תגידו, נשים

תגידו, נשים

גם אצלכן קרה שברגע שהאקס עזב את הבית כל הבית התחיל להתפרק?? השבוע התקלקל התנור, אתמול נשרפו שתי נורות, הבוקר מכונת הכביסה הפסיקה לכבס ועכשיו גם המיקרו לא ממש הסכים לחמם לי את ארוחת הצהריים....

destiny36

New member
הצרות אצלך באמת באו בשלשות

אפילו 4
מה שבטוח גרוע מזה כבר לא יקרה וצפוי לך שבוע רגוע בהחלט

magic40

New member
הגיע הזמן לקנות ארגז כלים../images/Emo13.gif

עכשיו הזמן להוכיח לעצמך אני יכולה להסתדר גם בלעדיו

ברור שאני יכולה

בדיוק בעוד חצי שעה אני הולכת "לשפכטל" את הקירות בבית. נתקפתי בקדחת הצבע.

משהו כזה...

יש לי בעיות עם חבלי הכביסה ועוד כמה וכמה תיקונים. אבל בשביל זה אפשר להביא איש מקצוע.

ואני הודעתי לפרוד שאת כל התיקונים

שניתן לעשות ללא עזרה מקצועית בבית הוא ימשיך לעשות.... זה הבית של הילדים שלו, שיעבוד! :)

למה איש מקצוע איפה החברים?...

דרך אגב יש חברים טובים ואף מקצועיים כאן בפורום תבקשו יפה ותראו שתענו מהר

קטן עליך...

אם תקחי בחשבון שאירועים כאלה הם חלק מהחיים תדעי לההתמודד מולם לצערי יש גלים כאלה כל כמה זמן

תודה אילנה

לא כתבתי את ההודעה מתוך חוסר יכולת להתמודד אלא להיפך, בהומור מסויים... יודעת בהחלט להבין שזה חלק מהחיים. עכשיו רק צריכה למצוא הנדי מן זמין.

את יודעת בעבר וגם היום...

קורה דבר מאוד מעניין כל פעם שהיייתי לקראת תליית וילונות או דבר אחר שהייתי צריכה עזרה הייתי מכירה מישהו שהיה שם עבורי סידר, תקן, תמך וחלף מחיי לכם זה גם קרה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן כן וכן../images/Emo122.gif

הכלב עשה פיפי בבית והוא כבר בן 4. מכונת הכביסה התקלה והיה שיטפון בבית. התריס שלא היה אטום הכניס לתוכו אל גשמי הברכה אל תוך המטבח. סתימה כללית בבית. המחשב התחרפן. המטפלת הזוגית ששנינו רצינו לדבר איתה נסעה לחודש לחו"ל. האסלה מתנדנדת ומתקן נייר הטואלט נפל. מקווה שיסתיים הזה.

תני את הכלב לשכנים

העבירי את הכביסה למכבסה הקרובה תדביקי ניילון של החדר האטום על החלון (לא עוזר לגז חרדל, אבל אולי למים כן) תדפקי בפטיש 5 קילו על המחשב סעי אל המטפלת לחו"ל ותעשי פיפי בעמידה :))) בקיצור, לקחת הכל ברוח טובה ובהומור ולהמתין עד יעבור זעם...

למעלה