייתי נשואה לא קבלתי מחמאות על הבישול שלי,,,,,אבל בימים שכאלו אני מוצאת את עצמי פעם בשבוע במסעדה,עוד פעמיים מתארחת,ושאר הזמן אוכלת בעבודה (יש מבשלת שמכינה מאכלים שחבל"ז) אם צריכה לארח,,,,אז יש מצב לאיזה אורז כזה טוב ועוף בתנור אבל,,,,שלא יעבדו עליכם,,,,אני אשמח ללמוד!!!!

rrredshay

New member
אני אוהב לבשל!!!!

בטוח שיצא לך מצויין, ואולי פעם עוד תיתני לי לטעום...
מחר מוזמנים אלי ההורים ואחותי וגיסי לארוחת ערב. בכלל בחגים אני מבשל חלק גדול מהאוכל. אבל... ביום יום, אם אני לבד, אני בד"כ מעדיף לאכול משהו על הדרך, מבשל רק לילדים או אם יש אורחת מעניינת..
רוצה לטעום??

אולי באמת אני אתן לך לטעום מתישהו...

דווקא יצא לי די טעים היום, לא החלדתי נורא בשנה האחרונה

rrredshay

New member
כמו שאני מכיר אותך....

בטח התייבש לך העוף, ולא היה רוטב..... סתםםםם אני בטוח שיצא פצצה!!!!!!! תביאי ביס..

../images/Emo2.gif

פייר? לא התייבש לגמרי, היתה דווקא חתיכה אחת שספחה את כל הנוזלים של הרוטב, אבל לא אכלתי אותה... ובאמת יצא טעים

אני מאוד אוהבת לבשל ולאפות

בדרך כלל מתחלקת עם אימא שלי בבישולים - היא מבשלת ביום שישי ואנחנו אוכלים את הבישולים עד ראשון, ואני מבשלת בראשון-שני ואנחנו אוכלים את הבישולים עד חמישי. מאז שנולדו הילדים אני מבשלת פחות אוכל מתוחכם או מסובך ויותר דברים פשוטים. לגבי אפי ה- אני מאוד אוהבת לאפות, אבל לא ממש אוהבת לאכול עוגות. מזל שאני יכולה לקחת עוגות לעבודה, שם תמיד שמחים לאכול אותן
(ועכשיו, אחרי שהבנים ירדמו - אני הולכת להשרות את העופות של מחר במרינדה ולהכין 2-3 עוגות גבינה עם פירורים)

הפסקתי לבשל כשהילדים נולדו../images/Emo6.gif

אין לי זמן וכח. אני מאוד אוהבת לבשל ודווקא בתקופה האחרונה יש לי יותר הזדמנויות. אני אומנם חלודה קצת, אבל לאט לאט מקבלת את האומץ מחדש ובטח שאת ההנאה מהבישול.

רק שיר

New member
זו לא חכמה

אצל הוריי כל צהרים יש א.צהריים טעימה,ממש כמו במסעדה אך אני לפעמים מדלגת על האוכל לטובת ממתקים ולא פעם אני חוטפת צעקות
כשגרתי לבד הייתי מבשלת פעם או פעמיים בשבוע, לא ממש בישול, אלא בישול אתגרי
כל מיני מתכונים מיוחדים שראיתי והתלהבתי..מהמסובכים ההם היה יוצא לי לא רע אך כמובן רק כשהייתי במוזה. לאפות אני יודעת מצויייייין~~~!! מכל וכל!!

שחR

New member
אוכל בחוץ, מחמם משהו בבית רק שהבנות מגיעות.

שיא השיאים להכין לי בבית איזה טוסט, סנוויץ או שקשוקה.

אני 27

New member
אוהב לבשל ...

בעיקר בשר ... לצערי לאחרונה לא יוצא כל כך .. אבל מידי פעם ...

אולי תחליטי....?

שבוע טוב.. כתבת: "עכשיו סיימתי להכין איזה משו, יצא דווקא נחמד נורא..." אולי תחליטי כבר? או שיצא נחמד או שיצא נורא. מה ההבדל? עצום!!! אם יצא נחמד - אני בדרך אליך! אם יצא נורא... מממ.. אוקיי .. אז אני בכל זאת בדרך אליך, אבל אביא לנו משהו טוב מבחוץ... אולי מ"ספגטים", נראה כבר...
ושיהיה שבוע טוב לכולם. נ.ב. אז מתי להגיע? ועם או בלי הילדוד'ס...?

למעלה