תגידו..שאלה חשובה

איזה מכה../images/Emo67.gif ,אין מים כי צינור

מים התפוצץ בבניין ,חזרתי מהספרית וחייב לחפוף את הראש

Rinattt

New member
רגע מחשבה על העתיד...

יש יותר כסף המושקע היום בהגדלת שדיים, ובשיווק ויאגרה, יותר מאשר במחקר אלצהיימר, אם תחשבו על העתיד, והרי התוצאה: בשנת 2030 תהיה אוכלוסיה של קשישות עם שדיים זקופים, וקשישים עם זיקפה ענקית, אשר לא יוכלו לזכור מה עושים עם זה...
ואותי זה הצחיק...

ממשבר להזדמנות - סדנה לנשים

ממשבר להזדמנות - סדנה לנשים בהליכי פרידה וגירושין מנחות: לירון נירגד ויפעה ונדנברג ---------------------------------------------------------------------- "הנישואין הסתיימו, החיים לא!" ברית הנישואין היא החוזה המשפיע ביותר על חיינו. הפרת חוזה זה היא אירוע טראומתי עם השלכות במישור הפיזי, הנפשי והרוחני. מטרת הסדנה בשלב הראשון, היא להעניק לגיטימציה לאובדן ולאבל על התפרקות הנישואין. בשלב השני, לראות במשבר פוטנציאל לגילוי הכוח והמשאבים העצומים שבנו, שיעצבו בסופו של דבר את חיינו החדשים. הסדנה חווייתית באופייה, ותעשה שימוש באלתורים מילוליים ותנועתיים, דמיון מודרך, עבודה אינטימית בקבוצות ומדיטציה. התהליך יקנה למשתתפות מיומנויות התמודדות עם מצבים רגשיים מורכבים, ופיתוח נרטיב (סיפור חיים) חדש שיאפשר להן נקודת מבט יצירתית על המציאות. המנחות: לירון נירגד שיחקה בתיאטרון ובקולנוע ומנחה קבוצות ויחידים בנושאי יצירתיות. לימדה באוניברסיטת בר אילן בחוג לתקשורת ובאוניברסיטה הפתוחה תקשורת באמצעות משחק. יפעה ונדנברג עוסקת בפסיכולוגיה טראנספרסונלית ובתרפיה ברגרסיה (ביה"ס ההולנדי). בשנים האחרונות, מצויה בתהליך של חקר רוחני. במסעה ובעבודתה, היא חותרת להגיע ולהביא אנשים למקומות של התעלות, שלווה ואיזון. הסדנה תתקיים אחת לשבוע, בימי חמישי בסטודיו בתל אביב משך הסדנה 8 מפגשים, שלוש שעות למפגש תאריך פתיחה 24/11/05 עלות הסדנה 1,400 ש"ח להרשמה נא לפנות לדנה 052-8-392922

נוסטלגיה

זה קורה לי פעם בכמה זמן אחרי שאני מזניחה כמה אנשים שהכרתי .. עבודה ילדים וכל מיני עיסוקים..ואז פתאום אני יושבת לי רגע בשקט כאן ומתגעגעת לכמה ניקים שלא כותבים כבר. אז הפעם אחרי כמה ימים שכבר יצא לי לחשוב נזכרתי באדון מעדני ..ובכיתוביו
ועוד נזכרתי ככה מכל התהילים החיובים יותר והשליליים פחות במי שיודע להושיט יד..נקיה וחברית!
איפה אתה ?

יוון נגד ישראל..בהמשך ל

טורניר המדהים של נבחרת ישראל תעשו טובה תחזיקו להם אצבעות אל אל ישראלללללללללללללללללללללל אל אל ישראלללללללללללללללללללללל פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

תגיד אילן

אתה משלם לה רק על תספורת??? חפיפה לפני ואחרי אתה עושה בבית???? (מקווה שאתה לא שוכח לאסוף את השיער הגזור בשקית, כי זאת עוד בטח מרוויחה ממך, אוספת מה שנגזר ועושה פאות ומוכרת באלפי שקליםםםםםםםםםםם) אחחחחחחחחחחח איזה שטויות אני מדברת בחסות העייפות

t o t a l

New member
יוווווווווו לירון מ- "ה ל ה ק ה "

כמה אהבתי אותה. גברים גם יכולים לבוא?

Rinattt

New member
טלהההההההההההה

רשמת להחזיק אצבעות... לא רשמת איזה... קמיצה? אמה? אצבע אגודל או זרת? את כולן יחד? של הרגליים או של הידיים? כשאתה מבקש משו... תהיה יותר ספציפי... חחחחחחחחחחחחחחחח

מה זה החארטה הזה???

אני טלה יודע אצבעות את קמיצה לא מכיר את אמה הכרתי בסדיר ואין לי קשר אליה היום אגודל וזרת זה בכלל בפורים באגדה לא?

למעלה