תגידו, קרה לכם פעם ש...

Drenthe

New member
תגידו, קרה לכם פעם ש...

שחזרתם הביתה מהבצפר בעת שעות הלימודים וחזרתם שנית ללימודים? עכשיו למה אני שואל? פשוט אתמול היו לי ארבע שעות מעבדת אלקטרוניקה, אז ניגש המורה אליי ושואל אותי איך אני מתקדם; הופ, אני מסתכל בילקוט, מחפש לי בין הספרים ואני מגלה ששכחתי את הפרוייקטון! כשאמרתי לו את זה, הוא הציע לי לחזור הביתה ולהביא ואמר שמקסימום אאבד שעה שעה וחצי. ומה סחבק עושה, הולך הביתה הכי באיטיות שאפשר, מנמנם איזה 10 דקות ועוד 10 דקות על המחשב, וחוזר
אז הוא שואל אותי בחזרתי : " מה למה לקח לך כל כך הרבה זמן , מה אכלת ארוחת בוקר ועבדת את אדמתך? " , תגובה : " כן, והיה חסר לי עובד, ומצאתי אחד מתאים בול, רק ששכחתי איפה ראיתי אותו לאחרונה, אבל עכשיו נזכרתי
". בדוגרי הוא אחלה של מורה, מין חבר כזה
. אבל מה, גם ככה אני עובד בבית על הפרוייקט יותר מבבית הספר, לכן הרשיתי לעצמי לזלזל קצת. חפירות יא אללה.

Rioter

New member
וואו אתה רציני?

אני הכי לחוצה... אם אני חוזרת הביתה באמצע שיעור (בגלל איזה משהו שחייב אותי לקפוץ הביתה), אני הכי ממהרת לחזור בחזרה... (כמה פעמים שורש ח.ז.ר במשפט הזה יא אללה)

Rioter

New member
יש לי גם בקטגוריית "מכירים את זה ש..."

מכירות (מנוסח בלשון נקבה, הסליחה עמכם והתודה אביכם).. כן, אז, מכירות את זה שאתן הולכות עם חבר שלכן, מחזיקים ידיים הוא מלווה אתכן הביתה? ואז מגיע הקטע שחוצים כביש? ופתאום בא אופנוע במהירות מטורפת משום מקום וזה מלחיץ ברמות-על? והוא יודע שאתן נבהלות מהר, אז גם הוא נבהל, ואתן רצות קדימה אבל הוא קופא במקום ומושך אותך אחורה? ואת מסתכלת עליו במבט של: "תגיד לי, אתה דפוק?". ואחרי שחוצים את הכביש בשלום והמבט מתורגם למילים (כלומר: "תגיד לי, אתה דפוק?!"), הוא אומר: "זה היה קרוב, אז אמרתי שלפחות נמות ביחד..." ואתן מבינות כמה שהוא דפוק?

Rioter

New member
ועוד אחד.. הפעם בלי קיפוח!

מכירים את זה שמדברים לבע"ח החיים שלכם? יש לי כלבה וחתול.. (הסיפור עוסק רק בכלבה, אבל אחרת החתול ירגיש מקופח. והרי הכרזתי בכותרת שאין קיפוח..) בכל מקרה, אני נוהגת לדבר, באופן טבעי, לחיות המחמד החביבות הללו. אז היום באתי לכלבה שלי ביציאה: "מי הכלבה הכי יפה בעולם?!", ואחי החמוד, זאטוט בן תשע, מסתכל עלי ואומר: "את!". הוחמאתי.

PoisonSnowFlake

New member
ברור מהXD

אני תמיד עושה גיחות לבית בתירוצים שונים . נכון שהבית נראה שונה כשהוא ריק מאנשים ב11 בבוקר ?

LOLI152

New member
לא יצא ולא ייצא לעולם בתיכון שלי.

תנסו א-תם לגור 16 קילומטר מהתיכון!!

נמש164

New member
אלה, כמו שנדב אומר- אנחנו גרות בחו"ל!../images/Emo6.gif

ואני עוברת אותך, 20 ק"מ

o p c

New member
אני גם כמה ק"מ טובים אבל הבי"ס הקודם שלי היה

איזה 30-40 ק"מ מהבית

כשיש לי שעתיים חלון

רק השבוע היו לי פעמיים כאלה. זה פשוט כיף. (למרות שעדיף פשוט להתחיל מאוחר או לצאת מוקדם. אבל זה גם כיף
)

למעלה