בעיה להכנס לתיבת המסרים, גם לכם?? לא מצליחה לפתוח את ההודעות רק אצלי???
ס סוף עונה New member 12/11/05 #1 בעיה להכנס לתיבת המסרים, גם לכם?? לא מצליחה לפתוח את ההודעות רק אצלי???
ס סוף עונה New member 12/11/05 #19 ותגיד טלה....... למה במייל אני לא יכולה לפתוח קישורים????? (זה משהו נגדי אתה חושב??) לוחצת על הקישור וזה לא מגיב (כאילו מסתכל עלי ואומר לי "לא רוצה להיפתח, מה תעשי לי?????)
ותגיד טלה....... למה במייל אני לא יכולה לפתוח קישורים????? (זה משהו נגדי אתה חושב??) לוחצת על הקישור וזה לא מגיב (כאילו מסתכל עלי ואומר לי "לא רוצה להיפתח, מה תעשי לי?????)
ט טלה צפוני New member 12/11/05 #47 תנסי.... ללחוץ עם עכבר ימני...ואז "פתח בחלון חדש" או שהגדרות אבטחה שלך גבוהות.
J jane34 New member 12/11/05 #4 תשני תסיסמא שלך למרוקאי- יפתח!!!! תאמיני לי רק מהפיחודים יפתח גם אצלי לא נפתח עד שהקלדתי-אני ג'יין הג'ונגל - בתחנונים תפתח יש לי מה זה מלא מסרים מעניין לא? תנסי תגידי לי אם הצלחת....
תשני תסיסמא שלך למרוקאי- יפתח!!!! תאמיני לי רק מהפיחודים יפתח גם אצלי לא נפתח עד שהקלדתי-אני ג'יין הג'ונגל - בתחנונים תפתח יש לי מה זה מלא מסרים מעניין לא? תנסי תגידי לי אם הצלחת....
A AA34 New member 12/11/05 #7 לכל מי ששלח AA34 הודעות אני לא יכול לענותתתתתתת אוףףףףףףףף אני סקרן לדעת מה רשמו לי
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 12/11/05 #57 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רינתתת... אחי..../images/Emo6.gif
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 12/11/05 #70 מגחגח ??.הלוואי ויכולתי לשמוע אותך אגב רינתיתי שעובדת איתי שאלה איפה התמונה שהבטחת לה... לא תאמיני כמה היא דומה לך.. בדיוק את בגיל 19....
מגחגח ??.הלוואי ויכולתי לשמוע אותך אגב רינתיתי שעובדת איתי שאלה איפה התמונה שהבטחת לה... לא תאמיני כמה היא דומה לך.. בדיוק את בגיל 19....
R Rinattt New member 12/11/05 #60 יאאאא תשבע בשכנה שלך שאתה חושב שאני גבר!!! חחחחח נחנקתי מצחוקקקקקקק עכשיו... רצית לדעת מה כתבתי לך במסר פרטי, אז לא כתבתי לך כלום... מעין התלוצצות שכזאת, הבנת עכשיו?
יאאאא תשבע בשכנה שלך שאתה חושב שאני גבר!!! חחחחח נחנקתי מצחוקקקקקקק עכשיו... רצית לדעת מה כתבתי לך במסר פרטי, אז לא כתבתי לך כלום... מעין התלוצצות שכזאת, הבנת עכשיו?
ס סוף עונה New member 12/11/05 #17 תגידי ג'יין ואם אני אגיד לתיבה שג'יין שלחה אותי, זה מספיק לדעתך???