תגידו קשטן מפגר?????

תגידו קשטן מפגר?????

מה זה ההרכב הזה 3 חלוצים 2 קשרים התקפיים בנאדו הבלם בקישור האחורי יחד עם באדיר האיטי מה זה אנחנו נחטוף רביעיה...הלואי ואני טועה...

R E k

New member
אז ככה

מה רע בקצת התקפה? מצד שני, גם גוטמן שיחק עם "3 חלוצים", אבל בעצם עם חלוץ אחד ועוד שניים שמקבלים אישור להיכנס לרחבה כל חצי שעה, ככה ש-3 חלוצים לא מבטיח משחק התקפי במיוחד.. מבחינתי, קשטן התחיל ברגל ימין את הערב הזה, אני בעדו..בתחילת שבוע הוא הרגיז אותי עם הניסויים עם ברדה וכו', אבל מה שחשוב זה ההרכב הסופי.. אם ישראל תשחק טוב ותחטוף חמש, עדיין אני אוריד את הכובע בפני קשטן..צריך אומץ בשביל ההרכב הזה רגע, איך 3חלוצים? בלילי ותמוז..בן שושן אגפיסט וגם יוסי!

yarivlevi

New member
הרכב של חולה נפש

מילא לשחק עם בן שושן שהוא שחקן ספסל בבית"ר שמשחק בממוצע 20 דקות בשבוע אבל לשים 2 קשרים אחוריים לא טכניים שאחד מהם בכלל לא קשר (בנאדו) זה טימטום שגובל במחלת נפש ,מי בדיוק יבנה את המשחק ומי בדיוק יחבר בין ההגנה להתקפה ? , הרי באדיר בחיים לא מסוגל לעשות את זה כי המסירה שלו והטכניקה שלו הם בערך כמו של ילד בן 9, למה טועמה לא משחק ולמה לסגור חשבון עם זנדברג על חשבון הנבחרת ? עוד משהו שצריך לשים לב אליו ,בספסל הוא השאיר את ברדה ואת עומר גולן ואילו את בן יוסף הוא ניפה מהסגל מה שאומר שאם הוא יצטרך בלם אין לו את מי לשים ,מי צריך את עומר גולם בספסל כשיש את ברדה ,הרי עומר גולן לא פוגע כל העונה .... דרור קשטן ,הערב אתה מסיים את הקמפיין ולצערי אני אהיה מאוד שמח !!!

eran 89

New member
חחחחח לכאורה זה הרכב התקפי,

אבל גם אם תשים את קרספו באגף עם מלא משימות הגנתיות הוא לא יעשה כלום מקדימה. בדיעבד אנחנו מבינים שהמטרה של המשחק הזה היתה תוצאת 0-0. קשטן השיג את המטרה שלו.

ממש ככה

אנגליה עדיפה ב-10 רמות ובוומבלי נצא בשן ועין לפחות קרואטיה בינתים לא מנצחת...אבל היה היום אחלה בונקר ומזל שלא קניתי כרטיס הספיק לי ה-0:0 נגד מכבי ת``א...חח

AKAKAK

New member
מה אתה מצפה?

הבן אדם לא זימן את מיכאל זמברג, הלך ראש בראש עם קטן ודוידוביץ. שיעוף הביתה asap! גואל נפש ופחדנות של קשטן פשוט, יש לו מזל שבן חיים דודו אווט הצילו אותו... היינו צריכים לנצח, חבל שיש לנו מאמן פחדן...

Cade Foster

New member
יוסי בניון

השחקן הכי אוברייטד בתולדות הכדורגל הישראלי. עמית בן שושן המחמיצן הכי גדול בתולדות הכדורגל הישראלי דודו אוואט השוער הכי ליצן בתולדות הכדורגל הישראלי, בצוותא עם שטראובר (אני לא מדבר רק על המשחק היום, אלא בכללי) בן סהר היחיד בתולדות הכדורגל העולמי! שמשחק בנבחרת כשעוד לא שיחק 100 דקות ביחד במדי קבוצה בוגרת. מזה הנבחרת שלנו מורכבת. ישראל ואנגליה הם 2 הנבחרות הכי משעממות בכל העולם, והתוצאה בהתאם.

Hatotah1

New member
חחחח, הצלחת להצחיק אותי.

יוסי בניון - אחד השחקנים הטובים בכדורגל הישראלי, תענוג לראות אותו. היום, כמו בכמה משחקים אחרים בנבחרת נתן יום די חלש אבל עם כמה הברקות. יכול להיות בגלל הפציעה. עמית בן שושן - אפשר לחשוב שהיו לו הזמדנויות היום. דודו אוואט - כמה שאני לא אוהב אותו, נגמרו לי הנימוקים ללמה לא לשים אותו. וואלה הוא לא רע בכלל, הציל אותנו, עושה ת'עבודה בשקט. אני אישית חושב שדוידוביץ' יותר טוב ושאוואט משחק באירפה בפוקס לא נורמאלי ורק בגלל הדרכון, אבל מצד שני הוא דואג לסתום לי את הפה כל שבוע מחדש. בן סהר - רק שכחת לציין שהקבוצה הבוגרת הזו היא צ'לסי ו2 אימונים בפעוטון שלה שווים יותר מכמה שנים באורווה (אם נשווה אותו לתמוז). :) בקיצור, סתם תגובה של סתם הבאת, בלי מחשבה ובלי הגיון.

Olympic Hero

New member
כמה כישרון שיש לבחור, זה עדיין לא

מצדיק את הייפ התקשורתי שיש מסביבו. זה מה שהופך אותו לאוברייטד. פעם הייתי נהנה לראות אותו במגרש, היום כל מהלך שלו זוכה לתשואות כאילו הוא מראדונה, זה כבר גורם לי לסלוד ממנו. בנוגע לבן סהר, זה עדיין חוסר רציני בפורפורציות. הילד אומנם בעל יכולות מרשימות, אני חייב להודות שהמבנה הפיזי שלו והכושר הגופני שלו הם ממש לא ישראלים(וזה מחמאה). אבל עדיין הוא צריך להתבשל בנבחרת הנוער, לשחק קצת יותר בבוגרים(לפי מיטב הבנתי, הוא אמור להיות מושאל בעונה הבאה) ורק אז להגיע לנבחרת הבוגרת.

lemmacantor

New member
בכל זאת הנבחרת תלויה ביוסי

הוא גם משחק בקביעות בהרכב של קבוצה אירופית לאורך כל הקריירה שלו מאז שעז את מכבי חיפה. בן סהר בנבחרת כי אין יותר מדי חלוצים פה ברמה גבוהה. קשטן צודק שנותן לו דקות משחק בנבחרת. כמובן שהוא צריך להתבשל והוא עוד צעיר מדי בשביל לקבוע אם באמת תהיה לו קריירה מוצלחת.

יוסי היה חלש

הפעם שלמה צדק שחקן שחדש לא נגע בכדור לא יכול לשחק בהרכב נגד נבחרת כמו אנגליה מזלנו שרוני שכח שהוא רוני אתמול וחשב שהוא עומר גולן בערך...

Cade Foster

New member
תגובה

בקשר למה שאמרת על יוסי בניון... אחלה הוא שחקן גדול, אבל ראבק כמה אפשר לדבר עליו בתקשורת?! בקמפיין הקודם זה היה אפילו עוד יותר מוגזם-לפני כל משחק עשו עליו 10 כתבות ובסוף ב-80% מהמקרים הוא שיחק גרוע, וככה גם היום. בקשר לעמית בן שושן, אמרתי שאני מדבר בכלליות ולא רק על המשחק אתמול. בחיים לא ראיתי שחקן שבקבוצה שלו מחמיץ כ"כ הרבה בקשר לאוואט אותו דבר. היה גדול אתמול כמו בהרבה משחקים שלו, אבל זה בערך כמו שטראובר שבדר"כ נותן משחקים טובים אבל תמיד עושה את הפאשלה התורנית שהופכת אותו לליצן. ובקשר לבן סהר לא יעזור כלום, אין לו ניסיון אפילו בבוגרים של הפועל ת"א, צ'לסי לא צ'לסי לא אכפת לי מצידי שישתייך לסגל של נבחרת ברזיל, כל עוד הוא לא משחק ולא צובר ניסיון אין לו מה לחפש בנבחרת. עד היום הכניסו אותו באיזה משחק גביע ל-10 דקות כשהקבוצה שלו כבר הובילה 5-0, זה לא נקרא הופעה ממשית... הביאו אותו לצ'לסי בגלל שיודעים שיש לו כישרון, ואני לא מטיל בזה ספק, אבל הם עובדים על היכולות שלו כרגע ועד שיתחילו להוציא ממנו את מה שהוא יודע, קשטן יצטרך לחכות איתו.

בן סהר

לדעתי יהיה החלוץ מספר 1 אי פעם בכדורגל הישראלי!!!עכשיו צריך לחכות ולראות אם אני צודק כמו שצדקתי בקשר לארביטמן...יש לבן סהר הכל והוא ילד!!ככה שאם לא יפצע אני רואה אותו מגיע הכי רחוק שאפשר...אז ברור שמגיע לו להיות בנבחרת...אם זה תלוי בי,אני פותח איתו ועם קולאוטי(ולפעמים עם בלילי,תלוי מה צריך במשחק)אבל הוא החלוץ המוביל!!!אתם תראו ששום יהיה מאמן הנבחרת בן סהר יפרח ויהיה הכי טוב שהיה בנבחרת...

Cade Foster

New member
אחי

אין לי ספק שבן סהר יהיה אחד הגדולים אי פעם בכדורגל הישראלי. אבל ראבק, עוד לא השלים הופעה אחת בבוגרים של צ'לסי (אלא אם כן אתם קוראים לשיתוף במשחק גביע במשך 10 דקות כשהתוצאה 5-0 הופעה) ואתה כבר זורק אותו לנבחרת? חכה אחי, תן לו זמן להתבשל, לצבור ניסיון, לשחק בנבחרת הצעירה... כשיהיה לו מספיק ניסיון אז יהיה אפשר לצרף אותו לבוגרים. שוב, אני לא מפקפק בכישרון שלו, אבל הוא כולה ילד בן 17, זה לא רציני לתת לו לשחק בנבחרת הבוגרת.

תגובות למשחק אתמול

קשטן טעה שפתח עם בן שושן באגף.קשטן טעה כשהכניס את בנאדו כקשר אחורי.קשטן היה צריך לפתוח עם אלברמן וטועמה.אבל,קשטן הציג תוצאה מכובדת מול נבחרת שטובה בהרבה מישראל,ואסור לשכוח את זה.

למעלה