תגידו רגע באיזה פרק מחליפים את טוביה בשרון אלכסנדר?
E elad alg New member 7/3/05 #4 אם אני לא טועה בפרק 10 אמרו שהוא יופיע כשחקן אורח ב10 פרקים ראשונים ואז יחליף אותו שרון אלכסנדר
A amiarc New member 7/3/05 #7 איזה גרוע זה .... איזה גרוע זה שמחליפים אותוו זה ממש מפגררר.... אז שהיו מצלמים 10 פרקים מההתחלה והיו קצת מתאמצים בשביל שזה יצא נורמלי ולא מעפן שמחליפים שחקנים באמצע הסידרהה
איזה גרוע זה .... איזה גרוע זה שמחליפים אותוו זה ממש מפגררר.... אז שהיו מצלמים 10 פרקים מההתחלה והיו קצת מתאמצים בשביל שזה יצא נורמלי ולא מעפן שמחליפים שחקנים באמצע הסידרהה
M mr shoko New member 7/3/05 #8 לפני שאתה סתם אומר תברר עובדות, אתה אולי לא יודע אבל בשביל לצלם מחדש צריך כסף וזה משהו שאין בשםע במדינת ישראל רצו לצלם מחדש אבל אין מספיק כסף
לפני שאתה סתם אומר תברר עובדות, אתה אולי לא יודע אבל בשביל לצלם מחדש צריך כסף וזה משהו שאין בשםע במדינת ישראל רצו לצלם מחדש אבל אין מספיק כסף
M mr shoko New member 7/3/05 #9 הבנת?../images/Emo13.gif ועכשיו שהתסכלתי על ההודעה שלי הכותרת נשמעת קצת כאילו אני צועק או כועס או משהו אז רק תדע שזה לא נכון זה סתם יצא ככה
הבנת?../images/Emo13.gif ועכשיו שהתסכלתי על ההודעה שלי הכותרת נשמעת קצת כאילו אני צועק או כועס או משהו אז רק תדע שזה לא נכון זה סתם יצא ככה