תגידו

תגידו ../images/Emo12.gif

מה נסגר עם השירים של סיסטם!? אני קוראת את הליריקס שלהם בפה פעור.. לשום דבר אין שום קשר לשום דבר!!.. שמישהו יסביר לי את זה >> עצבניות היו עיניו של הסוס על הטייס. (!?!?)

נא182

New member
צ'ופ סוי מוזר לאללה!!!

*לקוח מפורום ג'אקאס וCKY* מערכת של הלמטה - סווי קצוץ תתעורר! קח מברשת ותשים קצת איפור! תחביא את הצלקות, שישרדו את הרעידה! למה השארת את הכלים על השולחן?! הנה אתה הולך ויוצר עוד אגדה... אתה רוצה, קח מברשת ותשים קצת איפור, אתה רוצה, תחביא את הצלקות, שישרדו את הרעידה, אתה רוצה, למה השארת את הכלים על השולחן?! אתה רוצה, אני לא חושב שאתה בוטח, ב... התאבדות הצדקנית שלי, אני, בכיתי, כשלמלאכים הגיע למות!!! אההההההה תתעורר! קח מברשת ותשים קצת איפור! תחביא את הצלקות, שישרדו את הרעידה! למה השארת את הכלים על השולחן?! הנה אתה הולך ויוצר עוד אגדה... אתה רוצה, קח מברשת ותשים קצת איפור, אתה רוצה, תחביא את הצלקות, שישרדו את הרעידה, אתה רוצה, למה השארתה את הכלים על השולחן?! אתה רוצה, אני לא חושב שאתה בוטח, ב... התאבדות הצדקנית שלי, אני, בכיתי, כשלמלאכים הגיע למות, אההה, כן, התאבדות הצדקנית שלי, אני, בכיתי, כשלמלאכים הגיע למות... אבא!!! אבא!!! אבא!!! אבא!!! אבא!!! אבא!!! אמא!!! אמא!!! אבא בידיך, אני מפקיד את נשמתי, אבא בידיך, למה נטשתם אותי!? בעיינכם, נטשתם אותי, במחשבותים, נטשתם אותי, בלבבותיכם, נטשתם, אותי... תבטח, ב... התאבדות הצדקנית שלי, אני, בכיתי, כשלמלאכים הגיע למות, כן, ה... התאבדות הצדקנית שלי, אני, בכיתי, כשלמלאכים הגיע למות...

nabo17

New member
חח גדול !!!

בתור תרגום לעברית השיר הזה מצחיק למוות.. !! וגם אני לא מוצאת הרבה קשר בליריקס של סיסטם...כאלה הם, פשוט הזויים.. זה אחד הדברים האהובים עליי אצליהם :)

RoyalWizard

New member
אממ אז ככה

יש כמה וכמה אתרים שנונתים פירושים לשירים טוף זה כמה אנשים שכל אחד כותב מה שהכי חושב על השיר בעיקרון למשל חלק אמרו ש FOREST זה מדבר על ישו וחרא כזה וחלק אמרו שזה מדבר על ילד שמנסה לרצוח את אבא שלו וזה בכל מקרה אני חושב שיש כאלה ב www.systemofadownonline.com אבל אני לא בטוח פשוט תחפשו בגוגל System of a down song meanings

אם נתעלם האי דיוקים...

נוכל לראות שבעצם חצי שיר זה מהברית החדשה..שישו היה תלוי היה מדבר עם עצמו וכאלה. ואישית מנקודת המבט שלי זה נשמע כאילו מישהו אנס או רוצח (גם וגם יכול להיות) שהורג מישהו והמישהו נאבק אז יש סימנים אז הוא צריך להסתיר אותם ולהמשיך לרצוח או משהו בסגנון...

../images/Emo6.gif

החיים הם מפל מים אנחנו רגע אחד בנהר ועוד רגע אחרי/מאחורי המפל שוחים דרך הריק אנחנו שומעים את המילה איבדנו את עצמנו אבל מצאנו את הכול? אנחנו האלה שרוצים לשחק, תמיד רוצים ללכת, אבל לעולם לא להשאר. אנחנו האלה שרוצים לבחור, תמיד רוצים לשחק, אבל לעולם לא להפסיד. אנטנות, בשמיים, שאתה מוותר על המחשבה הקטנה, אתה משחרר את חייך. החיים הם מפל מים, אנחנו שותים מנהר, ואז מסתובבים ובונים חזרה את החומות שלנו. שוחים דרך הריק, אנחנו שומעים את המילה, איבדנו את עצמנו, אבל מצאנו את הכול? אנחנו האלה שרוצים לשחק, תמיד רוצים ללכת, אבל לעולם לא להשאר. אנחנו האלה שרוצים לבחור, תמיד רוצים לשחק, אבל לעולם לא להפסיד. אנטנות, בשמיים, שאתה מוותר על המחשבה הקטנה, אתה משחרר את חייך. אנטנות, כל כך כבודה, שאתה משחרר את ראייתך, פרס נצחי. אנטנה, בשמיים, שאתה מוותר על המחשבה הקטנה, אתה משחרר את חייך. אנטנה, כל כך כבודה, שאתה משחרר את ראייתך, פרס נצחי.

nabo17

New member
aerials..

ואם כבר אז גם אני אוסיף שיר מתורגם משלי: אנשי פטריות הקמבוצ'ה יושבים כל היום מי יכול להאמין לכם מה יכול להאמין לכם תנו לאמא שלכם להתפלל (סוכר) אני לא שם כל הזמן אתה יודע חלק מהאנשים חלק מהאנשים חלק מהאנשים קוראים לזה בלתי שפוי! כן הם קוראים לזה בלתי שפוי! (סוכר) אני משחק רולטה רוסית כל יום, ספורט של גבר עם כדור שנקרא חיים, כן אמא נקרא חיים (סוכר) אתה יודע שכל פעם שאני מנסה ללכת לאן שאני באמת רוצה, זה איפה שאני כבר נמצא כי אני כבר שם!! (סוכר) אנשי פטריות הקמבוצ'ה, יושבים כל היום מי יכול להאמין לכם מי יכול להאמין לכם תנו לאמא שלכם להתפלל (סוכר) השגתי אקדח איזה יום מסאקו הוא חמוד, קטן, מתאים בדיוק לכיס שלי כן, בדיוק לכיס שלי (סוכר) הבחורה שלי, אתה יודע, מצליפה בי לפעמים ואני פשוט בועט בה ואז אווו תינוק! היא בסדר.. (סוכר) אנשים תמיד רודפים אחריי מנסים לדחוף את הפרצוף שלי לתוך האדמה כשמה שהם באמת רוצים לעשות זה לשאוב את המוח המזדיין-עם-אמא-שלי שלי! המוח שלי! אנשי פטריות הקמבוצ'ה יושבים כל היום מי יכול להאמין לכם מי יכול להאמין לכם תנו לאמא שלכם להתפלל (סוכר) אני יושב, בחדרי הנטוש, אין אורות, אין מוזיקה רק כעס! הרגתי את כולם.. לברוח לנצח, אבל אני מרגיש יותר טוב איך אני מרגיש? מה אני אומר? לכו תזדיינו, הכל נעלם איך אני מרגיש? מה אני אומר? לכו תזדיינו, הכל נעלם! איך אני מרגיש? מה אני אומר? לכו תזדיינו, הכל נעלם.. ...

NaboGirl

New member
החלפתי שם ../images/Emo13.gif

כולם משום מה חשבו שnabo17 זה בן.. אז אני לא :)

רעילות

המרה, תוכנה בגרסא מספר 7.0, להסתכל על החיים דרך פנצ'ר בגלגל, אכילת זרעים של פעילות בעבר, הרעילות של העיר שלנו, העיר שלנו. עכשיו, האם אתה בעל העולם? איך אתה בעל חוסר סדר, חוסר סדר, עכשיו, איפשהו בין השקט הקדוש, בין השקט הקדוש והשינה, עכשיו, איפשהו בין השקט הקדוש, חוסר סדר, חוסר סדר, חוסר סדר. עוד עצים למדורה שלהם, שכנים קולניים, פנס מאיים נתפס בפנסים הקדמיים של המשאית, אכילת זרעים של פעילות בעבר, הרעילות של העיר שלנו, העיר שלנו, עכשיו, האם אתה בעל העולם? איך אתה בעל חוסר סדר, חוסר סדר, עכשיו, איפשהו בין השקט הקדוש, בין השקט הקדוש והשינה, עכשיו, איפשהו בין השקט הקדוש, חוסר סדר, חוסר סדר, חוסר סדר. עכשיו, האם אתה בעל העולם? איך אתה בעל חוסר סדר, חוסר סדר, עכשיו, איפשהו בין השקט הקדוש, בין השקט הקדוש והשינה, עכשיו, איפשהו בין השקט הקדוש, חוסר סדר, חוסר סדר, חוסר סדר. כשנהפכתי לשמש, זרחתי את החיים לתוך ליבו של איש, כשנהפכתי לשמש, זרחתי את החיים לתוך ליבו של איש.

boolbool boy

New member
אבל מה הקשר?!

מה הקשר צ'ופ סואי לתוכן של השיר צ'ופ סואי, לא שמעתי פעם אחת את המילה "צ'ופ סואי" בשיר...

למעלה