תגידו קשטן מפגר?????

Olympic Hero

New member
אין לי שום דעה על המשחק, כי לא

צפיתי בו בכלל, אבל אני חייב להגיד שעצם זה שהתוצאה היא גם תיקו וגם חסרת שערים גורמת לי לבחילה. הנבחרת של גרנט ש"מנצחת" בעזרת תוצאות תיקו ביתיות השתלבה עם הנבחרת של קשטן שכובשת בצרורות. אני שמח ששום שחקן של מכבי חיפה לא שיחק אתמול, יש לנו עוד סיבוב שלם בליגת העל, ולשחקנים שלנו לא מגיע העומס הזה לחינם.

yarivlevi

New member
היית רואה איזה קפיצה קשטן נתן בסיום

בכלל היית מקיא על הטלוויזיה , הפגין לזוריות ובינוניות שלא נראתה שנים בכדורגל , הרים את היד וצעק "יש" כאילו ניצח בגמר מונדיאל את ברזיל ,אכלתי מהר לימון כדיי לא להקיא. לגביי שחקני חיפה הייתי הכי מאושר בעולם ,כבר שנים שכל משחק של הנבחרת אני רואה רק כדיי לוודא שאף שחקן שלנו לא נפצע ,לצערי הנבחרת מעניינת אותי בערך כמו התיירות בלוקסמבורג ,מעניין למה ....

חח ראיתי את צ`כיה-גרמניה באמצע

טוב שיש את הערוצים החדשים...כמעט נרדמתי מהנבחרת שלנו...

Cade Foster

New member
מסכים איתך ב-1000%

וזה בדיוק מה שעיצבן אותי... איך שהוא שמח בסיום כאילו ישראל ניצחה... זה מזכיר לי איך שגרנט היה מאכיל אותנו בשקרים אחרי המשחק בשוויץ כשאמר שאנחנו יכולים להתגאות בנבחרת על ה"הישג המדהים" שלה, כשבתכל'ס לא בעטנו אפילו פעם אחת לשער באותו משחק! (נגיחה סופר-פוקסיונרית של קייסי לא נחשב בעיטה לשער)

lemmacantor

New member
אינני מבין למה כזאת שמחה

במחנה של הנבחרת? תוצאות תיקו ביתיות מול נבחרות הכי חזקות באירופהעשינו גם לפני. אחרי הפסד לקרואטיה היה ברור שרק ניצחון על אנגליה בבית ישאיר סיכוי ראלי לעלות(שהרי זו המטרה, לא?). חוץ מזה גם תיקו בחוץ מול הנבחרות הכי חזקות לא תמיד מוביל לטורניר גדול(ראה קמפיין קודם), אז נשאר לנצח או בזגרב, או בוומבלי, ועוד לא הזכרנו את רוסיה ומקדוניה. בקיצור לא מבין מאיפה השמחה.

נִיסוֹ

New member
טעית...

בסופו של דבר ההגנה שלנו תפקדה מצויין בראשות השוער דודו אוואט אבל בהתקפה לא עשינו יותר מידי

LiEl28

New member
ההרכב של קשטן

הלואיי ואתה טועה.!!!!!! יכניסו לנו בסוף אם ההרכב הזה של קשטן שמיניה!!! אמן ושנינו טועים!!!!!

למעלה