תגידו...שאלה..

תגידו...שאלה..

גם לכם יש ימים כאלה שאתם קמים ומרגישים כאילו בא לכם להשתגע משהו בפנים כזה לא שקט בא לכם לצעוק סתם אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חזק או אפילו לבכות, כאילו אתם ממש לא מוצאים את עצמכם הכל כזה כמו באסה יאוש עצבים עצב הכל כזה מעורבב אז ככה אני מרגישה היום ולא מבינה למהההההההההההההה??????? יש לי בית לתפארת, כסף ברוך השם לא חסר, בעל אוהב ילדים מקסימים, ועדין לפעמים אני מרגישה ככה, וקשה לי להאמין שזה בגלל שיותר מדי טוב לי בחיים, אני בטוחה שיש משהו שמציק לי רק לא מוצאת מההההההה אוףףףףףףףףף
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טוב גם ככה אם אצעק כאן אתם לא שומעים אותי

מיכל31

New member
ממי- קורה אפילו יותר מדי

וחוץ מזה אל תשכחי שאת בהריון, אז בטח יש להורמונים חלק בכך, וחוץ מזה בוקר טוב ורגוע!

מיכל31

New member
ממי- קורה אפילו יותר מדי

וחוץ מזה אל תשכחי שאת בהריון, אז בטח יש להורמונים חלק בכך, וחוץ מזה בוקר טוב ורגוע!

מיכל יקרה............

מכיוון שכתבתי כמה פעמים ודיברתי פה עם כמה על העניין אז הקטע הוא כזה, אני לאאאאאאאא בהריון הפלתי בשבוע 10
לצערי ולצר הזוג ... אבל זה מאחור כבר עברתי תקופה לא קלה...אבל זה עבר.. ולגבי ההורמונים...המממ לא חשבתי על זה אבל אני כן על הורמונים כי אני בטיפול חדש..ואני ממש מפוצצת התרופות וזריקות הורמונליות אבל לא בטוחה כל כך שזה מזה..מי יודע אולי.

גיוRא

New member
האמת לי..........

איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

גיוRא

New member
קואטרופוני........

שוב ת´קלקלו 2 הרמקולים האחוריים? בוקר ויום נפלא...מיכלי....

למעלה