תגידו משהו

giulietta

New member
תגידו משהו

אתם לא המומים ממה שקרה שם ברוסיה?
אז פסדר, לא כל מבצע חילוץ יכול להיות אנטבה, אבל, 100 הרוגים זה נחשב חילוץ מוצלח??!! (ועוד לא ברור כמה פצועים). באמת, אני לא שופטת (מי אני בכלל) והצ´צ´נים ידועים הרי באכזריותם, אבל... אבללללל... זה ממש נראה כמו מבצע מתוך יאוש... ואריק שרון עוד שלח להם מברק ברכה על ההצלחה.. אצלינו 100 הרוגים זה מגה פיגוע ואצלם, "הצלחה"... לא מסתדר לי...

67 הרוגים..

ג´ול ורובם הטרורסטים וביחס לשבע מאות שהיו שם אז זה נחשב להצלחה, תארי לך שהיו מפוצצים את כולם..

י פ ה 1

New member
דרדסית

זה כבר הגיע ל96 אנשים--הטרוריסטים לא היו הורגים יותר מזה--טיפשים

sahr12

New member
כן למרות מספר ההרוגים...

זוהי עדיין נחשבת הצלחה,פשוט תחשבי על האופציה השנייה.....700 הרוגים.. אל תשכחי שהיו 40-50 מחבלים...בפנים,והמון אמצעי חבלה... שמעתי בבקר פרשן צבאי שאומר..שאנטבה זה לא!כרגיל השחצנות שלנו.. הוא שכח את מקרה נחשון וקסמן ז"ל..דירה כמה מחבלים בודדים.. החטוף נהרג,המפקד נהרג... שלא נדע מצרות..

גל ים..

New member
אותי מפחיד נושא הגז יותר....

ההרוגים חלקם נפטרו מהגז .....!!!!! מישהו שם ליבו לקטע המסריח הזה...הרוסים התחילו את המלחמה הבאה שתבוא עלינו...מלחמת הגז!!! הפחד הגדול של האנושות פרץ דווקא מהמקום הכי פחות שידעו עליו...זה הרבה יותר יושב לי בראש כבר מספר ימים...והרי זה הפחד של האמריקאים להכנס לתופת של מלחמת המפרץ...והרוסים בעצם התחילו את הניסוי הראשון בגז על פעולות טרוריסטוית...האם זו תהיה השיטה הבאה ?? ומה המסקנות בעצם שלא היתה ברירה אחרת אלא להפעיל גז ובכך להרוג גם חפים מפשע ?? אולי היה צורך לעשות שיקול אחר של תגובה??? מפחיד מאיים מכביד על הנשמה...וההרוגים הם באמת החלק הארי פה כי יכלו למות יותר והרי הם התחילו בהוצאה להורג שלהם שם.. עצוב אין מילים והפחד הגדול שהעולם שותק לשמע המילה גז..והרי שכחו את השואה??? גל

נעמי 1

New member
גם אני לא ממש ...

רואה בזה הצלחה. זה אסון נוראי. בכלל... אני חושבת לעצמי מאיפה צצים כל כך הרבה אסונות בעולם... מה מניע את האנשים להיות כל כך רעים... שואלת ושואלת... ותשובות... אין. נעמי

היה גם תקדים מסוכן

בפעם הראשונה השתמשו בגז העצבים. נכון שזה היה למטרות חיוביות, אבל בכל זאת - תקדים.

גל ים..

New member
בדיוק חולם זה היה תקדים מסוכן ....

לאנושות ואולי מעז יצא מתוק אך האומנם???האומנם העולם יפחד היום להשתמש בזה נגד פעולות טרוריסטיות ואולי בכלל הטרוריסטים יתחילו להשתמש בגז ???אם אפשר להרוג כמות גדולה כזו במכה???? האם השואה בפתח ??? שאלות אלו קשות לפיענוח היום ...אך יש לשים עליהן את הדעת הרוסים עשו צעד קיצוני וטראגי בהצלת חפים מפשע ומי יודע אם הם לא נתנו את הירייה הראשונה בכך שחשפו את מה שכולם פוחדים ממנו..מי יודע מה הנזקים שיגרמו לפצועים בעקבות הגז?? מי מבטיח שהם יחיו ?? מי מבטיח מה יקרה להם בעוד עשרים שנה?? ואיזה אכות חיים תהיה להם?? שאלות שאיש לא נתן עליהם את הדעת כשהם עשו את מה שהם עשו והעולם כמו תמיד שותק!! רואה רק בגבורה את הפעולה הרוסית שלא נכנעה לטרור.. והאם לא היתה פה גם מעשה רשלנות?? האם לא צריך לשפוט גם את אלו שפעלו כביכול למטרת שלום?? זו דילמה חזקה מאוד מה צודק ומי צודק ולמה היה צריך לפעול כמו שפעלו?? גל

נו באמת..

רוסים ישפטו את עצמם? רק אנו מומחים בתחום הזה. ועדת חקירה על ועדת חקירה... סה"כ בסיפור הזה היה גם כמה נקודות חיוביות. שוב הוצג האיסלאם כדת של טרוריסטים ורוצחים. זה לא חדש במיוחד, אבל כשזה פועל על אמריקאים או על הרוסים, יש בזה גם כמה תוצאות חיוביות. אולי.

sahr12

New member
תיקון קל...

התקדים בשימוש בגז היה של עיראק נגד הכורדים...מה גם שעדיין לא ידוע באיזה גז השתמשו הרוסים...וחוץ מזה אין צורך להיכנס לחרדות... יש בעולם המון סוגי נשק וכלי משמיד...שמעוררי חרדה ופלצות.. המטרה היא שהם יהיו בידי מדינות מתוקנות,בידי שלטים שמוחם בראשם.. ולא בידי דיקטוררים,וקיצוניים...שיאמרו תמות נפשי עם פלישתים... גם בזמן מירוץ החימוש,והמלחמה הקרה..נאסף ופותח נשק להשמדה המונית למכביר..מצד שתי המעצמות..זנ יצר את המונח "מאזן האימה" המפורסם.. לאחר מכן נחתמו כמה אמנות לצימצום...כלי הנשק...מה שקרה שלאחר נפילת ברית המועצות והקומוניזם..נחלקו שם למדינות רבות ומתוך האנרכיה שנוצרה ובווקאום השילטוני במדינות מסויימות..נוצרה זליגה של מערכות הנשק והטכנולוגיה הרוסית..לידי אנשים-קבוצות-אפילו מדינות (אירן כמשל) כל עוד הנשק,והטכנולוגיה מצויים בידי מדינות מתוקנות..אז זהו הרע במיעוטו... ותתנו קצת קרדיט לאנשים שהחליטו על אופי הפעולה כפי שהיה.. שזוהי ההחלטה הנכונה היחידה בסיטואציה שנוצרה...וכן בפעולות מסוג זה לוקחים סיכון של הריגת חפים מפשע (אוליי) או עם הסתברות ודאית למספר מסויים.. של הרוגים...מאשר הריגה ודאית של כל בני הערובה..אין מה לעשות.. יש מצבים שהשיקול הוא שיקול קר! שימי קפה על הגז......חחחחחחח

sahr12

New member
תיקון קל...

התקדים בשימוש בגז היה של עיראק נגד הכורדים...מה גם שעדיין לא ידוע באיזה גז השתמשו הרוסים...וחוץ מזה אין צורך להיכנס לחרדות... יש בעולם המון סוגי נשק וכלי משמיד...שמעוררי חרדה ופלצות.. המטרה היא שהם יהיו בידי מדינות מתוקנות,בידי שלטים שמוחם בראשם.. ולא בידי דיקטוררים,וקיצוניים...שיאמרו תמות נפשי עם פלישתים... גם בזמן מירוץ החימוש,והמלחמה הקרה..נאסף ופותח נשק להשמדה המונית למכביר..מצד שתי המעצמות..זנ יצר את המונח "מאזן האימה" המפורסם.. לאחר מכן נחתמו כמה אמנות לצימצום...כלי הנשק...מה שקרה שלאחר נפילת ברית המועצות והקומוניזם..נחלקו שם למדינות רבות ומתוך האנרכיה שנוצרה ובווקאום השילטוני במדינות מסויימות..נוצרה זליגה של מערכות הנשק והטכנולוגיה הרוסית..לידי אנשים-קבוצות-אפילו מדינות (אירן כמשל) כל עוד הנשק,והטכנולוגיה מצויים בידי מדינות מתוקנות..אז זהו הרע במיעוטו... ותתנו קצת קרדיט לאנשים שהחליטו על אופי הפעולה כפי שהיה.. שזוהי ההחלטה הנכונה היחידה בסיטואציה שנוצרה...וכן בפעולות מסוג זה לוקחים סיכון של הריגת חפים מפשע (אוליי) או עם הסתברות ודאית למספר מסויים.. של הרוגים...מאשר הריגה ודאית של כל בני הערובה..אין מה לעשות.. יש מצבים שהשיקול הוא שיקול קר! שימי קפה על הגז......חחחחחחח

חניבעל.

New member
אגב

רוב ההרוגים היו עקב השימוש בגז, ובנתיים כבר 20 איש מהפצועים נפטרו... עוד ידובר על כך רבות... נ.ב. ישנם ידיעות על לוחמי סיירת מטכ"ל ששהו באזור...

למעלה