תגידו נכון ש

Curly

New member
תגידו נכון ש

קוומי נורא דומה לבחור ההוא מהסידרה תהילה? זה שהיה מנגן על הפסנתר? זה עם הליפה שהמורה לקלסי הכי אהב אותו? נכון נכון נכון???????? טל

Curly

New member
כן הוא כן

כן הוא כן כן הוא כן כן הוא כן כן הוא כן כן הוא כן כן הוא כן כן הוא כן כן הוא כן טל שחושבת שהוא כן

babe10

New member
אם יש לך את שומר המסך

שקודמן הכין, תסתכלי על התמונה (הלא כל כך מוצלחת) שלו עם החולצה בצבע זית והז´קט השחור. קופי! אני אמרתי את זה מההתחלה שראיתי את התמונה... אבל במציאות - חבל על הזמן - קוואם הרבה יותר כוסון. ברונו הוא דגיגון מצוי..

babe10

New member
טוב... ../images/Emo9.gif

דגיגון זה דג קטן מצומק וחמקמק, רואים הרבה כאלה כשצוללים ב´מערות´ מול מלון הנסיכה באילת, או ב´סלע משה´ ובכלל בים האדום. אלה דגים רזים וקטנים ללא אישיות או קסם מיוחד, וגם בלי הרבה צבעים. בקיצור - דגים פארשים... דגים שאפילו חתולים לא יטרחו לנסות לתפוס, דגים שאם ייכנסו לפה של כריש הוא יתעטש אותם החוצה כי יחשוב שהם פירורים מיותרים.. בקיצור - שלא כמו קוואם הכובש, ברונו נראה יותר כמו דג כבוש...

mc buhara

New member
אני יסע בהזדמנות לאילת...

כדי להבין את המושג עד הסוף ואיך שאני רואה את זה לא לקוואמי ולא לברונו אין חזות "כובשת" אבל לשתיהם יש אישיות "כובשת"

babe10

New member
חובה!!!

אחרי שלקחו לנו את סיני עד יעבור זעם, ובתחומים הקרובים אלינו זה ה-מקום לנקות בו את הראש. מומלץ לא בחופים הומי אדם אלא במועדוני צלילה, או הכי טוב מתחת למים. ולגבי - קוואם - נו טוב, זה כבר עניין של טעם. והוא בהחלט הטעם שלי...

Gershenman

New member
לי יש שאלה אחרת לבייב 10.

מה לעזאזל את כותבת הודעות בפורום בשעה 9:40?????? לכי לישון!!!

babe10

New member
סליחה, אפשר לקבל הסבר?... ../images/Emo9.gif

מה זה שינה? זה הדבר הזה שכבר שבועיים אין לי?... שבועיים אני ישנה ממוצע של שעה בלילה. ולא - לא מהסיבות הנכונות... בריאה עליך!

Gershenman

New member
היום,כשהעירו אותי באכזריות בשעה 10

אני כמעט התמוטטתי....ואין לך מושג למה הייתי צריך להתעורר ואיזה קשה היה הדבר הזה...מה שמפחיד זה שביום רביעי אני עובר את זה שוב.. ככה ישנים טוב בשבוע האחרון של החופש... בריא עלייך! איש הגרשן...

babe10

New member
אל תכעס חמוד..

אבל בוא לא נפתח את הדיון הזה פה, הוא מה זה לא קשור לפורום. אתה מוזמן לפנות אליי באיי סי או במייל. בריאות.

בלה- בלה

New member
לא הוא דומה ל

זה מהפרסומת של ספפה של אמינח זה שהולך להיות מנחה בערוץ הילדים(אל תשאלו איך אני יודע את זה)

למעלה