תגידו משהו??

תגידו משהו??

למה יש צ´אט לפורום הזה..? אף אחד לא נכנס אליו ואני חושב שחבל...! הדיונים שם יכולים להיות גדולים. תחשבו על זה מי שיש לו שאלה שואל וישר מקבל תשובה זה יכול להיות ענק.. ליאור.

alfred

New member
ובכן, אם להישאר נאמנים לסובלנות...

שאותה מקפידים חברי הפורום לטפח, אז ככה. הפורום הוא פורום הוא פורום. הצ´אט הוא צ´אט הוא צ´אט. אם אין אף אחד בצ´אט בשעה שהפורום הומה, מה זה אומר?, נכון ידידי, אנשים נשארים נאמנים לצורת התקשורת של הפורום, כי זה מה שנוח להם, וגם, ובעיקר, כי זה מה שהם אוהבים. אתה מתעקש על צ´אט?, שב בצ´אט וחכה לנשמה תאומה. הדרך לתקשר בצ´אטים אינה עוברת דרך הפגזת הפורום בשלוש הודעות רצופות בנוגע לתחילת לימודיך. אגב, על מה אתה מתחיל ללמוד, על CR?...
יום טוב לך.

למה אתה מתקיף..?

מה הבעייה שלך..? אי אפשר לשאול אותך שאלה בלי התקפה..? קודם לפני שאתה מגיב תירגע ותשתה מים קרים!!!. ודרך אגב אני לומד לשטח 50 סמ"ק... מודה לך מאוד על ההענות שלך ליאור.

ודרך אגב.. מי שואל אותך כמה שאלות

לכתוב.. אני אכתוב כמה שבא ומתי שבא לי.. אתה לא חייב לקרוא ולהגיב... ליאור.

Easy_Rider

New member
היי - אתה יודע אל מי אתה מ-ד-ב-ר ?

1. ישנם כללי התנהגות, קוד מסויים, שנקבע בצורה לא פורמאלית על ידי חברי הפורום. 2. לא נאה ולא יאה לפתוח כמה הודעות באותו נושא, בטח ובטח שלא ע"י אותו אדם. אם לא קיבלת תשובה, או שלא יודעים, או שזה לא מעניין... 3. מה זה לומד לאופנוע שטח 50 סמ"ק ??? זו תעלומה !!! רבותי, יש פה תעלומה, אך אולי חידוש שאנו לא יודעים !!! האם מורי הנהיגה נטשו את הפיור לטובת ימהה DT ? האם התחילו ללמוד רכיבה על אופנועי 50 סמ"ק בבתי הספר לנהיגה במקום על טוסטוסים אוטומטיים ??? מי שמע ? מי יודע ??? ... 4. אם תכתוב מה שבא לך מתי שבא לך, מהר מאד תמצא ... בעצם, עוד אין לך אופנוע, אז אין מה להעמיד לך על בלוקים ... (תשאל את גילי עם הגבס, אופס... עם הדיורז´ן ...)

לידיעתך..

כל מה שאני עשיתי זה שאלתי מספר שאלות לפני שאני מוציא רשיון.. אני נמצא בפורום הזה כבר זמן רב ואני לא מפרסם הודעות באותו נושא... למה שאלפרד יבוא ויקטול אותי? חבל שזה צריך להיות ככה! ליאור.

alfred

New member
אלפרד אינו תוקף, אלפרד מסביר...

וכדאי מאוד שליאור יחליט אם הקו בו הוא נוקט הינו התקפתי או הגנתי. כשליאור יגדל, הוא יבין שבחירת קווים אינה עניין של מה בכך. זו תגובתו האחרונה של אלפרד בנושא. כמו שאמר כבר מישהו, שיגמר כבר החופש...

M.Z

New member
למה להתעצבן ביום שישי בערב ../images/Emo6.gif

אולי באמת מתום לב - הוא לא שם לב בין צ´ט לבין פורום. הבחור צעיר - על קוצים, לא נורא , נהייה סבלניים

אלפרד , איזי - תרגעו ! מה יש לכם

מה קרה , אנשים , נפלתם על הראש ? אז מה אם הוא לא רוכב על R750 כבר 70 שנה ! אסור לו לדבר . הילד רוצה לדעת זה המקום הנכון ללמוד ! או שאולי לא ? חשבתי שאתם מנסים ליצור תדמית חדשה לאופנוען הישראלי - לא ככה ! תהיו רגועים זה לא הפורום של אבא שלכם

הנה הגיע העוזר ..

מטרו מוטור רוצה להיות העוזר ליונת השלום .. ליאור אתה מוזמן לשאול .. רק חשוב מאוד לא לפתוח כל הודעה 3 פעמים זה לא משכנע אנשים לענות .. וכמו שראית מעצבן את חלקם .. וליאור זהו המקום ללמוד ואנשים מאוד נחמדים כאן ומסבירי פנים (ע"ע בילבי
) בכל מקרה שמחים שאתה איתנו מטרו מוטור בילבי שמתמחה בדיילות והסברת פנים אבל תפקידה האמיתי הוא יונת שלום .. נ.ב. השם הפרטי זה מטרו ? או מוטור ?

alfred

New member
למה שלא יופיעו באנרים של מוסכים?...

יש לנו כבר את יוני א., את עופר ג., את ההוא מארנון ( שנעלם קצת), ועכשיו גם את מטרו. (וזה לא כולל את החבר של איתן
שנושל ממעמדו). לא הגיע הזמן לסבסד את שעות הגלישה על ידי היבואנים?!...

gixer

New member
אלפרד משעמם לך בחיים ?

מה רק לבכות כל היום זה מה שיש לך לעשות ?

gixer

New member
טוב ... טועים ...לא שמתי לב

בילבי יקירתי ההודעה של מטרו היתה בעצם שלי אני בטעות שלחתי אותה אחרי אישתי שהיא כמובן מטרו מוטור אז קורה טועים . אני מקווה שהכרוב לא יגרש אותי מהפורום ו.. מטרו זה השם הפרטי מוטור שם משפחה

ככה gixer .. נסלח לך .. וזה רק בגלל

שהבאת הרבה מאוד כבוד הביתה .. ואני בטוחה שמטרו מוטור גאה בך.. וואי איזה שם היא בחרה לעצמה .. בילבי שעדיין בוחרת בשלום וביונים

gixer

New member
גיקסר לא מתבייש

אישתי יקירתי לא מתענינת בפורום היא יצרה שם משתמש רק כדי לפרסם את ההפנינג מחר ומן הראוי היה לתת לעצמה שם זה ! אין מה לעשות לומדים לחיות עם זה

Nה?? מה מחר ? שו מחר?

אתה לא קורא את ההודעות שלה? זה 1.09.01 . קרבונית שמעמידה דברים על דיוקם?

למעלה