תגידו שמאלנים

לילך!!!!

הי! לא ראיתי אותך מלאנתאלפים זמן! (אה כן, חוץ מבכאילו- מצעד). ברור לכל שהוא קפיטליסט קיצוני ולא חסיד גדול של זכויות אדם. לי, לפחות, אין ספק שהמעמד הפועל ירמס ביד קשה במקרה והוא יעמוד בשלטון, ויש לי גם התחושה שהוא לא חסיד גדול של דמוקרטיה ושהוא גם ימני מדינית.

ל שכזו

New member
אני לא יודעת לגבי מפלגה,

אבל בכל הדברים שקראתי הוא לא הפסיק לתקוף את השמאל.

the mnm factor

New member
אני חושב שזו סוגיה מעניינת.

לדעתי כשהוא רק הגיע הוא היה בטוח שהוא יחבור לשמאל. כשהוא הגיע הוא דיבר על דו קיום ואפילו ניסה להכניס ערבי לבית"ר ירושלים... מאז עברה יותר משנה והוא הבין את המפה הפוליטית ובעיקר הבין שעם רב עם ישראל צריך לדבר בכח ובהטבות אישיות. והיום הוא ימני אולי אפילו קצת קיצוני- משהו ליברמני כזה. אבל אני לא חושב שאלה הדעות האמיתיות שלו- הוא אומר אותן כי הוא יודע שזה מה שיכניס אותו לכנסת הכי מהר. הרי כדי להיות ימני אתה לא חייב אידאלים- אתה יכול לצעוק כל מה שיש לך בראש. וזה מה שהוא עושה.

croovy

New member
נורא מסוכן לדמוקרטיה

בראיון שהוא נתן לידיעות אחרונות אחרי שהוא עזר לשדרות ובמודעות שפרסם בעיתונים הוא הוכיח שמטרותיו הן פוליטיות. זה קשר ממש מסוכן בין הון לשלטון. הוא לא מבין בכלל איך עובדת דמוקרטיה. הוא לא מבין שראש ממשלה למשל לא שולט על המשטרה ולא יכול לבטל את חקירת המשטרה נגד גידמאק. וככל הנראה הוא גם השיג את הונו במרמה, אבל זה לא משנה. יש מספיק סיבות לחשוב שהוא מסוכן.

למעלה