תגידו סטינג גולברג הולק הוגאן יחזרו

linkin park2

New member
תגידו סטינג גולברג הולק הוגאן יחזרו

האם סטינג גולברג הולק הוגאן יחזרו?????????????......

לא משנה

New member
תראה,

טוב, אז מה הם עושים כיום ? לגביי סטינג וגולדברג הם מעדיפים (ובצדק) לשבת בבית, לא לעשות כלום, ולקבל על זה כסף מ "טיים וורנר", אני לא זוכר בדיוק מתי מסתיימים החוזים של כל אחד (אם זה מאוד חשוב לך, אפשר לבדוק), אבל עד כמה שאני זוכר מדובר בין שנה לשנתיים לכל אחד. לגביי הוגאן, לא רק שהסתיים החוזה שלו, אלא שהוא גם מנהל מאבק משפטי כנגד החברה בתביעה שהם "פגעו בדמות שלו" (סיפור רוסו ובאש את דה ביץ 00). הסיכוי של הוגאן לזכות במשפט הוא בערך כמו שהיה לסייבל ולניקול באש שתבעו את ה WWF על הטרדה מינית (וקיבלו לא יותר מנעל לעין...) עצם כל הפואנטה של התביעות האלו, הוא לגרום לחברה לפטר אותך, וכמו סייבל ובאש, גם הוגאן השיג את מטרתו. לגביי העתיד שלהם. הוגאן - כרגע הוא מנהל (או שכבר לא) מגיעים עם אולפני "יוניברסל" על פתיחת ארגון היאבקות חדש, והיו עם זה הרבה עליות וירידות, כבר היו שמועות שיוניברסל ירדו מהרעיון, ואז שוב שמועות על מגעים, עכשיו לא ברור מה יעלה בגורל, אבל רב הסיכויים שלא יצא מיזה כלום. כמובן, שהשמועות של הוגאן וחזרה אפשרית ל WWF צצות כל כמה חודשים, והאמת היא שיש עוד הרבה כסף שאפשר לעשות עם הוגאן ב WWF, אבל אם אתה שואל אותי, הרי שעם אגו כמו של הוגאן, וקשיחות כמו של וינס (בכל הנוגע למשכורות לפחות) אין מצב שהוגאן חוזר. גולדברג - אני מאמין שעוד נשמע ממנו פה ובשם בהופעות של פרומוטרים עצמאיים, אבל לגביי חוזה ב WWF אין מצב גולדברג מנצל כל ראיון שיש לו לרדת על ה WWF ולאמר כמה הם לא שווים בלעדיו, ובונסף הוא כבר הספיק להסתכסך עם טריפל אייץ, ובכלל... שכח מיזה שוינס ישלם לו כמה שהוא ירצה, אז מכל השלושה, גולדברג הוא האחד שאני מבטיח לך שלא תראה ב WWF (אלא אם כן יכול שינוי משמעותי ביחס שלו, מה שלא סביר עם האגו שלו) סטינג - מכל השלושה הרי שהוא הכשרוני ביותר והמתאים ביותר ל WWF הרבה יותר מקצועי ומוכשר ולא סובל ממקרה נדיר של אגואיזם, אבל מה לעשות, הזמן עושה את שלו, סטינג כבר לא צעיר, ולמרות שאני היתי שמח לראות אותו מסיים ת´קריירה ב WWF ,אני מאמין לסטינג כשהוא אומר שאחרי שהחוזה שלו עם "טיים וורנר" יסתיים, הוא יפרוש. מה שכן, אני מוכן להתערב שאת ריק פלייר אתה תראה בשנה הבאה ב WWF. סביר להניח שא בתור מתאבק, אבל קומישינר או משהו אני מאמין. TRIPLEfnH

למעלה