תגידו, מי משלם?

lady fantasy

New member
תגידו, מי משלם?

שאלה לבנות: כשאתן יוצאות לדייט, בעיקר אם זה בתחילת הקשר, אתן אוהבות שהוא ישלם עליכן? למה? אני חושבת שזה קצת מעליב. כלומר אנחנו כבר לא חיים בתקופה שבה אסוןר לנשים לעבוד, ושיהיה להן רכוש משל עצמן. וגם מה אני, נערת לווי? הוא צריך לשלם לי כדי שאני אצא איתו? אני נותנת לו שרות? שאלה לבנים: למה אתם מתעקשים לשלם?

יש לזה 2 תשובות

תלוי מי הבחור:
ג'נטלמניות- ככה זה היה וככה זה יהיה...
מצ'ואיזם- פשוט להראות שאתה הגבר...

*-*SUNSHINE*-*

New member
האמת

שאני מאלה שמתעקשות לשלם די נראה לי מפגר שהוא ישלם וכל זה..לא שאני פמיניסטית מטורפת,אבל..לא יודעת ,זה פשוט משונה קצת.. ואם הוא משלם,מה כ'פת לי,יותר טוב?
(לא ,אני לא חמדנית) לא קטע של שירות או משהו אבל זה קטע של בנים "להרשים" או משו כזה לא? ולי נראה שהכל תלוי בכלל בדייט שהיה..

yofi tofi

New member
שנ,אני מסכימה איתך.. (+התאוריה שלי)

אם הדייט הלך סבבה והבחור רוצה להמשיך בקשר,אז הוא כמובן רוצה "להרשים" וכל כן הוא ישלם אם הדייט חרא,הוא פשוט יתפלל שהיא תמיע גם לשלם וזהו,כאן סגרנו את העסק :)

inteli

New member
למה לא?

זה כמו לספר בדיחה עם ג'יני ככה: מישהיא הולכת במדבר, ולפתע מוצאת בקבוק. היא משפשפת אותו ויוצא משם ג'יני ואומר לה "אני ג'יני הייתי כלוא בבקבוק הזה 20000 שנה. בגלל ששיחררת אותי אני אעניק לך משאלה, תבקשי מה שאת רוצה" אז זה הגיוני שהיא היתה אומרת - "לא צריכה את המשאלה שלך, אני יכולה להשיג את זה לבד". או בקיצור : נותנים - תיקחו.

lady fantasy

New member
למישהו יש הסבר?

אולי הבנים יוכלו לענות למה הם מתעקשים לשלם? זה באמת מפריע לי. זה מנהג שקיים ואף אחד לא מבין למה הא קיים בכלל. וכעיקרון אם נותנים אז לוקחים, אבל כדאי לחשוב מה המניע מאחורי זה כי בדרך כלל לא מחלקים דברים בחינם סתם. ובדרך כלל אני לא אוהבת לחיות בתחושה שאני חייבת לאנשים משהו.

krasnoludek

New member
קמצנות

ככה הייתי בודקת עם הגבר שאני יוצאת איתו קמצן. כיום יש לי חבר ולפעמים הוא משלם ולפעמים אני- אנחנו לא עושים חשבונות אחד לשני

למעלה