תגידו נשמות בקשר לתכנית של נתיבה

MADAM BI

New member
תגידו נשמות בקשר לתכנית של נתיבה

בן יהודה ברשת ב´ בלילה שלעתים מזומנות אני מקשיבה לה ונהנית בצורה בלתי רגילה היא פעם אמרה שהיא משמיעה שירים רק עד 48 מישהו יודע למה בעצם? הרי גם שירים של מלחמת השחרור וקום המדינה הם נוסטלגיה

MADAM BI

New member
שירי הפלמח כל היום ברדיו. נורא מרגש

וגם נורא עצוב חשבתי - יש כל כך הרבה שירים מעבר לידועים שאנשים בכלל לא מכירים מימי הפלמח והציזבטרון והחישטרון וכו וכו והבריגדה היהודית למה לא מקדישים להם תכניות קבועות ברדיו? אני מוחה!!! בואו נעשה עמותה אגב,מישהו יודע היכן נמצא בנו השישי של גנדי ששמו מנחם הרשל? איזה הלווייה מרגשת ואיזה מלים נוסטלגיות מדהימות חכמות מלאות תוכן הדמות של גנדי כל כך אניגמטית וכל כךמלאת סתירות שהוא ממש מרתק אותי ותמיד ריתק אותי על אף כעסי על טרנספריותו ובתור גבר יותר צעיר אף נמשכתי אליו מאד!!

magy

New member
מאדאם, תגידי, שאבוא אלייך

הבייתה כדי ללמד אותך לשרשר????? אני גובה כסף ......תשאלי מישהו שיענה לך בחינם איך משרשרים.... ברצינות..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

magy

New member
איך עושים שהלינק ייראה בכחול

ובגוף ההודעה.....??? ולא למטה...............

עיניים

New member
את שואלת אותי?

המון שאלות יש לך היום על סקס אוראלי, על לינקים כחולים..... מה יהיה איתך??? אז ככה: יש שתי קבוצות של תיבות להדבקת הכתובת הרצויה. העליונה - (בה את משתמשת) והיא מופיעה מתחת להודעה בלינק חום. והתחתונה- בה את מדביקה את הכתובת, ומול הכתובת - באותה תיבה מצד ימין , עלייך לרשום מילה אחת או מספר מילים צמודות המופיעות בהודעה עצמה. מה שאומר - שבהודעה ללא מילים לא יכול להופיע לינק כחול..... ומה שאת לא מבינה - תשאלי. אמא שלי תמיד אומרת "לפה סגור - לא נכנס זבוב"..... (וכל קשר לפתרון החידה שלך על הסקס האוראלי - מקרי בהחלט).....
)

magy

New member
עשיתי מה שאמרת....

לא הצליח לי....... אולי מאדאם תלמד אותי להכחיל.....ואני אלמד אותה לשרשר..... כמעט ברחה לי מילה אחרת............. אופסססססססססססססס

magy

New member
בדיחה על אוסאמה בין לאדן

ערבי אחד הולך ברחוב בת"א. ניגש אליו יהודי ואומר לו: "אתה נראה לי מוכר, מי אתה?" הערבי עונה לו: "אני אוסמה", ואז היהודי אומר לו: "אה ... אחותך היא זונה ביפו!" מתפרץ הערבי בזעם: "מה זה? איך אתה מדבר? עכשיו אני הולך להגיש נגדך תלונה במשטרה!!!" ניגש הערבי לתחנת המשטרה הקרובה להגיש תלונה. היומנאי שואל אותו "מה שמך?", עונה הערבי "אני אוסמה"; אומר לו היומנאי: "אה ... אחותך היא זונה ביפו!", מתפרץ הערבי בזעם: "מה זה? איך אתה מדבר? עכשיו אני הולך להגיש נגדך תלונה בבית המשפט!!!" ניגש הערבי לבית המשפט. שואל אותו השופט "מה שמך?", ועונה לו הערבי "אני אוסמה", אומר לו השופט: "אה .... אחותך היא זונה ביפו!" מתפרץ הערבי בזעם ואומר לשופט: "מה זה? איך אתה מדבר? עכשיו אני הולך לתבוע את כל מדינת ישראל בבית המשפט העליון של ניו-יורק, נמאס לי שכולם מלכלכים עלי פה!!!" טס הערבי לניו-יורק, מגיע שם לבית המשפט העליון. השופט שואל אותו "מה שמך?", עונה לו הערבי "אני אוסמה", קם השופט בתדהמה ואומר לו "בין-לאדן?!?!?!?!" נבהל הערבי ואומר לו "לא ... אוסמה שאחותו זונה ביפו!" וכמה שאלות שאלתיות מאד...........

שקדי

New member
שחררי חופשי...........

את המילה שכמעט............ את פה בין חבירים חוץ מזה את המנהלת לא???? מה נעשה לך..................????????

magy

New member
לא מתביישת מכם.

מתביישת ממני.... וחוץ מזה אם יברח לי פעם אחת.........זה כבר לא יירצה לחזור למקום .... לא רוצה להפוך את הפורום לפורום גסויות של המינהלת..... כי המיניילת.......כמו שאומרים ברומנית.......יודעת לדבר מילים גסות.... עד שאומרים לה.......דייייייייייי..........סתמי כבר...... לא כל אוזן בנויה....לגסויות..... לא כל פה....בנוי..... אבל תמיד אמרתי לגברים שנבהלו ממני........"כלב נושך...... ביג´י יומו........סתם........ סתםםםםםםםםםם

magy

New member
את רואה? אם מסבירים לי לאט

אני מבינה די מהר........ תודהההההההההההההההההההההההההההההההה
בשבוע הבא אייקונים חדשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ורק את הפטיפון העתיק שלי......לא רוצים לעשות לי.......... תמיד מקפחים את השחורים.........
))))))

magy

New member
מה המסקנה.........?

לא כל פגיעה היא בול....... לא כל נסיון מצליח בפעם הראשונה.... לכן צריך לתת הזדמנות נוספת... לכל בליינד דייט .. וגם ז....ן..........שלא מצליח בפעם הראשונה..... צריך לנסות שוב....... אסור להתייאש בפעם הראשונה .....שניייה....שלישית....שלילית...רביעית.....חמישיתתתתת חמישים.......שבע מאות וחמישים........יקר לי......(יצפאן) אה....... לא על זה דיברנו.... גם הרוח וגם השטות יעברו......לא לדאוג.... חושך.........באירופה.......עדיין אחרי הצהריים.... נו.....אז איפה יותר טוב...??????

נתיבה

New member
נתיבה היתה מ"מית בפלמ"ח.

חיברה שלשה ספרים..בערך.ועוד אחד שלא קראתי. קראו לה ´השדה הצהובה´..ולא עושה חשבון לאף אחד. כשמבקשים שיר שחובר או הושר לראשונה לאחר המדינה ולא לפני המדינה..היא רק מציינת את זה. בינתיים לא שמעתי למה ומדוע.? אולי כי את היתר כמו שירים של להקת הנח"ל ולהקות אחרות משמיעים בכל מקום. חוץ מזה צריך לשים גבול..וזה הכי מתאים..אבל זו רק השערה. ונסיים בבדיחה: לא תמיד השור מנצח.?

magy

New member
חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי.

ומי לא בא? שקדי..... וגלמידי חושב שאם הוא בחופשה הוא יכול לדפוק נפקדות??????? לא........ בשבוע הבא.....ההורים של גלמידי למורה להיסטוריה.......שניהם......ביחד....ולא איכפת לי שהם לא יכולים..... שיבואו........כמו שהם........ זה לא רחוק......בכל מקרה........
)))))

עיניים

New member
ואני חשבתי

שאת עם סמי במיטה,,,,,,, מי היה מעלה בדעתו שאת יושבת ומחכה, יושבת ובוכה על שקדי וגלמידי שלא באו
תגידי, מגי, הוא כבר עשה את ה"איך קוראים לזה" עם אשתו??

למעלה