תגידו משהו...

ענת 19

New member
תגידו משהו...../images/Emo140.gif

איך הכרתם את רמי לראשונה? כאלו באמת תנסו להיזכר מתי בפעם הראשונה שמעתם שיר שלו או ראיתם אותו ואמרתם "וואו"! אף פעם לא עשינו שירשור של היכרות עם רמי.
כאלו תמיד רמי היה שם כולנו הכרנו אותו סתם ככה אבל אני לדוגמא זוכרת את הפעם הראשונה שממש שמתי לב לרמי זה היה בכיתה ט', קיבלתי במתנה מאבא שלי את "תפוחים ותמרים" ממש סתם לא אהבתי אותו או משהו, ופתאום שמעתי את הדיסק והתאהבתי לגמרי ב"גשר". מאז אני לא מפסיקה להתאהב. אני אל אשכח את הפעמים שהייתי הולכת לים ושומעת את "שמש" (בכיתה י' וי"א), האמת היא שעד היום לשמוע את רמי בים אני הכי אוהבת ומתחברת. לפני שנה בערך נסעתי לכנרת ופשוט הדבר הראשון שעשיתי היה לשמוע את "הים כבר לא" על שפת הכנרת. זאת הייתה אחת החוויות הכי מרגשות שלי. בכלל רמי ליווה אותי בשנים האחרונות בהרבה תקופות טובות או רעות, השירים שלו תמיד היו לי למשענת איפשהו. אז ספרו איך הכרתם לראשונה את רמי, ומתי קלטתם שאתם אוהבים את המוזיקה שלו?

PRINCESS GINA

New member
כשהייתי מאוד קטנה....

אמא שמה קסטה (מהישנות האלו..אלה עם הסליל השחור) עם השיר "תפוחים ותמרים". לימים אפשר היה לראות אותי באחד האירועים המשפחתיים מצולמת שרה את השיר בוידאו...מביך..אבל זאת אני
מהשירים האהובים עליי בילדות היו גם "ימי התום" של ריטה כמובן ו-"זה רק ספורט" של דפנה דקל האגדית
שהייתי מעריצה ענקית שלה..

../images/Emo13.gif

כשהייתי בכיתה ה' היה לי חבר שמאוד אהבתי...
חחח אני מאוד אהבתי את ריטה והוא את רמי.. אני זוכרת שהייתי באה עליו והיינו שומעים את האוסף של רמי ודיסקים של ריטה.. אחר כך במופע המשותף התחברתי אליו מאוד, מהצד הבוגר יותר.. ומאז אני מכורה סופית

pc girl

New member
וול...

לאחותי היה חבר (ז"ל..) שקנה לה ליום הולדת את המופע המשותף והיא השמיעה לי את שביל הבריחה וממש אהבתי את השיר.. אז התחלתי לשמוע עוד שירים מהאלבום ומאוד אהבתי אותו ואת ריטה. בסוף כיתה ו' אחרי שחבר של אחותי נהרג, שמעתי כל הזמן את המופע המשותף.. והאהבה שלי למוזיקה שלהם רק גדלה.

glitter8

New member
כמו אש, אש על הפנים...

כשזה היה להיט, היתה לי חברה שהיתה מעריצה שלו וממנה נדבקתי... וזה היה די מזמן...

Roni Manor

New member
וואוו...../images/Emo9.gif

אני מאז שהייתי ממש קטנה! הסיבה היא שאבא שלי גם קירח...ואני חושבת שהוא מאוד דומה לרמי...
בהתחלה זה היה בגלל שאבא שלי קירח זה היה שהייתי בת אמ...שלוש ואז ההורים שלי התגרשו...וממש שהייתי שומעת שירים של רמי הייתי בוכה..למרות שאני הייתי רואה אותו כל שבת שניה ואז אני התבגרתי ולמדתי לאהוב את בזכות עצמו לא בגלל שהוא דומה לאבא שלי וזה היה בערך בגיל..10 עכשיו אני בת 14 אז זה הסיפור שלי ככה אני "התאהבתי" ברמי ואני חושבת שהוא זמר נפלא!!

Dug E

New member
הופעה שלו ביום העצמאות עם המועצה

ב95/6 בגני תקווה. (הבמה הייתה מעל המזרקה של מועצת גני תקווה
) וממש נהנתי מההופעה.. עד עכשיו אני זוכר את הקריאות של הקהל: "רמי!! איפה ריטה??" והוא ענה לה: "עושה כסף בעיר אחרת"

Dug E

New member
הייתי בן 6-7

בערך שנה אחרי שהתחלתי לשמוע ריטה..ככה שרמי דיבר אלי יותר אז.

למעלה