תגידו (סקר),

kit k@t

New member
תגידו (סקר),

באיזו ארץ שחייתם בה (נגיד, לפחות שישה חודשים) הכי אהבתם לגור? מעניין אותי אם דעות השתנו... תחשבו על זה ככה, ארץ שהייתם רוציפ לבלות בה את שאר החיים שלכם. ואגב, מי שעזב את הארץ לפני גיל 12, מצידי תכתבו ישראל, אבל אתם לא ממש יודעים איך זה לחיות שם בתור בן אדם בוגר (וזה אגב נוגע לכל ארץ בה חייתם עד גיל 12). קאט

MissUnKnown

New member
amsterdam

even though i left when i was 10, i still think thats where ill prefer to live if i had a chooise.

b i n g l e

New member
קנדה ../images/Emo13.gif

בעקרון לפי יש איזה כזה מחקר של איכות חיים והמון המון דברים או משו כזה זה מין כזה סולם של ניקוד עד 100, קנדה ראשונה עם 94 לא זוכר כמה מעודכן זה או כמה נכון זה אבל היו המון דברים בקשר לזה, חוץ מזה שקנדה זה מקום ממש יפה עם מזג אוויר שאני ממש אוהב. אני פשוט מת על המקום הזה.

זה לא פשוט

אבל אני גר בחור בנורבגיה - אני מעדיף חור בארץ... נראה איך זה יהיה כשאני אעבור ואלך לאוניברסיטה.

אני מעדיפה על פני קנדה את ישראל...

נכון שפה איכות חיים אחרת אבל, ישראל תמיד תישאר הבית שלי עם כל החברים שלי... למרות שבקנדה לא רע...

okts

New member
ישראל

לא משנה עד כמה החיים פה הרבה יותר טובים מישראל, הכי אהבתי לגור בארץ...

Trinity 8 P

New member
אמממ זה די מתחלק לקטעים

לא הייתי גדלה בשום מקום אחר בעולם, ושום מקום אחר בארץ. את התיכון הייתי עושה בארצות הברית ואוניברסיטה אין לי מושג.

lol lypop

New member
וואו חשבתי על זה הרבה

ומהפן החברתי- אין לי ספק שישראל... מהרבה פנים אחרי- קנדה!!

Odish16

New member
הממממ

המממ ישראל חחחחח :) נורבגיה זה אשכרה חור.... אוהבת לגור פה אבל אוהבת יותר לגור בישראל.

liat tal

New member
אני

בנתיים גרתי רק בישראל- ועדיין, אבל לא עד להרבה זמן... מגיל קטן אני זוכרת את עצמי מתה להגיע לארה"ב, ובאמת אני הולכת לעבור לשם שנה הבאה ככל הנראה, חוצמיזה מקום שאני מתה להגיע אליו הוא אוסטרליה.

liat tal

New member
אופס בטעות נשלחה ההודעה...

אז אני עד לא יכולה לומר, אבל נראה כשאני אעבור

למעלה