תגידו,מכירים את "hairspray"?

תגידו,מכירים את "hairspray"?

אני אישית מגלה אותו רק בזמן האחרון...בכל מקרה,אני אמליץ לכם על שירים טובים להיכרות ראשונית עם המחזמר- "whitou love"-שיר מקסים ומתוק,במיוחד הפזמון החוזר,שימו לב איזה ביצוע מרביץ הזמר!!!אני מנסה לעשות את זה ביומיים האחרונים! "cooties"-שיר מצחיק מאוד "it takes two"-שיר שתופס מקום של כבוד ברשימת שירי האהבה המוצלחים בעולם מחזות הזמר. "good morning baltimore"-השיר הפותח של המחזמר-הוא טוב ומשעשע,ובעיקר מעביר מצוין את הקונספט של המחזמר הזה. על כל פנים,רק שתדעו מראש,זה מחזמר שטותי ומקסים,בראש טוב,מאוד צבעוני ומאוד מצחיק,יש שם ממש קטעי סטנדאפ. תהנו,ואם תשמעו את השירים,גם תגיבו...

לגבי הרספריי

קיבלתי את הפסקול מחו"ל. נחמד. אבל לא ממש הבנתי על מה ההתלהבות. זה זכה בהמון פרסים, מסתבר. אני אגב הכי אוהב את השיר הראשון (גוד מורנינג בולטימור). יצא לך לראות את הסרט?

Nir5L

New member
כן אני מכיר..:)

זה היה סרט שהפך למחזמר בסרט כיכבה ריקי לייק בתפקיד הילדה מכיר את המחזמר כבר הרבה זמן ומאוד אוהב את good morning baltimore

VAMPhantom

New member
מכיר מאוד את הסרט המוטרף!../images/Emo6.gif

דיווין שיחק בתפקיד הראשי, האמת, חבל, הוא היה יכול לגלם מעולה במחזמר גם, אם רק היה שורד ונשאר בחיים...

VAMPhantom

New member
עד כמה שזכור לי...

בגלל עודף משקלו הגדול, סיבוכים במערכת הנשימה שלו. חבל, היה אחלה של אדם, קצת מתוסבך, פעם בחור ופעם בחורה, אבל היה 10!

תגלית

New member
כעמט והלכתי לזה, זה להיט בברודווי

וגם בקרוב יגיע לטורונטו. אי אפשר שלא לחזור ממנהטן עם תחושת החמצה לגבי מחזות-הזמר. צריך תקציב באמת אסטרונומי כדי להספיק ולראות כל פעם עוד ועוד... אולי כשנהיה רוטשילד. דרך אגב - אני זוכרת במעומעם משהו על זה שריקי לייק הופיע בסרט הזה. צבי - אולי תעשה עבודת מחקר קטנה ותמצא איזה קישור שניזכר בתמונות מתוך הסרט?

VAMPhantom

New member
כבקשת הקהל../images/Emo8.gif מס' תמונות:

מצאתי כ-4תמונות מייצגות... אגב, מישהו זכר/ה שמי ששיחק לצד דיווין וריקי לייק הוא לא אחר מאשר אביו של בן סטילר?
(מדובר באביו של ג'ורג' קונסטנסה בסיינפלד
)

למעלה