תגידו שמאלנים

Fleddermaus

New member
פושע חנפן

הוא מנסה, ובהצלחה מרובה, לקנות את דעתו של הציבור הישראלי בכסף. למעשה האדם הזה אחראי לדברים מאוד "לא נעימים", וכד לבסס את מעמדו כ"נדיב" הוא שופך כסף על ימין ועל שמאל למען "יהודים".

ערב רב

New member
זכור לי עוד מישהו שניסה לקנות את

דעת הציבור בכסף, מה הוא הבטיח, 1000 דולר בחודש?

חלאת המין האנושי.

הבן אדם התעשר על חשבון הרעב ומלחמת האזרחים העקובה מדם באנגולה. אין דרך יותר טובה להגיד את זה, הוא פשוט עובד ביצור מות המוני. מעניית לי את התחת הפילנטרופיה המזוייפת שלו, מאחר והיא רק מוחיכה שהוא אדם מסוכן, מגאיל וגזען, שמשחק אותה כאילו אכפת לו מיהודים, בזמן שהוא באמת ערימה מהלכת של זבל אנושי שלא מעוניין בטובתו של איש מלבדו.

Daisy let it go

New member
גם מדינת ישראל מגדילה את הונה ע''י

מכירת נשק לרודנים אלימים\ מנהיגי מלחמות אזרחים באפריקה.

1אברהם

New member
נכון שמעשיו הם פופוליסטיים

והוא כנראה מנצל את המצוקה של תושבי שדרות כדי לרוץ לפוליטיקה, אבל צריך לזכור שהממשלה הזו אימפוטנטית בכל הנוגע למילחמה בקאסמים. שר הביטחון במקום להורות לצבא לפעול נגד יורי הקאסמים ושולחיהם והאוכלוסיה "החפה מפשע" התומכת בהם מתקשר לאבו מאזן ומתחנן לפניו שילחם במקומינו בטרור. הייתי מציע לגדאימק שירכוש עבור תושבי שדרות תותחים ותחמושת כדי שיוכלו להפגיז את בית חנון, כיוון שהצבא שלנו לא מסוגל\רוצה לעשות משהו רציני נגד אותם חלאות אדם בצד השני. צריך להבין שיש 2 ורק 2 אופציות או שתושבי צפון רצועת עזה יגורשו דרומה או שתושבי הנגב המערבי יפונו. אין אופציה אחרת!

1אברהם

New member
לא. אין סיכוי לשלום עם הערבים

הערבים לא יפסיקו לירות על ישובי הנגב המערבי עד שנפנה את כל תושביהם עד לרדיוס שאליו מגיעים כיום טילי הקאסם ( בעתיד זה יגדל ). לכן אם אנחנו לא רוצים לעקור את ההתנחלויות של ישובי הנגב המערבי כמו שדרות ואשקלון צריכים לעקור את בית חנון וסביבותיה ולגרש את כל תושביה דרומה. לפנות את שדרות

1אברהם

New member
אומר את מה ?

לגבי הסיכוי לשלום עם הערבים זו דעתי על סמך מעשיהם והצהרותיהם ותביעיותיהם הרישמיות מאיתנו שהסיכוי לשלום איתם קטן מאד בשנים הקרובות.

1אברהם

New member
כן! אבל מה שאני רוצה , ואיזה מחיר

אני מוכן לשלם עבור שלום לא רלוונטי לזה שהערבים לא רוצים שלום אלה תמורת חיסול מדינת ישראל והמפעל הציוני.

yoory

New member
אולי קצת פושע

אבל גם אם הוא חרא של בנאדם, הוא כן תורם ועוזר, ולא משנה מה המניעים

מה זאת אומרת?

המניעים הם שחשובים, אחרת לא צריך בכלל להכיר בקיומו אלא רק בתרומה בפני עצמה. הוא אדם מסוכן מאוד והמניעים שלו מסוכנים כפליים. הסיבה היחידה שבגללה הוא תורם היא שהוא יודע שבבחירות הבאות אנשים שהשתכנעו מהפילנטרופיה המזויפת שלו יצביעו למפלגה שלו. ובכלל, למה שנכיר לו טובה על העזרה שלו ליהודים בישראל כשברור שהוא אחראי למצב הנורא של מדינת אנגולה? האם המות והסבל של מליונים יכולים להמחק כליל מהמשואה ברגע שהוא עזר קצת ליהודים?

lilche

New member
מישו בכלל יודע מה הדיעות הפוליטיות

שלו? בראש איזו מפלגה הוא רוצה לרוץ? זה אפילו יותר מסוכן מקדימה!!!

למעלה