תגידו משהו בנות

Luis Garcia1

New member
תגידו משהו בנות

אני בשוק אחו שרמוטה! אתן רוצות להגיד לי שקיאנו ריבס לבנוני??? מה הוא ערבי כאילו? מה זה צריך להיות? בטח יש פה טעות,זה לא יכול להיות

אכן כן קיאנו לבנוני אין שום טעות!

תחפשי בכל אתר ותיראי תפרטים שלו ותיראי שכתוב שמה שהוא נולד בלבנון.

הוא לבנוני..אבל לא ערבי../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif

חחחחחחחחחחחחח הוא לא ערבי ממש לא

willo1

New member
אכן. כמו שאמרו פה..

הוא לבנוני
אבל הוא גם חתיך!! את מוזמנת להצטרף אלינו. אנחנו נחמדים פה

מה אתן עושות צחוק?!

איך הגעתן לזה שהוא לבנוני? זה שהוא נולד שם זה לא אומר שהוא כזה אם נולדתי באיטליה וגרתי שם אפילו לא חודש זה עושה אותי לאיטלקיה? לא. כל עוד אין לי אזרחות איטלקית אני לא איטלקיה וככה גם הוא. עוד שניה תגידו לי שהוא פעיל חמאס \:

ברור שהוא פעיל בחמאס לא ידעת...

סתם... אם הוא נולד בלבנון הוא לבנוני כי זה ארץ מולדתו ואם את נולדת באיטליה את איטלקיה.

Aeon

New member
אני נולדתי בברזיל

זה אומר שאני דרום אמריקאית וקיאנו?- הוא לבנוני, בובה.

viki rose

New member
הוא לא לבנוני, הוא לא ערבי, כנסו

אבא של קיאנו הוא גיאולוג, אז הוא שהה עם אשתו בלבנון... וקיאנו נולד בזמן השהייה שם הוא חצי אמריקאי וחצי סיני הוואי לפי המוצא של ההורים שלו כן, חייבת להיות לו אזרחות לבנונית, אבל הוא לא ערבי, לא מוסלמי וכל השטויות האלה הוא פשוט.. נולד שם? מה יותר פשוט מזה?????

לדעתי

זה לא אומר שהוא לבנוני, זה כמו שתגידו שארגנטינאי (אשכנזי) הולך לעזה או לערב הסעודית חחח אשתו יולדת שם ואומרים שהבן שלו ערבי שהוא בלונדיני עם עיניים כחולות... זה מטומטם חחחח זה שהוא נולד לא אומר כלום!! אם המשפחה שלו התמקמה שם ונוצר דור חדש זה כבר משהו אחר... חחחח

Aeon

New member
גם אני לא גדלתי בברזיל

אבל הלאום שלי הוא דרום אמריקאי משמע המוצא של אהובנו הקטן - לבנוני. אני חושבת שגם אם ישאלו אותו הוא יגישד שמוצאו לבנוני.

afterglow1

New member
שכחת גם...

שהצבא הלבנוני רצה לגייס אותו... והוא בכלל לא קשור לשם. הזוי ביותר...

למעלה