תגידו... כל מי שנמצא בפורום הזה לומד בדה שליט??????????????? מה זו התופעה המוזרה הזאת????
N Ngirl New member 14/1/04 #1 תגידו... ../images/Emo108.gif כל מי שנמצא בפורום הזה לומד בדה שליט??????????????? מה זו התופעה המוזרה הזאת????
תגידו... ../images/Emo108.gif כל מי שנמצא בפורום הזה לומד בדה שליט??????????????? מה זו התופעה המוזרה הזאת????
P PePener New member 14/1/04 #2 תראי יש כאן אנשים, טוב יותר נכון איש אחד שכבר עבר צבא. עוד ילדה שלמדה בבית הספר שלך לשעבר, ואפילו אולי עוד כמה בנות. אבל בעקרון דה שליט שולטים כאן
תראי יש כאן אנשים, טוב יותר נכון איש אחד שכבר עבר צבא. עוד ילדה שלמדה בבית הספר שלך לשעבר, ואפילו אולי עוד כמה בנות. אבל בעקרון דה שליט שולטים כאן
F F a i r y Girl New member 15/1/04 #3 וואי וווווואי איזה טעות! שולטים1!!!?!?!? הייתי מגיבה , אבל יש כאן רוב של דה שליט.. אז אני אשתוק... מזה הבצפר לשעבר שלה? תראה, אמא שלי תמיד אומרת לי שמובחרים באים במיעוטים... תסיק מזה לבד!
וואי וווווואי איזה טעות! שולטים1!!!?!?!? הייתי מגיבה , אבל יש כאן רוב של דה שליט.. אז אני אשתוק... מזה הבצפר לשעבר שלה? תראה, אמא שלי תמיד אומרת לי שמובחרים באים במיעוטים... תסיק מזה לבד!
P PePener New member 15/1/04 #4 הבאת לי אותה בהערה עוקצנית אני אישית לא מאמין בכל המשפטים הקצרים (המצחיקים ועם מסר אמנם) האלה. למשל: "מוח מבולגן הוא מוח חכם" או משהו כזה
הבאת לי אותה בהערה עוקצנית אני אישית לא מאמין בכל המשפטים הקצרים (המצחיקים ועם מסר אמנם) האלה. למשל: "מוח מבולגן הוא מוח חכם" או משהו כזה
F F a i r y Girl New member 15/1/04 #5 תראה.... זה לא קשור... חחח אבל בכל אופן אני פה מיוחדת (ומובחרת - היחידה מקציר) דוגרי כמו שאתם חושבים שאתםהכי טובים גם אנחנו ובינתיים בתי הספר האלה.. ברמה לא מובנה.. די שווים...
תראה.... זה לא קשור... חחח אבל בכל אופן אני פה מיוחדת (ומובחרת - היחידה מקציר) דוגרי כמו שאתם חושבים שאתםהכי טובים גם אנחנו ובינתיים בתי הספר האלה.. ברמה לא מובנה.. די שווים...
P PePener New member 15/1/04 #6 את ידועת שהכל בצחוק כולם שווים יש המון אנשים טובים ונחמדים גם בקציר (את כמובן ביניהם)
F F a i r y Girl New member 15/1/04 #7 חחח סבבה.. ../images/Emo13.gif חוק זכויות אדם ואזרח: אין להפלות אדם על רקע: דת, גזע, מין או בצפר! אתה לא מכיר את החוק הזה?!?!?
חחח סבבה.. ../images/Emo13.gif חוק זכויות אדם ואזרח: אין להפלות אדם על רקע: דת, גזע, מין או בצפר! אתה לא מכיר את החוק הזה?!?!?
F F a i r y Girl New member 16/1/04 #9 פליטת? איזה כיתה את י"ב או י"א? קציר אחלה בצפר... ההשוואות שם נוראיות.. כל בצפר מנסה להיות ברמה יותר גבוהה ובסוך אנחנו נדפקים... זה דבר שלמדתי כבר..
פליטת? איזה כיתה את י"ב או י"א? קציר אחלה בצפר... ההשוואות שם נוראיות.. כל בצפר מנסה להיות ברמה יותר גבוהה ובסוך אנחנו נדפקים... זה דבר שלמדתי כבר..
N Ngirl New member 16/1/04 #10 לא זה ולא זה... ../images/Emo108.gif אני סיימתי בשנה שעברה... באיזה כיתה את?
F F a i r y Girl New member 16/1/04 #11 אההה, וואייייי איזה משוגעת שעברת! הייתה לכם את השכבה הכי שווה בבצפר! כמעט.....