תגידו משו..

muldercrushed

New member
תגידו משו..

mr.x, הוא עובר עם מאלדר או עם קאנסר מן?? ואיך בכלל הוא הגיע אליהם? (אותה שאלה לגבי קאנסר מן)והאם הוא בכלל סוכן כפול? עדיין לא הצלחתי לפצח אותו.. האמת שגם את סקינר לא הצלחתי לפצח.. כלומר הוא ראש הf.b.iוהכל ובעיקרוון הוא לא רע אבל לא הבנתי אם הוא שונא את סקאלי ומאלדר או לא...

Ice Age

New member
תשובות

קודם כל, זה לא מר X אלא פשוט X. הוא נקרא ככה על שם הדרך שבה מאלדר מודיע לו שהוא רוצה להפגש איתו - הוא מדביק X על החלון שלו. הוא עובד גם עם מאלדר וגם עם הצד האפל של הממשל (כולל CSM). הוא הדליף מידע למאלדר הרבה פעמים, אבל הוא לא היה מוכן להיחשף בעצמו (כמו למשל בפרק עם הכבלים). האינטרס שלו לא ברור, אבל הוא כנראה רוצה במידה מסויימת לחשוף את העוולות של הממשל. CSM לא מנסה אפילו לעזור למאלדר, אלא רק לעצמו. סקינר, לעומת זאת, הוא תמיד לטובת מאלדר וסקאלי, אם כי לא תמיד זה כל כך ברור (בכמה מפרקי המיתולוגיה חשבו שהוא נגדם). ואגב, הוא לא ראש ה-FBI, אלא רק assistent director שם.

1Shir

New member
בעניין ראש ה-FBI

הוא אף פעם לא לקח חלק בענייני הסדרה, נכון? וחוץ מזה, קרש היה אסיסטנט דיירקטור כמו סקינר ואז קודם לסגן דיירקטור או משהו כזה, לא? מה זה אומר? כמה דרגות זה מתחת לראש ה-FBI?

Gilliana

New member
אז זה הולך ככה:

ראש האף.בי.איי - DIRECTOR סגנו - Deputy Director ראש המטות המשולבים - Chief of staff מתחתיו יש את מנהלי המחלקות השונות: 10 במספרן (אם תרצו, אוכל לפרט בהמשך) כאשר מתחת לכל מנהל יש Assistent Directore ו/או Executive assistent director.

1Shir

New member
אז קרש היה מספר 2 ב-FBI

ועל מספר 1 לא שמענו, נכון? כל הכבוד על הבקיאות (את בטוחה שאת לא ב-FBI?..) וכמובן שאם בא לך פירוט של 10 המחלקות יהיה מאוד מעניין!! אז אם הבנתי נכון למעשה בין סקינר לקרש מפרידים 2 תפקידים..

Gilliana

New member
תזכירי לי מה היה קרש

? Deputy director ממש מכה הזכרון שלי... וזאת ההזדמנות גם לתקן איזו שטות שכתבתי - כמובן שזה רק "ראש המטות" ולא "ראש המטות המשולבים" שזה בכלל תפקיד צבאי
ומכיוון שביקשת את פירוט המחלקות, הרי הן בתרגום חופשי: - משרד היועץ הכללי - חטיבת חקירות - משרד יחסי ציבור - משרד יחסי קונגרס - מזכירות מנהלתית - קצין מידע ראשי - קצין טכנולוגיה ראשי - משרד הקבילות - המשרד לאחריות מקצועית - המשרד לשוייון זכויות בהעסקה

1Shir

New member
../images/Emo127.gif כן בדיוק זה מה שקרש היה..

תגידי וחקירות זה לא הרוב??? סקינר הוא סגן של זה שאחראי על כ-ל החקירות?? זה המון!

Gilliana

New member
חקירות דורשות...

... הרבה מה שנקרא "יחידות סמך" כדי לתפעל את היחידה כראוי - למעשה כל תשע היחידות האחרות הן יחידות תומכות. וסקינר? בודאי, !Skinner is the man

muldercrushed

New member
וואו!! גילי!!!

לא הייתה לי ההזדמנות להכיר את כל הצדדים שבך!! מאיפה הבקיאות הזו??? עכשיו סתדרו לי מלא דברים בראש ואל תדאג מאיר, לא שחכתי אותך ותודה גם לך!!

Gilliana

New member
../images/Emo9.gif

סיפור ארוך. אם תבואי להרצאה שלי באייקון - תביני לפחות חלק נכבד מהעניין
אבל סתם מעניין אותי לדעת מה הסתדר לך בראש?

muldercrushed

New member
אמממ...

האמת לא כ"כ הבנתי מה היא הדרגה של אסיסטנט דיירקטור וחשבתי שהיא הרבה יותר גבוהה ממה שאמרת (הסתדרו עוד דברים אבל אני אחרי צום והראש שלי לא בדיוק צלול...) אהה!! ובקשר לאייקון, יכול להיות שאני אבוא!!!

למעלה